Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim suyun ve sporun iyi olmus. Sporsuz olmaman cok guzel. Ama o 2 gevrek cok fazla olmus. Onun yerine 1 gevrek yeseydin ve bir tabak yogurt, ayran ekleseydin veya salatayi daha cok yeseydin. Oglen ogunun cok karbonhidrat olmus canim. Ama aksam ve sabah cok iyi.
Oglen ve ogleden sonra saatleri de kan sekerimizde cok oynama oluyor genelde sen de aclik hissediyorsan bir ara ogun ekle. Mesela 1 kase yogurt icibe 3yk yulaf, ustune 10 findik, ustune 1 elma kesip karistirip yiyebilirsin.

Masallah canim, spor da menu de cook iyi olmus

Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom:75,15
Bugun: 74,40
Fark: 0,75 kg
Yuzde: 0,99 %

Cherry Mom hawar
Ortim çok iyi gidiyorsun tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım, aslında biraz daha dikkat edebilsen daha iyi gidebilir

Tebrik ederim canım

Çok güzel gitmiş maşaAllah canım harika gidiyorsn sakın bozma
Evet biraz zorlanmaya başladım artık
Birde regl oldum bu gün sanırım birazda onun şişkinliği vardı
Ortim bayaa dikkat etmissin masallah.

Eksi olsun bizim olsun ortim. Tebrikler

Masallah canim cok iyi bir yuzde
Her gün yapabilsem süper olacakta
Tebrik ederim canım haftaya diğer kızlar gibi notlu bir şekilde rica deriz yarışmanın yeni kuralı
Öyle kaptanım nenyapayım hiç yoktan iyidir diyorum artık
Bi de bu sabah regl oldum sanırım az birazda onun şişkinliği var

Anlamadim ortim. Haftaya notlu bir sekilde rica mi? O ne?

Sagol ortim, sukur cabalarim bosa gitmedi bu hafta da

Her gün başta 10 dk bile yapsam kardır benim için. Bi sayfa buldum her gün zoom üzerinden ücretsiz yoga yapıyolar ona da katılmak tamamını yapamasamda en azından 5-10 dk bile olsa katılmak yapmak istiyorum.

Her gün başta 10 dk bile yapsam kardır benim için. Bi sayfa buldum her gün zoom üzerinden ücretsiz yoga yapıyolar ona da katılmak tamamını yapamasamda en azından 5-10 dk bile olsa katılmak yapmak istiyorum.
Cok iyi canim. Zoom uzerinden yani canli en iyisi. Baslamak bitirmenin yarisidir unutma

Menü süper
Spor süper ötesi ortim
1 saat kardiyo helal valla
Anlamadim ortim. Haftaya notlu bir sekilde rica mi? O ne?
Canım mesaj yazarken bir yerde yanlış yazısı sildim bu deha fazla silmişim başka alıntıladığım bir mesajın içine girmiş yazdıklarım
Karışmış
Yani bizimle alakası yok

Tamsm anladim ortim ben de dedim yeni kural neymis
Sagol ortim

Adimlarin super canim masallah . Menun de gayet iyi

valla ne desen haklisin canim. Bireyselde 3-4 kere hatta belki daha cok olabilir sonunculigum var ama birincilik yoook canim o da ne .
Ama cok sagol canim sabrettin beni atmadin insallah belli mi olur belki burda birincilik de nasip olur.

Canım ne demek ön yargılı olmamak lazım sadece başta bir eyvah dedim ama sonra seni tanıdıkça olacak bu iş dedim sana inandım tabiki motive edeceğim
Benim için önemli olan kişinin isteği ve takımı bırakmaması devamı elbet geliyor
Derecede istersen olur ama şuan emzirdiğin için tavsiye etmem yoksa bu sporla günlük 800 kalori beslen 1 hafta bak nasıl geliyor derece ama dengeli beslenmek şu aşamada daha önemli

Canim Allah kabul etsin menude gzel
Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom:75,15
Bugun: 74,40
Fark: 0,75 kg
Yuzde: 0,99 %

Cherry Mom hawar
Yaa super masallah canim
Sagol canim rakibim. Sukurler olsun 75i geride biraktim. Darisi 70in basina
Hadi insallah
Geçen hafta 79.8
Bu hafta 79.0
Fark - 800
Yüzde %1,002
Gelecek hafta hedef 78.0

Cherry Mom azaydidem
Ortim supersin tebrik ederim seni
Yuzde süper herkesi tebrik ederim kizlarrr herkes kilo vermis masallah

Ben yüreklendim bu yazıyla
Kızlar grev mi yapsak ne yapsak muhursuzpusula sıyrılsa artık şu kabuğundan çıksa

Kızlar ben bu haftaki ortaklar performansınızı beğenmedim menülere yorum yapan ortağını takip eden ortak çok azdı şansa ortalamamız iyi geldi ama böyle giderse ekip çöküntüye uğrar
Var mı alternatif fikri olan ?
yada sizce geçici bir durum muydu? Neden böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…