- 29 Nisan 2016
- 2.851
- 11.158
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.561
Tebrik ederim kızlaaar yine ilk 3 e girmişiz vee bireyselde de @whitetea canım derceni ayrıca tebrik ederim
Kahvaltı
1 dilim peynir
1 yumurta ( yağsız tava)
Domates salatalık
1 dilim ekmek
1 zeytin
Ara
1 fincan nescafe
Öğle
2 yumurta
Domates salatalık
1 dilim peynir
2 yağsız gevrek
Ara
1 fincan nescafe
Akşam
Tavuk göğüs ızgara
2 3 elma dilimi patates
Domates biber salatalık
Soda
Ara
Çay
Su 3,5 lt
15 dk yürüş
Masallah canim, spor da menu de cook iyi olmus12 Mart Cuma
Sabah sirkeli su
12.00
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, maydanoz, beyaz lahana, turp
18.00
1 kepçe kıymalı tarhana, 1tabak yoğurtlu karnabahar pilavı, salata, 10 kaju
Su: 2,5 lt devam
Gece yeşil çay inş
Spor: 10.000 adım(100 puan)
Cherry Mom Mehfam @birsevgi Hedef60kgolmak (ekstra listeden bir şey yaparsam yazarım canım)
Teşekkür ederimmAyy benim de bireyselde dereceye girdigim gun olur mu acaba. Yuzdeler o kadar yuksek ki, masallah.
Tebrikler canim @whitetea masallah super bir yuzden var
Ortim çok iyi gidiyorsun tebrik ederim canım
Evet biraz zorlanmaya başladım artıkTebrik ederim canım, aslında biraz daha dikkat edebilsen daha iyi gidebilir
Tebrik ederim canım
Çok güzel gitmiş maşaAllah canım harika gidiyorsn sakın bozma
Her gün yapabilsem süper olacaktaOrtim bayaa dikkat etmissin masallah.
Eksi olsun bizim olsun ortim. Tebrikler
Masallah canim cok iyi bir yuzde
Öyle kaptanım nenyapayım hiç yoktan iyidir diyorum artıkHarika eksi canımmm
Geçen hafta biraz fazla vermiştin hemen ortalatebrikler :))
Çok iyi canım tebriklerrrdeneme süren bitti asıl listeye girmek ister misin canım ?
Ah canım hasta hasta bırakmadın ipin ucunu helal sana
Oooo bak sen şu ağlayan kızaaaaatebriklerrr canım
Burcummm çok sevindimm adınaaatebrik ederim harika eksi emeklerinin karşılığını aldın
Canım izin hakkın var ama .. ama işteemin misin
Tebrik ederim
Canım benim çok geçmiş olsun hafta sonu dinlenmeye çalış biraz olur mubizde seni seviyoruz
Ay evet ilk sabit olsun kuzum
Aaa nereye kaçtı bu 55.5 iki haftadır naz yapıyor bizeeee
Çok iyi canım tebriklerrr
Merhaba hoşgeldiniz 1.sayfada kurallarımız ve katılım formumuz var onu dolduruo buradan paylaşırsanız sizi tanımış oluruz
Çok geçmiş olsun canım
Anlamadim ortim. Haftaya notlu bir sekilde rica mi? O ne?Ortim çok iyi gidiyorsun tebrik ederim canım
Evet biraz zorlanmaya başladım artık
Birde regl oldum bu gün sanırım birazda onun şişkinliği vardı
Her gün yapabilsem süper olacakta
Tebrik ederim canımhaftaya diğer kızlar gibi notlu bir şekilde rica deriz yarışmanın yeni kuralı
Öyle kaptanım nenyapayım hiç yoktan iyidir diyorum artık
Bi de bu sabah regl oldum sanırım az birazda onun şişkinliği var
Sagol ortim, sukur cabalarim bosa gitmedi bu hafta daOrtim çok iyi gidiyorsun tebrik ederim canım
Evet biraz zorlanmaya başladım artık
Birde regl oldum bu gün sanırım birazda onun şişkinliği vardı
Her gün yapabilsem süper olacakta
Tebrik ederim canımhaftaya diğer kızlar gibi notlu bir şekilde rica deriz yarışmanın yeni kuralı
Öyle kaptanım nenyapayım hiç yoktan iyidir diyorum artık
Bi de bu sabah regl oldum sanırım az birazda onun şişkinliği var
Her gün başta 10 dk bile yapsam kardır benim için. Bi sayfa buldum her gün zoom üzerinden ücretsiz yoga yapıyolar ona da katılmak tamamını yapamasamda en azından 5-10 dk bile olsa katılmak yapmak istiyorum.Hicbir zaman unutma en onemli kisi su hayatta sen kendinsun. Onceligi hep kendi isteklerine ver. Cunku sen mutlu olmazsan senin isteklerin yeti e gelmezse kimseyi de mutlu edemezsin. Ufak seyleri basarmak bizim hayatta birseyler basaracagimizi gosterir ve o yuzden bize guven veeir ve boylelikle daha buyuk hedefler belirleriz.
