Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Katılırdım ama oğlumun doğum günü var yakında pasta yerim o gün 🙈 o güne kadar kaçamaksız gidiyorum o yüzden. Birde ben normalde zaten şeker tüketmiyorum hiç sadece özel günlerde yiyorum.

Sabah
2 sucuklu yumurta
Kaşar peyniri
Domates
Biber
1tk bal
Yarım tb ekmek
Çok azck normal ekmek

Ara
Şekersiz dibek kahve (bitiremedim)
2 ince dilim cevizli sucuk

Akşam
1.5 ince lavaş tantuni
Salatalık turşusu
Ayran

Spor henüz yok çocuklar uyuyunca yapacağım inşaAllah
Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem
Sanki biraz kalorili bi menu olmus canim insallah bugun dengelemissindif😊
Selam ortiiim İzmir de cumartesi yasağı kalkınca kendimizi dışarı attık çocuklarla yeni girdim eve çok yorulmuşum. Bugün dışarıda olduğumuz için yemek olayı birazcık gümledi gibi ama olsun diğer günler dengeliycem. Senin günün nasıl geçti spor yapabildin mi bugün

Caanım ben teşekkür ederim yoldaşlığın için. Bu hafta ikimizde istediğimiz kiloları verememiş olabiliriz ama yola devam cuma günü çok güzel eksiler görelim inşallah
Insallah canim🥰🥰
Haftalık hedef Tablosu için eksiklerimiz hanımlar 🕵️‍♀️🕵️‍♀️

azaydidem azaydidem ( bu hafta güzel bir eksi bekliyoruz iyi seç hedefini ) :)))

@Just a perfect day

birsevgi birsevgi

@whitetea hedef 8 leri görmek demişsin ama kaç yazalım canım 🤩

@karabiber01

@balpamuk ♥️♥️♥️♥️ dönüşlerinizi beklerim ☺️☺️
Ben hala ablamdayim sporumuda yapiyorum ama suan kilomu bilmedigim icin bsey diyemiyorum ama en azindan 1 kilo vermis olmak istiyorum 71.5 hedefim kaptanim🥰
5.TAKIMMMMM

ŞEKERSİZZ 21 GÜN E VAR MISINIZ ?

KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAAT birsevgi birsevgi 🤭🤭

KEYİFLİ OLUYOR BENCE YAPALIMMMM DİYELİM 21 GÜNÜN 20.GÜNÜNDE ÇİKOLATA YEDİNİZ 1.GÜNE BAŞTAN DÖNÜYORSUNUZ BAKINIZ PEK KEYİFLİ
:KK70:

Nikinik Nikinik
@belmayne
@ummhnisa
@hawar
@yarimuhendis
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Begonya2 Begonya2
azaydidem azaydidem
@Just a perfect day
@Anka
@Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol
@Mathilda03
@balpamuk
@Amor-a
@muhursuzpusula
@whitetea
lotuscicegii lotuscicegii
@karabiber01
@KumsalveDeniz
Ayyy hurma yiyebilirmiyim eger hurma varsa bende varim🤭🤭 ama once eve gecmem lazim ablamda sekerisz biraz zor😂

Bence 21 gun oncesi odul olmasin 😉 ve emzirenlete de 3-4 dilim ekmek hakki yapalim mi?
3 olur canım ❤️❤️
Bir tatli kasigi bal veya pekmez gunluk mu?
Evet 😊
Ben de katilayim diyorum su sekersize ama 69 küsürü gorursem sekersiz falan dinlemem :KK70: o yuzden guvenemiyorum
😂😂😂
5.TAKIMMMMM

ŞEKERSİZZ 21 GÜN E VAR MISINIZ ?

KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAAT birsevgi birsevgi 🤭🤭

KEYİFLİ OLUYOR BENCE YAPALIMMMM DİYELİM 21 GÜNÜN 20.GÜNÜNDE ÇİKOLATA YEDİNİZ 1.GÜNE BAŞTAN DÖNÜYORSUNUZ BAKINIZ PEK KEYİFLİ
:KK70:

Nikinik Nikinik
@belmayne
@ummhnisa
@hawar
@yarimuhendis
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Begonya2 Begonya2
azaydidem azaydidem
@Just a perfect day
@Anka
@Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol
@Mathilda03
@balpamuk
@Amor-a
@muhursuzpusula
@whitetea
lotuscicegii lotuscicegii
@karabiber01
@KumsalveDeniz
😂😂😂😂😂
Ben katılırım ama bitter bilene yok mu züber bar bile yiyemeyecek miyim😆😆katılırım ama 26 marta kadar küçük yeğenimim doğum günğ var o gün😂🤗

Yok kaptancim ne cikolatasi olmusum 75 kilo. Yemisim yiyecegim zaten 😁😁 birsevgi birsevgi ben varim diyorum canim 😁
Yaa kimse 21 güne yanaşmıyor mu şimdi. 10 gün 10 gün ilerleyelim isterseniz canınızın çok çektiği bir şeyi ufacık yiyin ne bileyim şimdi kararsız kaldım 😂😂 Cherry Mom Cherry Mom napalım😂😂😂

