Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

• Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır. Özel durumu sebebiyle uzun süre takıma gelemeyecek üye konuyu mutlaka kaptana bildirmelidir.

• Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

• Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür. Menü +içtiğiniz su miktarı ve spor aktivitesi aşağıdaki linke eklenecektir.

• Kaçamak yapanlara yaptıkları kaçamağın kalorisine göre spor ceza puanı yazılacaktır. Kaçamak yapan kişi, ceza puanı kadar ekstra spor faaliyeti yapmakla yükümlüdür.
KATILIM FORMU

ADINIZ: ( isteğe bağlı )KumsalveDeniz
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:1,62
KİLONUZ:101,9
HEDEF KİLONUZ:57
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli

MESLEGINIZ:Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 15
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: insülin direnci
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Evet
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Sağlık ve Eski halime ger dönmek

Son düzenleme:
Ay harikasın Didem yaa... İşte aradığım sevgi dolu düzen bu😍😍😂 Yapalım bence bunu zaten hayatımıza oturtsak ömür boyu arada kaçamak bile yapsak sp dengeliyor. Hem tartı öncesi ödem atmış oluruz. Tamam! Bu süper oldu!👍🏻Bundan sonra birbirimizi takip edelim.

Çarşamba-sp+sebze
Perşembe-sp

yapıyoruz bundan sonra! Yaşasııınnn!!!✌🏻✌🏻✌🏻😍😍😍
Yahu bu kadar sevinicegini bilseydim daha once teklis ederdim bende yanima birini ariyodum😂😂 safprotein ortakligi hayirli ola o vakit😂😂 ayy o degilde super olucak varya o 2 gun bize cok iyi gelir tamam tamam yapiyoruz bu isi😍

@DeryaOnDiet

Deryaaaa... Tabata neymiş öyle, 7 dk yaptım canım çıktı🙈 zor dayandım. Ya da ben uzun süredir bu kadar tempolu spor yapmadığım için çok hamlandım bilmiyorum🙈 ama mahvoldum 7 dk da bacaklarım titriyordu!😂😂😂
Yaa ilk gun bende 8 dk anca dayanmistim cok fena kalbimi agzimda hissettim😂😂
Ama birisu buraya fitnes cardio atti onu daha cok sevdim suan onu yapiyorum onuda deneyeblirsin canim🥰

azaydidem azaydidem
Didem dur gitmeeeee bak ne buldum eskileri karıştırırken hahahahah😂😂😂

Ve seni hatırlamadım diyen kararbiber!😂😂😂 Deniz ve Kum Deniz ve Kum
04D6042E-3283-420F-91BD-C4C7D3C6BAE9.webp

Son düzenleme:
Yahu bu kadar sevinicegini bilseydim daha once teklis ederdim bende yanima birini ariyodum😂😂 safprotein ortakligi hayirli ola o vakit😂😂 ayy o degilde super olucak varya o 2 gun bize cok iyi gelir tamam tamam yapiyoruz bu isi😍
Hahahah ben senin meyilli olduğunu bilsem çoktan başlamıştık! 😂 Neyse neyse beç olsun güç olmasın, yapıyoruz bu işi!😍😍😍

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) KumsalveDeniz KumsalveDeniz
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:1,62
KİLONUZ:101,9
HEDEF KİLONUZ:57
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 15
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: insülin direnci
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Evet
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Sağlık ve Eski halime geri dönmek

Cherry Mom Cherry Mom

4 mart
Sabah
2 haslanmis yumurta
3 parca kasar peynir
Cay

Arada
turk kahvesi
Kurutulmus ince elma dilimleri

Aksam
Köri soslu yagsiz tavuk sote
1 bardak Ayran

Su 2lt
Gun icinde 2 form cay

Spor
5 bin adim yuruyus
15 dk leslie
22 dk fitnes cardio

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan ummhnisa ummhnisa
Menün Sporun güzel canım. Keşke haftaiçi menülerimizde perşembe gibi olsa. Benim bugün patates olmasa iyiydi sadece biraz çorbayla kapatacaktım ama kardeşim hasta olmuş tam yemek vakti ağlayarak arayınca o hisle elim neye gitti anlamadım. İnşallah bu haftaki hedeflerimiz de tutar da yarın güzel eksiler görebiliriz tartı da

Günaydın kızlar ben koşturuyorum 2 gündür, bu koşturmaca birkaç gün daha devam edecek🙃
belmayne belmayne Canım o kiloların büyük kısmını bu takımda verdim evet😍

S Suskunhanim Cimmm kiracı işini hallettim çok şükür, hallolduktan sonra kadını markette gördüm hemen yolumu çevirdim görmek ve sesini duymak istemiyorum bir süre 🤪

Back
X