Hadi bir hedef koy. 3 gun boyunca hergun yataktan kalkar kalkmaz spor yap, gune zinde basla (tabi seni engelleyen bir dis etken yoksa, enerjisuzlik isteksizlik bunlar sayilmaz). Ne dersin kac dakika? O dakikaya uygun bur spor videosu bulalim ana 3 gun her sabah yapacaksin.
Ve o 3 gun boyunca hiic seker yeme, canin tatli isteyince meyve ye. Kakaolu sut ic. Ne dersin? Ufak bir hedef koy kendine.
Cok iyi canim. Zoom uzerinden yani canli en iyisi. Baslamak bitirmenin yarisidir unutmaHer gün başta 10 dk bile yapsam kardır benim için. Bi sayfa buldum her gün zoom üzerinden ücretsiz yoga yapıyolar ona da katılmak tamamını yapamasamda en azından 5-10 dk bile olsa katılmak yapmak istiyorum.
Menü süperBugunku menum
08:00- karabugday unundan ve 2 yumurtadan1 krep, 100gr domates, maydonoz,terr, 10zeytin.
11:00- 1 tabak sebze corbasi, 150gr kirmizi et, 40gr pilav, 1 tabak salata.
15:30 -250gr badem sutu, 20gr chia, 40gr yulaf, 200gr meyve karisimi. 2 avuc cekirdek ici
Su:3,5lt
Spor:60dk cardio- 300 p
10000 adim- 100p
Toplam: 400 puan
Cherry Mom hawar @birsevgi Hedef60kgolmak
Canım mesaj yazarken bir yerde yanlış yazısı sildim bu deha fazla silmişim başka alıntıladığım bir mesajın içine girmiş yazdıklarımAnlamadim ortim. Haftaya notlu bir sekilde rica mi? O ne?
Tamsm anladim ortim ben de dedim yeni kural neymisMenü süper
Spor süper ötesi ortim
1 saat kardiyo helal valla
Canım mesaj yazarken bir yerde yanlış yazısı sildim bu deha fazla silmişim başka alıntıladığım bir mesajın içine girmiş yazdıklarım
Karışmış
Yani bizimle alakası yok
Adimlarin super canim masallah12 Mart cuma
Sabah 09:00
Sabah 1 dilim uno denge 1 dilim tam buğday
Peynir zeytin domates biber
3 çatal tahin helvası
Ara
1 elma
akşam 16:30
Izgara kanat 4-5 tane
Köz salatası
2 dilim beyaz ekmek
1 bardak ayran
ara
2 avuç fıstık
1 avuç çekirdek
2 çiğ köfte
su 2 lt
Spor yok
Ama 12.000 den fazla adım atmışım
Cherry Mom Mehfam DeryaOnDiet
Başlangıç seviyesi de varmış onu deneyeyim mesela yarın 15:30-16:20 arası, bunun dışında pazar günü beslenme dersi varmış bakayım o neymiş acaba :)Cok iyi canim. Zoom uzerinden yani canli en iyisi. Baslamak bitirmenin yarisidir unutma
valla ne desen haklisin canim. Bireyselde 3-4 kere hatta belki daha cok olabilir sonunculigum var ama birincilik yoook canim o da ne .
Ama cok sagol canim sabrettin beni atmadin insallah belli mi olur belki burda birincilik de nasip olur.
Ilk deda bu kadar kararliyim diyette canim. Spora tamam lafim yok yillardir duzenli spor yapiyorum ama cook yiyordum ondan da birbitini gotutuyordu bir versem bir aliyirdum hep.