Ya onu yenmenin tek yolu güzel anları güzel yemeklerle eşleştirmemek ama en sevdiğin insanlar güzel bi cıs yiyip eğlenirken sen yemeyince eğlenemiceksin gibi geliyo bunu çözsek dayanırız bence :D :D yoksa yemicem yemicem diye kedini sıkınca da olmuyor bir güzel kokuya bakıyor ya da pilavla karnıyarık aynı tepside mesela sana koyarken bi lokma geldi mi bitti kana susamış vampir gibi bütün masayı ısırmak geliyor :D :D :D
😁😁 haklisin canim. Dun kendimi zor tuttum inan aslinda saglikli tatlilar yaptim sekersiz balla tatlandirilmis cheesecake yaptim, yine benzeri kurabiye, bakkabagindan cupcake, yine unsuz hindistan cevizi toplari.. hani kizim esim de saglikli tatlilar yesinler diye yaptim. Herkes yemekten sonra tatliya gecince salatanin kalanini alip yedim ben de. Ama inan canim istenedi. Tabii bu sadece birgundu. Yazin boyle 2 ay gececek. Olmadi evdekileri de diyete sokacagim baska caresi yok. Burda oyle esimle kizim yazik tatlilari horunce hele kizim nasil sevindi. Cunku genelde yapmiyorum da sldirmiyorum da diyetimi bozmayayim diye. Hem yiyor hem de kizim diyir ki annem bunu yiyemez cunku bu tatli 🤪🤪

3 olur canım ❤️❤️

Evet 😊

😂😂😂

😂😂😂😂😂

Yaa kimse 21 güne yanaşmıyor mu şimdi. 10 gün 10 gün ilerleyelim isterseniz canınızın çok çektiği bir şeyi ufacık yiyin ne bileyim şimdi kararsız kaldım 😂😂 Cherry Mom Cherry Mom napalım😂😂😂
Yok canim yaa tutuverelim azcik su bogazimizi. Iyidir 21gun. Acima bize 😁😁 hem gunluk 1 tatli kasigi pekmez var neyimize yetmiyor, ‘eyve, 2-3 dilim ekmrk miktari daha ne olsun 😉

😁😁 haklisin canim. Dun kendimi zor tuttum inan aslinda saglikli tatlilar yaptim sekersiz balla tatlandirilmis cheesecake yaptim, yine benzeri kurabiye, bakkabagindan cupcake, yine unsuz hindistan cevizi toplari.. hani kizim esim de saglikli tatlilar yesinler diye yaptim. Herkes yemekten sonra tatliya gecince salatanin kalanini alip yedim ben de. Ama inan canim istenedi. Tabii bu sadece birgundu. Yazin boyle 2 ay gececek. Olmadi evdekileri de diyete sokacagim baska caresi yok. Burda oyle esimle kizim yazik tatlilari horunce hele kizim nasil sevindi. Cunku genelde yapmiyorum da sldirmiyorum da diyetimi bozmayayim diye. Hem yiyor hem de kizim diyir ki annem bunu yiyemez cunku bu tatli 🤪🤪
Yaaa meleğim benim :anne: afiyet olsun minik kuşa

3 olur canım ❤️❤️

Evet 😊

😂😂😂

😂😂😂😂😂

10 gün olarak başlayalım takip için en az 5 kişi olsun bence
10 gün sonunda tamam yada 21 güne devam deriz 🤩
Daha ekip kalabalık 10 gün dişini sıkacak nice cesurr askerlerimiz var:KK45:

10 gün olarak başlayalım takip için en az 5 kişi olsun bence
10 gün sonunda tamam yada 21 güne devam deriz 🤩
Daha ekip kalabalık 10 gün dişini sıkacak nice cesurr askerlerimiz var:KK45:
10 gunde 3.5 kilo versem :confused: bozmus olurum ben :KK70:

Valla yapamam kız okadar iradeli değilim şekerli şeyleri 1 gün yemesem 2.ci gün ölürm 🤣
3 gun yeme alisirsin canim. Ben de oyleydim basta zorluyor sadece. Sonra sekerli yeyince cok tatli geliyor. Kac gunfur hic tatli yemeyince bugun 1 tatli kasigi pekmez bile nasil tatli geldi inan.

Tamam cnm bugün eşinle yemek istedin tabi çok normal, yarın tekrar başlarsın :KK66:
gece tartılarını da sana atarım sadece :KK66:
At canim ben de bu gece ve yarin sabah son kez tartilip kaldiriyorum tartiyi cumaya kadar yoksa fazla calismaktan tarti beni birakacak :KK70:

3 gun yeme alisirsin canim. Ben de oyleydim basta zorluyor sadece. Sonra sekerli yeyince cok tatli geliyor. Kac gunfur hic tatli yemeyince bugun 1 tatli kasigi pekmez bile nasil tatli geldi inan.
kız orduları doyurcak kadar tatlı yapmışın arada da yapıyosun analar yemez yedirir hesaabı :D

Back
X