- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.521
Canim ne engelliyor seni? Yaz konusalim, cozum bulalim. Ama oncelikle hergun menunu yaz. Yuzles yediklerinle bu cok onemliŞuan söylediğinde bile o ağırlığı hissettim vallaİşin şakası bir yana gerçekten toparlamam lazım artık
Öyle tabiiki ama benimki baya saçma oldu resmen 2 aydır burda yerimde sayıyorum sadece muhabbet ediyorum :))
Aa kaptanimizin resmi mi var onu gormedim. Arada okuyorum.Kizlar, arada vaktiniz olursa cuma zayıflama yarışması basari hikayeleri bölümünü okusanıza, cok motive edici. Ben ilk defa okuyorum da
Bir deCherry Mom kaptanim ne kadar incelmissin oyle, boyun uzamış resmen.
Wuuwuu tam bir mutasyona ugramis kadin
Haftasonu rehavete kapilmayalim diye
Kadin mide kucultme ameliyati olacakken sigortası herhangi bir kilo verme programının başarısız olduğunun kanitini istemiş bizimki de kilo bekçiliği gibi bir uygulamayla 70 kilo vermiş. Artik ameliyatı fazlalık deri için talep eder, ne guzel ya ve ne kadar değişiyor insanin gorunumu kilo verince.
tamam canım inan onu sonradan farkettim tabiki öyle paylaşırım yine unutursam bana yazın nickini kağıda yaz diye birde kilo hesaplamayıda unutmamalıyımKızlar tebrik ederim ortalamamız yine güzel
Deniz ve Kum keşke bugünkü bildirimin eksiksiz olsaydı seni ekstrem durumdan listeye sokabilirdik. Haftaya notta tarih ve nick olmasına dikkat et aksilik olmazsa listeye alalım olur mu
soya derken çok eskiden bir bayanın sayfasında yazışıyorduk soya diye değilmi bende öyle hatırlıyorum onumu demek istedin sayfada herşeye dikkat ediyordu bayanÇok eski hem burası hem daha eski başka sayfalar mesela soya kısaca
tarihde tamam bunuda unutmamalıyım böyle çok güzel olmuş çok beğendim ben eskiden kilo resmi paylaşırdım kimse paylaşmazdı tam benim istediğim gibi olmuş kurallarKızlar tebrik ederim ikinizi de. muhteşemKumsalveDeniz
Tartı fotosunda nickin yanında tarih de olacak bu arada
kaptanım yeni kuralı sevdim ben kahvaltı yapmasaydım öylede atardım resim ama kahvaltı yapmıştım haftaya inşallahTebrik ederim canımhaftaya diğer kızlar gibi notlu bir şekilde rica deriz yarışmanın yeni kuralı
Harika eksi canımmm
Geçen hafta biraz fazla vermiştin hemen ortalatebrikler :))
Çok iyi canım tebriklerrrdeneme süren bitti asıl listeye girmek ister misin canım ?
Ah canım hasta hasta bırakmadın ipin ucunu helal sana
Oooo bak sen şu ağlayan kızaaaaatebriklerrr canım
Burcummm çok sevindimm adınaaatebrik ederim harika eksi emeklerinin karşılığını aldın
Canım izin hakkın var ama .. ama işteemin misin
Tebrik ederim
Canım benim çok geçmiş olsun hafta sonu dinlenmeye çalış biraz olur mubizde seni seviyoruz
Ay evet ilk sabit olsun kuzum
Aaa nereye kaçtı bu 55.5 iki haftadır naz yapıyor bizeeee
Çok iyi canım tebriklerrr
Merhaba hoşgeldiniz 1.sayfada kurallarımız ve katılım formumuz var onu dolduruo buradan paylaşırsanız sizi tanımış oluruz
Çok geçmiş olsun canım
hoşgeldiniz aramızaADINIZ: Merve
YAŞINIZ:33 yaşındayım
BOYUNUZ:153
KİLONUZ:77
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ: 8 yıllık evliyim
MESLEGINIZ: psikolojik danışman ve rehber öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 oğlum var bir 7 yaşında diğeri 4
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 3 takımda yarışmıştım sonrasında bir daha yarışmaya niyet ettim fakat sürdüremedim
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? yok aynı nick
KİLO ALMA NEDENİNİZ: nasıl anlatsam bilemedim motivasyon eksikliği diyeyim pek çok kez al ver yaptım ama hedefime bir türlü ulaşamadım en son pandemi sürecinde çok kilo aldım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok çok şükür
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: öncelikle kesinlikle sağlık biliyorum ki iç organlarım yağların içinde çalışmaya çalışıyorlar. sonrası tabi estetik bu halimi hiç sevmiyorum
herkesi tebrik ederim***5.Takım 717. Etap ***
hawar (65.8/65.6/0,2/%0,304)
nikinik (73.2/71.9/1,4/%1,776) izne ayrılmak istiyor.
