- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #398.861
Evet canim yeni liste verdi. Ve verdigimden az yeme dediHımm emziriosun diye sanırım kuzum.Bu test yapan kişi değil mi? Yeni liste mi verdi cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim yeni liste verdi. Ve verdigimden az yeme dediHımm emziriosun diye sanırım kuzum.Bu test yapan kişi değil mi? Yeni liste mi verdi cnm
Superr. Ben de 30 dk workout yaptim sma daha adimlarin bitmesine var baya9000 oldu 20 dk cardio da bitti![]()
Birazdan listi tercime efip yazarim buraya.Hımm emziriosun diye sanırım kuzum.Bu test yapan kişi değil mi? Yeni liste mi verdi cnm
kaç pors meyve ve dilim ekmek var merak ettim kuzumEvet canim yeni liste verdi. Ve verdigimden az yeme dedievet emzirdigim icin.
Canım bazen Yemen gerekenden az yiyince de gitmiyor. Öyle bir durum olabilir miEvet canim yeni liste verdi. Ve verdigimden az yeme dedievet emzirdigim icin.
Canım benim gerçekten öyle olduCuma Zayıflama Yarışması Mezunları
Tempus ikinci mezuniyet karnende hazırlanmış tekrardan hayırlı olsun canım resmen yeni bir ''sen'' oldun harika bir örneksin
![]()
Tamam balTeşekkür ederiz kuzum![]()
Bekliyoruz çabuk gel arayı açma ve sabit kg gel![]()
Ay az kaldi canim cok sukur bi interneti nakil yaptiramadim onla ugrascam yarin da internet baglansin dönüyorum insallahAşkkuşuum 1 haftalık iş kalmış inanamıyorum
Kalbimiz seninle kuşum yolunu gözlüyoruz bikir de gel inşallah![]()
Evet tayin istiyordum cok şükür olduAdanadamısınız bende adanadayım
Sagol Esram Allah razi olsun çok şükür rast gitti isimiz gücümüz elhamdülillahUnuttur muyum canım işlerin rast gitsin diye dua ettim zordur bu işler ama bundan sonra işin keyifli kısmıhiç yorma kendini gerekirse acil olmayan 1 2 koli kalsın bir yerde çok yorulmuşsundur eminim. Yeni evinde sağlıkls sıhhatle otur inşallah
![]()
80.2 canım
Acikcasi az da olsa gidiyordu kilolar. Bakalim yapayim soyle gramlarlaCanım bazen Yemen gerekenden az yiyince de gitmiyor. Öyle bir durum olabilir mi![]()
Sagol canim off su 70i bi geride biraksam cok mutlu olacagimDogum yapmis birine gore super kuzum, benim ki çuval gibi sallanirdi o donem.
68.8 cikti canim
5 dilim ekmek kadar tahil, 2 porsiiyon meyve canim. Yazdim menuyukaç pors meyve ve dilim ekmek var merak ettim kuzum
Aşkkuşuuum inanamıyoruum ay nasıl özlemişim kadınlar günün kutlu olsun bu arada güzelimAy az kaldi canim cok sukur bi interneti nakil yaptiramadim onla ugrascam yarin da internet baglansin dönüyorum insallah
Evet tayin istiyordum cok şükür oldu
Sagol Esram Allah razi olsun çok şükür rast gitti isimiz gücümüz elhamdülillah
Cok az kaldi interneti de halledeyim insallah persembe de burda basliyorum işe nasipse
enerjimi toplayim sahalara dönüyorum insallah canim benim![]()
Diyetisyenin bugun yazdigi diyet:
09:00: 2 dilim (35-40 gr dilim) karabuğday ekmeği, uzerine gezdirilmiş zeytinyağı (2 çay kaşığı), ev yapımı kavrulmuş et / balık (70 gr) / 2 yumurta sarısı artı 40 gr et, 100 gr çiğ sebze;
Öğle yemeği- 12:00: Et / balık 120 gr (haşlanmış veya fırında pişirilmiş), karabuğday /kinoa/amaranth / pirinç / baklagil (40-50g), çiğ / salamura / pişmiş sebzeler150-200gr ve uzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı ilavesiyle
15:00: meyve 200 gr (muz, üzüm hariç), kalsiyumla zenginleştirilmiş bitki içeceği (badem, hindistancevizi, soya) 250 gr, yulaf gevreği 30-40 gr ve badem / chia tohumu/ kabak cekirdegi/ ayçiçeği tohumları 20g;
Akşam yemeği 18:00: Sebze çorbası / Et / balık 100 gr (haşlanmış, haşlanmış, folyoda veya fırında pişirilmiş), karabuğday/ kinoa / pirinç/ baklagil (40 gr), sebze 150-200gr uzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı
veya proteinli salata (isteğe bağlı sebzeler 150-200gr uzerine 1 yk zeytinyagi + 100 g et +2 dilim ekmek
tamam canım hayırlı olur inşallah su gibi akar kiloların5 dilim ekmek kadar tahil, 2 porsiiyon meyve canim. Yazdim menuyu
Insallah canimAşkkuşuuum inanamıyoruum ay nasıl özlemişim kadınlar günün kutlu olsun bu arada güzelim![]()
tamam canım hayırlı olur inşallah su gibi akar kiloların![]()
Canımcım bence harika görünüyorsun yeni bebek sahibi olmana rağmen . Nacizane belki biliyorsundur benim annem doğum sonrası göbek bölgesinde sarkma olmaması için ince bir kumaş ile bir güzel sararmış çok sıkı olmayacak ama karnı toparlayacak biçimde şimdilerde de hamilelik sonrası için çok güzel korseler var bir dene istersen hem zayıfladıkça daha güzel toparlanır göbek bölgen.Birazdan listi tercime efip yazarim buraya.
Cok tesekkurler canim. Sagol canim bilgi icin.Canımcım bence harika görünüyorsun yeni bebek sahibi olmana rağmen . Nacizane belki biliyorsundur benim annem doğum sonrası göbek bölgesinde sarkma olmaması için ince bir kumaş ile bir güzel sararmış çok sıkı olmayacak ama karnı toparlayacak biçimde şimdilerde de hamilelik sonrası için çok güzel korseler var bir dene istersen hem zayıfladıkça daha güzel toparlanır göbek bölgen.
Geçmiş olsun canımben tartılamadım canım eşim rahatsız yarın sabah tartılırım inşallah
Canım tekrar hayırlı olsun mezuniyetin ve karnenCanım benim gerçekten öyle oldu
Tekrar verilen emekler için, ayırdığınız vakitleriniz için çok çok teşekkür ediyorum hepinize❤
Oyy kuzu hayırlı olsun yeni şehrin ve yeni işin.Ay az kaldi canim cok sukur bi interneti nakil yaptiramadim onla ugrascam yarin da internet baglansin dönüyorum insallah
Evet tayin istiyordum cok şükür oldu
Sagol Esram Allah razi olsun çok şükür rast gitti isimiz gücümüz elhamdülillah
Cok az kaldi interneti de halledeyim insallah persembe de burda basliyorum işe nasipse
enerjimi toplayim sahalara dönüyorum insallah canim benim![]()