- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #398.421
Ay hadi İnşallah bekliyoruzzz
Ortaklık konusunda harikalar yaratacağınıza inanıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi İnşallah bekliyoruzzz
Ortaklık konusunda harikalar yaratacağınıza inanıyorum![]()
O bi tek bana güvenmiyor zaten
Evet önce eski kilomuza bi inelim hemen inşallah
Araç takımıKızlar sizde araç takımı çıkıyor mu bende çık mıyor nedense![]()
Hayir o nerden çıktı
O bi tek bana güvenmiyor zaten![]()
Hahahahaha herkesin motive olma tarzına kimse karışamazHayir o nerden çıktıama denk gelmiş iyi oldu bence
![]()
canım ben 75 diyorum çünkü çok güzel gidiyor diyetim baskülde oynamalar varHaftalık hedef Tablosu için eksiklerimiz hanımlar
@azaydidem ( bu hafta güzel bir eksi bekliyoruz iyi seç hedefini ) :)))
@Just a perfect day
birsevgi
@whitetea hedef 8 leri görmek demişsin ama kaç yazalım canım
Deniz ve Kum
@balpamukdönüşlerinizi beklerim
![]()
bende diyetisyene gittiğim günden beri çok dikkat ediyorumYarından sonra sıkı dikkat başlıyor![]()
ooo hemşerim sayılırsın ben aslen kozanlıyım adanadaBende Osmaniyeliyim![]()
ooooo kaptanımmm hoşgeldinnn evet geri geldim arkadaşlar çağırınce dedim neden olmasın bir al bir ver derken bende çok aldım bu vermiş halim yazın 84 kiloydum bnede şimdiye çoktan vermemiz lazımdı ama dikkt edemedimOoDeniz ve Kum sen de mi buradasın
Sen de 85 i görmüşsün. Ben de gördüm maalesef ama bayaa yol katetmişsin.. Darısı bana..
Ben de geldim kiloma uygun rakip aramaktaydımbir de
Anka ya bakayım dedimdi.
inşallah bende 72leri görürümTeşekkür ederim hemşehrim
İnşaAllah az kaldı 72yesonra 68e
Supersin canim. Cook iyi yapmissin. Bir lokma iki lokma diye yeyince sonra sislik yapiyir seker karbonhidrat. En iyudi hiic yememekBugün pikniğe gittik ailecek. O kadar şeyden yemedim ki herkes şaşırdı
Yazmayacak olsam hepsinden tadayım derdim diyette bile olsam. Gerçekten bana çok faydası oluyorlokma bile yemedim ki en sevdiğim şeydir
![]()
Heyy masallah bir haftada bu kadar guzel ceriyorsan 1-2 ay SIk disini canim yaa.
çok geçmiş olsunCanim sikma canini, sen isteyince yemeden kisinca veriyor musun kilo, veriyorsun. E o zaman haftasonu bir gun rahatlaman gayet normal, pzt sabit gelsen cumaya da eksi gelirsin. Asil ben kan tahlili alacagim sanirim burada. 1.5 sene oldu insulin direnci, seker baktirmayali. Bir terslik var gibi geliyor. Su haftada bir bakayim halime once.
ama bende öyleyimAman Allahımsen akşam sabah mı tartılıyosun
![]()
bir an ben yazdım sandımSabah uyanınca, yemekten önce yemekten sonra tuvaletten önce tuvaletten sonra yatmadan![]()
bende aynıyım akşam yemekten sonra kaç kez çıkıyorum tartıya her tuvaletten sonraSabah öğle ikindi akşam gece![]()
hiç sorma bende öyleyimm ancak öyle frenliyorum kendimiAha benim gibi biri dahabu bağımlılığı yaşayan bilir demi
![]()
bende resim çekilemiyorum görüntüyü görünce vazgeçiyorumNe zaman gelsem hali hazırda bir sohbet oluyo hiç araya atlamayayım diyorumaslında bugün bunu düşündüm, biraz daha aktif olup daha da hırslanmayı. Bugün gezdik fotolar falan çekildik. Görüntümden hiç hoşnut değildim. Acilen incelmen gerek sevgi dedim yani
![]()
Çok dikkat edemedim bu gündebende diyetisyene gittiğim günden beri çok dikkat ediyorum
ooo hemşerim sayılırsın ben aslen kozanlıyım adanada
ooooo kaptanımmm hoşgeldinnn evet geri geldim arkadaşlar çağırınce dedim neden olmasın bir al bir ver derken bende çok aldım bu vermiş halim yazın 84 kiloydum bnede şimdiye çoktan vermemiz lazımdı ama dikkt edemedim
inşallah bende 72leri görürüm
yaş 42, 3 çocuk,20,18,11 yaşlarında ,bizim de bu sene doğu görevi geldi,Kızlar hangi şehirdensiniz kaç yaşındasınız napıyorsunuz ne ediyorsunuzazcık tanıyayım sizi :)
Ben eşimin doğu görevi sebebiyle Şırnak'ta yaşıyorum. 26 yaşındayım mayısta 27 ama siz 26 deyin shsjabsba
Çocuğum yok, bir yandan bir memurluk için kpss çalışıyorum![]()
Yok canım apadan yeni çıktım ilk açlık orucunun ertesi günü patladım![]()
pazartesi günleri kilomu bildiriliyorÇok dikkat edemedim bu gündeyarına artı gelecem Sanırm
İnşaAllah canım inşaAllah hepimiz bian önce hedefe ulaşırız
sen yeterki yaz burda daha motive olunuyorYazcam sözçenem düşerse rahat bırakmam ama
![]()
puanın çok güzelmiş32 diyarbakir esimin dogu görevi nedeniyle.benim esim polis canim senin?
Benim 4.5 yasinda 1 oğlum var
Aahh o kpss bilmem miii ben de 2020ye hazirlandim cocukla baya zorlandim. 87.5 puan aldim. Bu ay sonu icisleri alimi icin mulakatim var hayirlisiyla atanmak nasip olur insallah canim sana da bana da
şırnak bizde yazdık ama çıkarsa diye korkuyorum eğitim nasıl oralarda 5nci sınıf oğlum var benim emeklimize 4 yıl var 2nci şark geldiOyy maşallah baya iyi bir puan almışsın emeklerinin karşılığını alırsın umarım çook iyi geçer mülakatın
Ben aslında tarih öğretmeniyim ama ona atanmaya çok ümidim yok, katiplik vs birçok şeye başvurup bir yerlerden tutunmayı düşünüyorum.
Evet benim de eşim polis:) arada gezmek için geliyoruz Diyarbakır'aÇok güzel bir şehir gerçekten. Merkezi tabi
ilçelerini çok bilmiyorum
Oooo stepper çok güzel birşeymiş sen yazınca gördüm bende istiyorumBaktım şimdi kaptanım aynen az önce 35 dk stepper yaptım indim üzerinden her gün yapmaya çalışacağım![]()