- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.461
Sağol canımKızlar süpersiniz tebrik ederim
Tmm canım öyle diyorsan zaten gitmez haklısın ama bu modla kilo almanda muhtemel listeden çıkaralım ama takımı bırakma elinden geldiğince bariCherry Mom kaptanım eminim en az 2 hafta geçmesi gerekiyor dimi dönmem için ve bıraktığım kiloda olmam gerekiyor. Evime döndüğümde kaldığım yerden devam edeceğim kaptanım nisanın başında dönüyorum zaten kilo almamak için elimden geleni de yapacağım zaten aktif olamıyordum ruhen ve bedenen kendimde mezuniyete ilerleme gücünü göremiyorum şu anda
İnşallah canımBu gidisle o fazla kilolar hizlica gidecekler insallah. Harikasin canim
aa bende ankaradayım sayımızın fazla olması güzel olmuş halimizden anlarız burası hep motive etmiştir. keyifli arkadaşlık kurarak hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum gerçi sen ulaşmışsın bile darısı başımıza...Süper yine bir 4 yaş annesi
4 yaş anneleri zayıflama takımına hoşgeldinsayımız o kadar fazla kii :)))
Umarım burada bizle aradığın motivasonu bulur diyetini zevkle devam ettirebilirsin Mervecim, Esra bende 4 yaşında bir oğlum var :) Ankara'da yaşıyoruz şuan çalışmıyorum evde oğlumla geçiyor zamanımızolabildiğince burada kaptanlık yapmaya çalışıyorum çaktırmadan kilo koruyorum :))
Tamamdır kaptanımTmm canım öyle diyorsan zaten gitmez haklısın ama bu modla kilo almanda muhtemel listeden çıkaralım ama takımı bırakma elinden geldiğince bari
Nisanda döneceksen evet aynı kg de olursan direk girebiliyorsun
Fazla olursan eski kg ne dönüp girebilirsin
İizn süresi en az 2 hafta
Yılda 2 kez izin hakkımız var
Eğer 3 aydan fazla izin kullanıldı ve %5üstü kg alındı ise eski kg ye dönmeden de ekstrem kuraldan alınabiliyor ama bu sana uymuyor tabi bilinsin diye yazdım
Kesinlikle kaptancim, super oldu sporu arttirmamSporu arttırman nasıl ciddi etki yarattı deryacım yaa harikasın
-1 gelmiş amaBugün kilom 70.2 hedef 70 ti 200 grla tutturamadım
Tebrikler canımGeçen hafta:75.5
Bu hafta:75
Fark:500gr
Yüzde:0.662
Haftaya hedefim: 74.5
Eki Görüntüle 2800407 @EmnisArc-en-ciel
Yaaa ne güzeelHedef60kgolmak ve birsevgi kizlar cook sagolun gaza getirdiniz. Artik gunum sporsuz gecmez. Ve seker mi iyyyy o da neymis Ikinizin de fikri harika 10000 adim ve bir spor ve sekersiz saglikli yasam bunlarin ikisine de baslamak istiyordum ama sizin sayenizde gerceklestirdim
İnternet problemi vardı canım yeni girebildim 75.5 im çekmeyi unuttum
Harikaaaa ne güzel kilo maşallahGeçen cuma : 53.8
Bu cuma : 52.9
Fark : - 900
Yüzde : %1.67
Cherry Mom kaptanım benim izine ayrılma hakkım varsa izine ayrılmak istiyorum bu ara pek aktif olamıyorum
Haftaya daha güzel olurGünaydın kızlar
Listeye girdiğimde beri ilk sabit bildirimimi yapıyorum. Vatana millete hayırlı olsun
Geçen cuma: 65
Bu cuma: 65
Fark: 0
Hedef: 64,5
Sana layık bir orti olamadım yaaa bu hafta dürtcem seni her günSporsuzlugun sonucusabitim
-300 hedefimi bile tutturamadim.Nasil bir fakirlikse 5i bı yerdeyi (55.5) göremedim
Cherry Mom
Hedefim yine 55.5
Tebrik ederim canım regl de eksi görmek çok güzel haftaya daha güzeli gelirGecen hafta 69.3
Bu hafta 68.8
Fark 500gr
%0.72
68.5 i gormustum aslinda sanirim su an regl den dolayi belki de bilemeyeceğim. Pzt daha sağlıklı sonuc olur diye umut ediyorum.
Vayyy yine harikalar yapmışsın canımCuma 73.3
Guncel 71.9
Giden 1.4
Yuzde 1.909
Hedef yok kaptanim izne ayrilmak istiyorumCherry Mom
Hedef60kgolmak
Aman yarabbii ne güzel gitmiş muhteşemmmmmGünaydın
Geçen hafta : 102,5
Bu hafta : 98,5
Fark: 4
Süpersin canım direnç kırıldı artık gelsin eksiler gelsin 60 lar inşallahGunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom:75,15
Bugun: 74,40
Fark: 0,75 kg
Yuzde: 0,99 %
Cherry Mom @hawar
Bir muhteşem eksi daha maşallah canım hoşçakal 90 larGünaydınnn
Geçen hafta 92.2
Bu hafta 89.7
Fark 2.5
O kadar ağlayıp beynine kötü enerji yollamasan 1 kiloyu geçecekmişsinGeçen hafta 79.8
Bu hafta 79.0
Fark - 800
Yüzde %1,002
Gelecek hafta hedef 78.0
Cherry Mom @azaydidem
Tebrik ederim canım muhteşemmmmGünaydınngeçen cuma 64.8 kg
Bugün 63.6 kg fark -1.2 kgCherry Mom
Kaptancımm uzun zamandır böyle güzel eksi görmemiştimm
Eki Görüntüle 2800231
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?