Yarimuhendis (53,8/52,9/0,9/%1,673) izne ayrılmak istiyor
Suskunhanim(55.8/55,85/+0,05/-%0,090)
DeryaOnDiet(75.15/74.40/0,75/%0,998)
azaydidem(72.5/) bildirimde bulunmadı
Ummhnisa (75,5/75/0,5/%0,662)
L O L (79,8/79/0,8/%1,003)
SanSebastianCheesecake(64.8/63,6/1,2/%1,852)
Kendinin en iyi hali ol (65,4/64,9/0,5/%0,765)
Belmayne (65/) sabit
Mathilda03(66,3/65,3/1/%1,508)
Anka (73.4/71,8/1,6/%2,180)
Just a perfect day (69.3/68,8/0,5/%0,722)
Whitetea (92,2/89.7/2,5/%2,711) yeni üye başlangıç tarihi 25.02.21 başlangıç kg 96.2 hedef kg 69
5.takim ortalaması: %1,067
Alt liste:
balpamuk(71.2/70,2/1/%1,404)
Amor-a (54,2 / 54,3/+0,1/-%0,185) mezun üye.
muhursuzpusula( 86.2/ yeni üye başlangıç tarihi 08.01.21 başlangıç kg 88 hedef kg 65
Birsevgi (76,55/75,5/1,05/%1,372 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
karabiber01 (77 /75.2/1,8/%2,338) )603.etapta 68.8 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü , hedef kg 60
lotuscicegii (92,65 / ) yeni üye başlangıç tarihi 04.03.21 başlangıç kg 92,65 ,hedef kg 60
KumsalveDeniz (102,5/98,5/4/%3,902) 621.etapta mezun olan üye başlangıç tarihi 05.03.21 başlangıç kg 102.5 hedef kg 57
Olvidos (77/) 650.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü başlangıç tarihi 12.03.21 başlangıç kg 77 hedef kg 55
2008 yılında bende yazmıştım ilk sayfalarda olabilirKizlar, arada vaktiniz olursa cuma zayıflama yarışması basari hikayeleri bölümünü okusanıza, cok motive edici. Ben ilk defa okuyorum da
Kizlar, arada vaktiniz olursa cuma zayıflama yarışması basari hikayeleri bölümünü okusanıza, cok motive edici. Ben ilk defa okuyorum da
Regli bitmesini bekliyorm 11 gün sürünceO zamaaann 20 yasin kaldı demektir :) Hadi az çok demeyelim 3er 5er alalım
Sarkmada yok gibi ya
Haftasonu rehavete kapilmayalim diye
Kadin mide kucultme ameliyati olacakken sigortası herhangi bir kilo verme programının başarısız olduğunun kanitini istemiş bizimki de kilo bekçiliği gibi bir uygulamayla 70 kilo vermiş. Artik ameliyatı fazlalık deri için talep eder, ne guzel ya ve ne kadar değişiyor insanin gorunumu kilo verince.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 717. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.406
2. (9.TAKIM) ==> % 1.206
3. (5.TAKIM) ==> %1,067
BİREYSEL DERECELER
1. @Zeycan123 ==> %2.777==>9.TAKIM
2. @whitetea ==> % 2,711 ==>5.TAKIM
3. @Souldfly ==> % 2,484==>13 .TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Mydestinyy ==> %-1.915==> 10. TAKIM
Evet canım aynen uzun zaman geçmişsoya derken çok eskiden bir bayanın sayfasında yazışıyorduk soya diye değilmi bende öyle hatırlıyorum onumu demek istedin sayfada herşeye dikkat ediyordu bayan
Harikasın canımSporlar bitti, gerci daha spor yapasim var ama esim calisiyor, benis uyumuyor. Buyuk kiz hAsta. O yuzden bugun artik daha fazlasi imkansiz. Yazayim sporumu ce menumu kendimle gurur duyuyorumbugunku eksiyi 1 saat cardioyla kutladim
Tmm canımkaptanım yeni kuralı sevdim ben kahvaltı yapmasaydım öylede atardım resim ama kahvaltı yapmıştım haftaya inşallah
Kilo hesabı çok zaruri değil onu kendi içimize hallederiz ama notlu fotoğraf paylaşımı yarışma genelinde kural oldu ve listedeyken notsuz kilo bildiren bildirmiş gibi sayılıyor o yüzden baya önemli yazık tüm hafta emek veriyoruz listeyede olumlu yansısın isteriz.tamam canım inan onu sonradan farkettim tabiki öyle paylaşırım yine unutursam bana yazın nickini kağıda yaz diye birde kilo hesaplamayıda unutmamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?