Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar cüz bitirdim şimdi namaz kılıp tahminen 9 gibi başlarım(inşallah🤩) bitirince yazarim

Kimin gözü değdi acep :confused: :confused:

Tebrik ederim canım🎉🎉🎉🎉💜🥰
Kesin benim gozum degdi :KK70: gozler de mavi olunca hemen değebilir valla:confused:

Mathilda03 Mathilda03 tebrikederim canim

Cherry Mom Cherry Mom ya kaptanım bana rağmen 1.olmuşuz çok mutluyum ve etap sonuncusu olmamışım 400 gramla sonuncu olmuştum bi de bi etiketlenmeyi beklemiyor değildim😆😆
Mathilda03 Mathilda03 bu arada 1.liğin hayırlı olsun canım tebrik ederim🤗
Yok ben beklemiyordum 13.takım erkenden paylaşmıştı listeyi orda bi rahatladım senin yüzde ile karşılaştırıp :olamaz:

Kızlar şaka maka 10 kilo gitti
Ben yanlış hatırlamıyorsam 28 kasımda başlamıştım 3,5 ay olmuş
Bu gün okulda memur diyorki hocam sen ne yaptın zayıflamışsın
İnsanın çok hoşuna gidiyor fark edilmesi
Ama en önemlisi daha rahat hareket etmek
Daha hafif olmak ve eski kıyafetlere girebilmek
MaşaAllah canım 😍
Bende dolapta bekleyen kıyafetlerime girmek için sabırsızlanıyorum 😍

Eşimle büyük bir tartışma yaşadığıma göre artık regl olabilirim... Lütfen gel regl lütfen yoksa evi yakıp yıkacağım :63::mad:
Kızlar bu arada herkese kocaman bir maşallah diyorum 🧿🧿🧿 çok iyi gidiyorsunuz Hoppa bugün alt komşumla karşılaştım çok tatlı yeni evli bir kadın beni 2 aydır görmüyordu dedi ki ne yaptın kendine çok güzel zayıflamışsın :KK45::KK71: sadece 3 kilo verdim nasıl bu kadar farkedildi. Spor sen nelere kadirsin bugün biraz daha iyiyim kızlar hala canım acıyor. Ama yarına sporumu tam yapıcam inşAllah nasıl bir gaza geldim. Allah muhabbetimizi bozmasın sizin desteğiniz çok güzel kaptanımız mükemmel ve çok tatlı iyiki üye olmuşum burada olmak bana güç veriyor Türkiye'nin ve dünyanın başka yerlerinde birilerininde benimle beraber kilo problemi yaşadığını bilmek bir sürü sorunla baş edip yine burada birbirimize destek olmaya çalışmak çok güzel iyiki varsınız.:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Cherry Mom Cherry Mom
Gamzecim 💕 güzel sözlerin için teşekkür ederim ☺️
Takım ruhu, keyif alarak kilo vermek aynı sorunlarda bir araya gelebilmek gerçekten çok önemli biz burada bir birimizi anlıyoruz dediğin gibi nazar değmesin iyi de anlaşıyoruz 🤩
Güzelce yüklerimizi el ele göndereceğiz inşallah 😍😍😍
Tabii kiiii haftaya bireysel 1.lik sende :-)
Ben listeye mi girdim:KK200::KK200::cool:vay be baya olmus yarismayali. Tesekkur ederim, is artik daha bir ciddiye bindi benim icin. Takim ortalamasini da etkiliyor durumum, insallah bu hafta guzel kilo verecegim :KK36:
Kendini strese sokma olur mu önemli olan çok çok kilo vermek değil her hafta düzenli bir şekilde vermek 💪 tekrardan hayırlı olsun canım eminim bu sefer mezuniyet gelecek 🤩
Mulakat tarihi belli oldu :rolleyes: 29 mart saat 13.00te mulakatim var kizlar hatime ne zaman basliyoruz:confused:
Aaa hiç birşey kalmamış 😍😍
Hadi hayırlısı kuzum :KK68:
Kızlar şaka maka 10 kilo gitti
Ben yanlış hatırlamıyorsam 28 kasımda başlamıştım 3,5 ay olmuş
Bu gün okulda memur diyorki hocam sen ne yaptın zayıflamışsın
İnsanın çok hoşuna gidiyor fark edilmesi
Ama en önemlisi daha rahat hareket etmek
Daha hafif olmak ve eski kıyafetlere girebilmek
Harikasın canım eminim incelmende çok iyi olmuş eski ölçülerin flan var mıydı nerden ne kadar gitti acaba 🤩
Geldim yettim, gorunuyor mu foto, sabah ekledim sanmisim eklenmemis sanirim
Aynen bende gözdeen kaçırmışım canım zıpzıp kaptan uyarmasa yine fark etmiyordum valla 🙈
Canım senin şu cıss ları göremediğimiz için tam ne yedin bilemedim ama pazartesi - 300 den sonra yine güzel Bi eksi gelir diye düşünmüştüm. Haftaya bol eksiler görelim inşallah

