- Konu Sahibi Cherry Mom
- #399.841
Mavi bulvar, Turgut Özal bulvarı, Kenan Evren bulvarı, Adnan Menderes bulvarı valla çok haklısınbalım ben de bilmiom hep bulvar dolu
ne yedin ay merak ettim kulağıma söyle![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavi bulvar, Turgut Özal bulvarı, Kenan Evren bulvarı, Adnan Menderes bulvarı valla çok haklısınbalım ben de bilmiom hep bulvar dolu
![]()
Canım yaCanim kaptanim ❤❤
Bu arada fikre bayildimmm katilmak icin sabirsizlaniyorum![]()
canım benim uzun uzun yazmışsın ne demek azcık faydamız dokunuyosa ne mutlu bizeNamaria canım takım içindeki paylaşımlarımızı sormuşsun gelir gelmez Allah razı olsun
atlamışım onuda yazayım aslında aynı düzende gidiyorduk ama dün
Nikinik izne ayrıldı Allah'ın nasıl şanslı bir kuluysam
bir yardımcı meleğim izne ayrılıyor öbürü dönüyor
Nikinin yaptığı spor tablosunuHedef60kgolmak kuzum ben yaparım dedi gönüllü oldu sağolsun
( burcucum 10.000 Challenge ile o tablonun takibi zor olur ama
bence nasılsa spor programı içinde 10 000 var haftanın 3 günü cumartesi pazartesi çarşamba nikininin paylaştığı o tabloyu paylaşsan yeter gibi yoksa sana çok yük olur menülerde çok vaktin gider kıyamam dersin faln olur
Ortakları dün ben yaptımNamaria cım bundan sonra sen yine vaktinn olursa devam edebilirsin
ama bu konuda da dün bir gelişme oldu
geçtiğimiz hafta ortileri performansını beğenmediğim için kızlara serzenişte bulundum ( baya iğnelemede olabilir
) ne yapsak başka bir şey mi bulsak dedim ?
muhursuzpusula da yeni bir fikir attı ortaya onlarıda alıntılayayım sana
yoksa konu gitgide uzayacak
belki diyorum haftaya buna başlarız senin önerim nedir
başlarız dersen ortileri yapmazsında 4 erli 5 takım kurarsın gibi... Yada buna turnuva deriz ayda 1 yaparız kalan diğer haftalar ortilere devam ederiz mix
![]()
Buraya da yazdın şart oldu görmen lazım hatta gider 13.takımda yazarım anka ne oldu senin 69 diyeİnşallah canım yaa 13. Takıma yazmışım 19 Martta 69 görcem diye mutlaka görmem lazımbazen çok kaşınıyorum farkındayım
Bilmiyorum valla ama beni aç bırakıp bulgura saldırttı işte
Yarın başlıcam apaya canım inşallah dur toparlıcam o iş bende![]()
Turgut özal bulvarıydı hehehe tmmbalım ben de bilmiom hep bulvar dolu
![]()
Maşallah canımYaa çok sevindim kızımda meslektaşınız olacak oda tıp 2nci sınıf ve şuan depresyonda sınavları var çok zor çok zor diye dolanıyor evin içinde
O değil vki ler aynı gibi çok yakınHarika canımmamin kuzum
Vki cuma kilomla yakın ama bu sabah artmıştı biz haftaya pazartesi bakalım :)
Aynen 12 olmuş yaaiyi ki üye olmuşum sizleri tanımışım gerçekten
![]()
Okulda mecbur giriyorlardı derslere evde birine girse diğerine girmedi notlardan çalışıyor, okulla ev bir olmuyor gerçektenTurgut özal bulvarıydı hehehe tmm
Maşallah canımher tıpçı depresyona giriyor bi dönem, rahatlayınca ve sosyal ortamı artınca rahatlıyor iletişimde kalsın mutlaka ve hoca anlatırken öğrenmeye çalışsın
dinlemeyim sonra çalışırım der ise yetişemez
![]()
Anladim canim, evde olmadigin zaman bu kadar vermen cok guzel, ben evde onun yarisini ancak veriyorum 1 haftadaTunaydin ortim ben dun bildirim yapamadim butun hafta evde degildim ama ona ragmen 800 gr gitmis oyuzden mutlu uyandim smdide gevrekli yogurt yedim yesil cayimi iciyorum
Bence en guzelini yapmissin pazartesiye kadar tartilip moralini bozma ama diyetine dikkat et bol yesil cay ve form cay iceblirsin bi engelin yoksa![]()
Canim basiniz sagolsun cok.Sağol canım Malum pandemi Eşimin abisini kaybettik Tamam iyileşti derken bu kez hastane mikrobu aldı ve kaybettik Arkadan kayınvalide hastalandı beynine emboli attı dediler ama hafifmiş hemen iyileşti şükür Kısaca bu iyi geçmedi canım
Geldim geldim, butun gun alisverisle oradan oraya gecti, kurs ödevlerimi de yaptim ustune, bugun tek spor yapamadim o kotu oldu, hem vakit yetmedi hem regl ağrım vardi, üşendim
canım benim uzun uzun yazmışsın ne demek azcık faydamız dokunuyosa ne mutlu bize
canım ortaklık iyi hoş çok güzel ama aktif olmayan bir ortak olunca çileye dönüşebiliyor maalesef
muhursuzpusula nın önerisi bence cok güzel 4-lğ beşli takım turnuva gibi bi deneyelim haftaya bence bakalım nası olcak :)
vaktim olur canım internet de bağlandı bilgisayarda hazırlıyorduk listeleri telde olmuyordu cuma olmazsa bile cumartesileri paylaşırım inşallah![]()
Evet canım ön koşulu oCherry Mom Esram bi de ben mezuniyet kilosunun altına inince listeye girebiliyorum değil mi canım?
