Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haftasonu rehavete kapilmayalim diye
Kadin mide kucultme ameliyati olacakken sigortası herhangi bir kilo verme programının başarısız olduğunun kanitini istemiş bizimki de kilo bekçiliği gibi bir uygulamayla 70 kilo vermiş. Artik ameliyatı fazlalık deri için talep eder, ne guzel ya ve ne kadar değişiyor insanin gorunumu kilo verince.

Canim ne engelliyor seni? Yaz konusalim, cozum bulalim. Ama oncelikle hergun menunu yaz. Yuzles yediklerinle bu cok onemli

Aa kaptanimizin resmi mi var onu gormedim. Arada okuyorum.

Wuuwuu tam bir mutasyona ugramis kadin fit olmak o kadar olsaydi herkes olurdu

tamam canım inan onu sonradan farkettim tabiki öyle paylaşırım yine unutursam bana yazın nickini kağıda yaz diye birde kilo hesaplamayıda unutmamalıyım

Kızlar tebrik ederim ikinizi de. muhteşem KumsalveDeniz
Tartı fotosunda nickin yanında tarih de olacak bu arada
tarihde tamam bunuda unutmamalıyım böyle çok güzel olmuş çok beğendim ben eskiden kilo resmi paylaşırdım kimse paylaşmazdı tam benim istediğim gibi olmuş kurallar

kaptanım yeni kuralı sevdim ben kahvaltı yapmasaydım öylede atardım resim ama kahvaltı yapmıştım haftaya inşallah

hoşgeldiniz aramıza

herkesi tebrik ederim

2008 yılında bende yazmıştım ilk sayfalarda olabilir

Eşimde aynı yorumu bana yapıyor senin boyun bu kadar uzun muydu ya diyor kendi kısa olunca uzun gözüktüm gözüne şaka bir yana teşekkür ederim canım

Sarkmada yok gibi ya süper olmuş

Sporlar bitti, gerci daha spor yapasim var ama esim calisiyor, benis uyumuyor. Buyuk kiz hAsta. O yuzden bugun artik daha fazlasi imkansiz. Yazayim sporumu ce menumu kendimle gurur duyuyorum bugunku eksiyi 1 saat cardioyla kutladim
Harikasın canım
Ve çok geçmiş olsun kızına

tamam canım inan onu sonradan farkettim tabiki öyle paylaşırım yine unutursam bana yazın nickini kağıda yaz diye birde kilo hesaplamayıda unutmamalıyım
Kilo hesabı çok zaruri değil onu kendi içimize hallederiz ama notlu fotoğraf paylaşımı yarışma genelinde kural oldu ve listedeyken notsuz kilo bildiren bildirmiş gibi sayılıyor o yüzden baya önemli yazık tüm hafta emek veriyoruz listeyede olumlu yansısın isteriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…