Cok sagol canim ya benim sonunculiklarimi bile bile hala o kadar motive ettin. Inan hakkin odenmez
Canim Allah kabul etsin menude gzelSahur yok
Akşam
2 kaşık sulu köfte (orucum diye yemek koydu)
3 mercimek köftesi
1 kase tavuklu şehriye salatası
1 çatal tatlı ama vallahi 1 çatal(şekersiz 21 gün gitti)
Yarında oruç tutucam inşaAllah sahur yapmam
Cherry Mom azaydidem
Yaa super masallah canim
Hadi insallahSagol canim rakibim. Sukurler olsun 75i geride biraktim. Darisi 70in basina
Ortim supersin tebrik ederim seniGeçen hafta 79.8
Bu hafta 79.0
Fark - 800
Yüzde %1,002
Gelecek hafta hedef 78.0
Cherry Mom azaydidem
Yuzde süper herkesi tebrik ederim kizlarrr***5.Takım 717. Etap ***
hawar (65.8/65.6/0,2/%0,304)
nikinik (73.2/71.9/1,4/%1,776) izne ayrılmak istiyor.
Yarimuhendis (53,8/52,9/0,9/%1,673) izne ayrılmak istiyor
Suskunhanim(55.8/55,85/+0,05/-%0,090)
DeryaOnDiet(75.15/74.40/0,75/%0,998)
azaydidem(72.5/) bildirimde bulunmadı
Ummhnisa (75,5/75/0,5/%0,662)
L O L (79,8/79/0,8/%1,003)
SanSebastianCheesecake(64.8/63,6/1,2/%1,852)
Kendinin en iyi hali ol (65,4/64,9/0,5/%0,765)
Belmayne (65/) sabit
Mathilda03(66,3/65,3/1/%1,508)
Anka (73.4/71,8/1,6/%2,180)
Just a perfect day (69.3/68,8/0,5/%0,722)
Whitetea (92,2/89.7/2,5/%2,711) yeni üye başlangıç tarihi 25.02.21 başlangıç kg 96.2 hedef kg 69
5.takim ortalaması: %1,067
Alt liste:
balpamuk(71.2/70,2/1/%1,404)
Amor-a (54,2 / 54,3/+0,1/-%0,185) mezun üye.
muhursuzpusula( 86.2/ yeni üye başlangıç tarihi 08.01.21 başlangıç kg 88 hedef kg 65
Birsevgi (76,55/75,5/1,05/%1,372 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
karabiber01 (77 /75.2/1,8/%2,338) )603.etapta 68.8 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü , hedef kg 60
lotuscicegii (92,65 / ) yeni üye başlangıç tarihi 04.03.21 başlangıç kg 92,65 ,hedef kg 60
KumsalveDeniz (102,5/98,5/4/%3,902) 621.etapta mezun olan üye başlangıç tarihi 05.03.21 başlangıç kg 102.5 hedef kg 57
Olvidos (77/) 650.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü başlangıç tarihi 12.03.21 başlangıç kg 77 hedef kg 55
Tmm canım sağol haber verdiğin içinCherry Mom kaptanım kızlar kusura bakmayın benim tel bozuldu sabah eşimin telinden attım bildirimi yarın tamire vereceğim
Bilgisayardan girmeye çalışırım ara ara
Ben yüreklendim bu yazıylaHicbir zaman unutma en onemli kisi su hayatta sen kendinsun. Onceligi hep kendi isteklerine ver. Cunku sen mutlu olmazsan senin isteklerin yeti e gelmezse kimseyi de mutlu edemezsin. Ufak seyleri basarmak bizim hayatta birseyler basaracagimizi gosterir ve o yuzden bize guven veeir ve boylelikle daha buyuk hedefler belirleriz.
Hadi bir hedef koy. 3 gun boyunca hergun yataktan kalkar kalkmaz spor yap, gune zinde basla (tabi seni engelleyen bir dis etken yoksa, enerjisuzlik isteksizlik bunlar sayilmaz). Ne dersin kac dakika? O dakikaya uygun bur spor videosu bulalim ana 3 gun her sabah yapacaksin.
Ve o 3 gun boyunca hiic seker yeme, canin tatli isteyince meyve ye. Kakaolu sut ic. Ne dersin? Ufak bir hedef koy kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?