Ayyy ortime bak ne kaaa güzel bir menüKuzum nikinik cuma namazına kadar gitti yerine ben bakıyorum buyur appla![]()
KAHVALTI
1 yemek kaşığı lor peyniri
5 adet zeytin-yeşil yedim
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol taze domates, salatalık, kırmızı biber, yeşil biber-mantar da yedim köz
ÖĞLE YEMEĞİ
1 porsiyon bulgurlu pırasa yemeği- 1 kase çorba kadar
1 kase cacık
1 kase çoban salata
Ara- 1 kaşık fıstık ezmesi ve kahve
AKŞAM YEMEĞİ
1 kase mercimek çorbası-zerdeçallı karabiberli
1 büyük kase salata, ayran
3 lt su, 10.000 adım ve 2 mil leslie yaptım
Bol yeşil çay -limonlu
Anka @_Reyyan
Cherry Mom
Sana kalmaz oBuraya da yazdın şart oldu görmen lazım hatta gider 13.takımda yazarım anka ne oldu senin 69 diyeona göre
![]()
heyecan yaptımAy tabiki faydanız oluyor canım olmaz mı sizler olmasanız inan devam ettiremem bu takımı yani takım bir şekilde devam eder belkide benle zor
Tamamdır o halde haftaya 5.TAKIM 1.GELENEKSELTURNUVALARI BAŞLASIINNNNN
![]()
![]()
![]()
Ay kuzum ya al kendi başına dene yoksa asla kullanmaya alışamazsınAhh ah bu erkekler
Bu gün azck araba sürdür dedim sürdürmedi
Ehliyetim de var ama sürmeyi unutcam resmen
Sinir oluyorum ne var sanki 2 tur sürdürsen ölürmüsün![]()
Aynen kuzum 1 haftan filan kaldı tadını çıkart güzelümO değil vki ler aynı gibi çok yakınkapışma yakındır o zaman
ödem modem dolu bende
![]()
Orticim bugün pek iyi geçmemiş. Su yok, hamburger ve kola var. Ekstra Ödem olabilir yarına. Yarından itibaren tam gaz gidelim inşallah13 mart
Sabah
Yarım boyoz
Çeyrek gevrek
2kk süzme peynir
Maydanoz domates
Öğle
Biraz çekirdek ve Mısır patlatması
Akşam
Bir minik hamburger ve kola
Su: bugün hiç içmedim diyebilirim
Spor: 1000 zıp 200p (5numara yapıldı)
5500 adım 55p
Cherry Mom
belmayne
Hedef60kgolmak
Hemen buzdolabina koşayimAynen kuzum 1 haftan filan kaldı tadını çıkart güzelüm![]()
Canim mutfak terazisi var sanirsam, olculer muntazam, spor super.Bugunku menum
09:00- karabugday unundan ve 1 yumurtadan1 krep, 100gr haslanmis senze ustune 1yk zeytinyagi, maydonoz,terr, 10zeytin.
12:00- 1 tabak sebzeli mercimek corbasi, 150gr tavuk eti, 40gr pilav.
16:30 -250gr badem sutu, 20gr chia, 40gr yulaf, 200gr meyve karisimi. 1 avuc cekirdek ici
Su:3 lt
Spor:30dk cardio- 150 p
10000 adim- 100p
Toplam: 250 puan
Cherry Mom
Hedef60kgolmak
Mathilda03
3.5 lt suKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor peyniri
2 zeytin
Domates salatalık maydanoz
1 gevrek
Ara
1 fincan kahve
Ara
1 fincan kahve
1 muz
2 kaşık yoğurt
2 yk yulaf
Akşam
Bulgur pilavı
Su 3,5 lt
Spor 30 dk
Ex ortim su yok kola var, misir var. Tam haftasonu isi olmus13 mart
Sabah
Yarım boyoz
Çeyrek gevrek
2kk süzme peynir
Maydanoz domates
Öğle
Biraz çekirdek ve Mısır patlatması
Akşam
Bir minik hamburger ve kola
Su: bugün hiç içmedim diyebilirim
Spor: 1000 zıp 200p (5numara yapıldı)
5500 adım 55p
Cherry Mom
belmayne
Hedef60kgolmak
Benimki de bana zorla öğretti. İstemiyordum, stres oluyordum, yılmadı ugrasti.Ay kuzum ya al kendi başına dene yoksa asla kullanmaya alışamazsın