Yaa tekrar kusura bakma canım niye unuttum anlamdım
Tatlım hiç sorun değil hallettik işte anında sana ulaşabiliyorum neyseki ♥️♥️♥️
Kaptancım ben bu hafta ortaklığa devam diyorum çünkü böyle biraz tuhaf oldu. Ortaklı güzeldi yine ortak olalım :KK200:@Emnis
Bencede canım belmayne belmayne nın dediği giib yoldaşlık gidiyor biizm takıma 🤭🤭

C Cagrihilal1 şöyle oluyor mu 👀
11.00 kahvaltı
13.00 öğle yemeği
18.00 19.00 akşam yemeği 19.00 kapanış ..

Sorum :)))
Kahvaltıdan önce türk kahvesi içebilirim değil mi 👀 sade şekersiz içemezsem kahvaltıyı öne çekeceğim 😑
Telefonum bozuldu 1 haftadir giremedm yeni gordum. Olur tabi 16/8 oluyor zaten saatler sana kalmis kendi yasamina gore ayarlayabilirsin. Kahve bozar mi bilmiyorum sabahlari icmiyorum ben.

Icisleri bakanligi memur alimi canim

Ayy benimki de bugun iligimi sömürdü 3-5 fincam papatya cayi ancak paklar beni bi yatirsaydim :KK70:

Ayy canim Allah razi olsun gonulden bi dua yeter :KK68: dualarin gucune cok inanirim kimin duasi kabul olur bilinmez 😇

Cikti da 1 yil mi ertelediniz canim yoksa cikmasin diye mi ipka verdiniz. Biz de dogudayiz daha ilk sark bu sene bitiyor ama uzatmak icin dilekce verdik

Ay ben bi kac gun dinlenecegim sanirim ya 😒

Ayy insallah canim yaa ah bi gelsin o gunler:rolleyes:

Tabiki o is senden sorulur:KK70::KK70::KK70:
Bizim emekliye 4 yıl kaldı 2004de Mardinden döndük biz, ve o yıllarda gelen bütün yaşlı polislere doğu geldi biz gitmek istemediğimiz için ipka verdik çocuklar büyüdü kızımın biri üniversitede küçük kız 12nci, sınıf oğlan 5 nci, sınıf en çok onun okulunu düşünüyorum nasıl olacak

Icisleri bakanligi memur alimi canim

Ayy benimki de bugun iligimi sömürdü 3-5 fincam papatya cayi ancak paklar beni bi yatirsaydim :KK70:

Ayy canim Allah razi olsun gonulden bi dua yeter :KK68: dualarin gucune cok inanirim kimin duasi kabul olur bilinmez 😇

Cikti da 1 yil mi ertelediniz canim yoksa cikmasin diye mi ipka verdiniz. Biz de dogudayiz daha ilk sark bu sene bitiyor ama uzatmak icin dilekce verdik

Ay ben bi kac gun dinlenecegim sanirim ya 😒

Ayy insallah canim yaa ah bi gelsin o gunler:rolleyes:

Tabiki o is senden sorulur:KK70::KK70::KK70:
Doğuda neredesiniz biz adana

Bizim emekliye 4 yıl kaldı 2004de Mardinden döndük biz, ve o yıllarda gelen bütün yaşlı polislere doğu geldi biz gitmek istemediğimiz için ipka verdik çocuklar büyüdü kızımın biri üniversitede küçük kız 12nci, sınıf oğlan 5 nci, sınıf en çok onun okulunu düşünüyorum nasıl olacak
Oyy masallah biz daha toyuz tabi 🙈 esim 11 yillik polis

Back
X