Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy insallah canim. Inan hatirlamiyorum en son ne zaman seker yedim.

Evet 10, takımda asıl listedeydim Birde bireyselde birinciliğim var kaptanım Aynı isim yalınız şimdi birleşik o zaman ayrı yazılıyordu Kumsal ve Deniz di Hatırladığım kadarıyla
He evet bende nick benzerliği sanmiştım mezun olmuşsun oradan gördüm düzelteyim o halde sağol canım

Anlamadım canım tam olarak ne sorduğunu
Uykum geldiği içinde olabilir affet
Bu günlük kaç adım sayılıyor ?
Telefonum adimlarimi sayiyor gunluk 5000-6000 adim oluyor ama spor olarak hic eklemedim yani gunluk spor diye yazayim mi? Biraz az gerci 10 bin olmuyor :)

Sporsuzlugun sonucusabitim
-300 hedefimi bile tutturamadim.Nasil bir fakirlikse 5i bı yerdeyi (55.5) göremedim
Cherry Mom
Hedefim yine 55.5
Gel canım sabitler olarak sarılalım sıkı sıkı
Yok canım 51.8 benim mezuniyet şimdi vücut olarak yorgunum kendimi mezuniyete iyi hazırlayabilmek için izin istiyorum zorlayamayacağım şu aralar kendimi
Anladım canım. Mezun olup dinlenseydin daha iyi olurdu sanki ama kendini de en iyi sen bilirsin tabi
Olsun canim artidan iyidir.
Evet canım kesinlikle. Aslında ben böyle vücudumun verdiği kiloya alışa alışa gitmesinden memnunum ama listeye bir katkım olmadı ona üzüldüm
herkese merhabalar daha öncesinde cuma zayıflama yarışmasında ciddi kilolar vererek mezun oldum ama yeniden başlamaya ihtiyacım var yine kilolarını vermek için yarışabilir miyim acaba
Merhaba. Hoş geldin

Gecen hafta : 54.2
Bu hafta : 54.3
Oran : +%0.18

Cok uzgunum Cherry Mom ;( reglime 1 gun var onun da etkisi var sanirim. Cunku yemek konusunda dikkatliydim. Ekstra artik okula da gittigim icin hareket halindeydim. Bilemiyorum insallah adet olunca biraz toparlar. Su an hastanedeyim mr icin randevu aldim beyinde lezyonlarim artmis mi azalmis mi bakilacak. Goze de bakildi gozluk gerekiyormus o yazildi. Hastane ana baba gunu covid degilsen bile cok rahat o kalabalikta kapilir.

Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim

herkese merhabalar daha öncesinde cuma zayıflama yarışmasında ciddi kilolar vererek mezun oldum ama yeniden başlamaya ihtiyacım var yine kilolarını vermek için yarışabilir miyim acaba
Hoşgeldin canım yine ciddi kilolar vererek hedefine çabucak ulaşırsın inşaAllah

Resim yan çıktı düzeltemedim kilom 75.2hedefşme son 200 gr
Tebrik ederim canım haftaya diğer kızlar gibi notlu bir şekilde rica deriz yarışmanın yeni kuralı
Harika eksi canımmm
Günaydın

Geçen hafta : 102,5
Bu hafta : 98,5
Fark: 4

Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta: 65,8
Bu hafta: 65,6
Fark: -200
Yüzde: 0,304
Haftaya hedef: 65
Geçen hafta biraz fazla vermiştin hemen ortala tebrikler :))
Günaydınnn
Geçen hafta 92.2
Bu hafta 89.7
Fark 2.5
Çok iyi canım tebriklerrr deneme süren bitti asıl listeye girmek ister misin canım ?
Geçen hafta cuma 65.4
Bu cuma 64.9
Fark -500
%0.76
Ah canım hasta hasta bırakmadın ipin ucunu helal sana
Geçen hafta 79.8
Bu hafta 79.0
Fark - 800
Yüzde %1,002
Gelecek hafta hedef 78.0

Cherry Mom @azaydidem
Oooo bak sen şu ağlayan kızaaaaa tebriklerrr canım
Günaydınn geçen cuma 64.8 kg
Bugün 63.6 kg fark -1.2 kg Cherry Mom
Kaptancımm uzun zamandır böyle güzel eksi görmemiştimm
Eki Görüntüle 2800231
Burcummm çok sevindimm adınaaa tebrik ederim harika eksi emeklerinin karşılığını aldın
Geçen cuma : 53.8
Bu cuma : 52.9
Fark : - 900
Yüzde : %1.67
Cherry Mom kaptanım benim izine ayrılma hakkım varsa izine ayrılmak istiyorum bu ara pek aktif olamıyorum
Canım izin hakkın var ama .. ama işte emin misin
Tebrik ederim
Canım benim çok geçmiş olsun hafta sonu dinlenmeye çalış biraz olur mu bizde seni seviyoruz
Günaydın kızlar
Listeye girdiğimde beri ilk sabit bildirimimi yapıyorum. Vatana millete hayırlı olsun

Geçen cuma: 65
Bu cuma: 65
Fark: 0
Hedef: 64,5
Ay evet ilk sabit olsun kuzum
Sporsuzlugun sonucusabitim
-300 hedefimi bile tutturamadim.Nasil bir fakirlikse 5i bı yerdeyi (55.5) göremedim
Cherry Mom
Hedefim yine 55.5
Aaa nereye kaçtı bu 55.5 iki haftadır naz yapıyor bizeeee
Gecen hafta 69.3
Bu hafta 68.8
Fark 500gr
%0.72

68.5 i gormustum aslinda sanirim su an regl den dolayi belki de bilemeyeceğim. Pzt daha sağlıklı sonuc olur diye umut ediyorum.
Çok iyi canım tebriklerrr
Merhaba hoşgeldiniz 1.sayfada kurallarımız ve katılım formumuz var onu dolduruo buradan paylaşırsanız sizi tanımış oluruz
Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…