• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom Cherry Mom kaptancım işte bunu yaparken incittim kendimi
Ay kuzum bende Instagram yok diye açılmıyor maalesef daha iyisindir inşallah :(

canım bişey sorcam meyveli aromalı çaylar açlığını bastırıyor mu normal zamanda? bugün su orucu tutamadım tek öğün yaptım ama perşembe denersen ben yeme penceresinde meyveli çay içmeyi düşünüyorum
Hiç içmedim canım bilmiyorum inan ki 🤗

Hayır kaptancım dün biraz zorladım kendimi daha çok ayrımaya başladı bende 1000 zıp yaptım bu hafta randevu aldım bi film çektiricem :KK43: sagol kaptancım sorduğun için
Ahh kuzum yaa hiç olmayacak şeyi yapmışsın ama :( en fazla yürüyüş Leslie bölgesel hareketler gibi şeyler yapmalıydın :( dikkat et ♥️

Anka Anka senin kilo kacti yaa bugun itibariyle seni yakalamis olabilirim :confused: benle de yarissana :KK70:

Zeynepcimmm yeter artık kaçaklk
Ablanda mısın hâlâ sen dönüş ne zaman oralarda iyi adapte olamazsın dön dön 🤭🤭
Kaptanım ablamdayım bu ay sonuna kadar yeğen bakıyorum😂😂ablamlar falan okuldayken kendin pişir kendin ye misali olacak artık ilk başladığımda da burdaydım sıkıntı olmayacak Allahın izniyle😂

Ahh kuzum yaa hiç olmayacak şeyi yapmışsın ama :KK43: en fazla yürüyüş Leslie bölgesel hareketler gibi şeyler yapmalıydın :KK43: dikkat et ♥️
Canım kaptanım aslında belli bi spor döngüm vardı bu sefer yeni hareketler ekledim elimde patladı :mad::mad::confused:

Şu an net 65 kiloyum bu kiloya sevinceğimi söyleseler inanmazdım eskiden
E öyle oluyor maalesef üzücü zamnla bazı kilolara alışıyoruz ama beyin olarak bile kabul etmemek lazım
Evlenmeden önce kaç kiloydun canım ?

E öyle oluyor maalesef üzücü zamnla bazı kilolara alışıyoruz ama beyin olarak bile kabul etmemek lazım
Evlenmeden önce kaç kiloydun canım ?
Kaptanim bende tersi oldu ya. Suan cikarken gordugum kilolara indim yani yilllaaarrrdiir gormedigim kilo :KK22: ama gordugum memnun etmiyor :mad:

Back
X