Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Namaria Namaria canım takım içindeki paylaşımlarımızı sormuşsun gelir gelmez Allah razı olsun 🤗 atlamışım onuda yazayım aslında aynı düzende gidiyorduk ama dün Nikinik Nikinik izne ayrıldı Allah'ın nasıl şanslı bir kuluysam 🤲 bir yardımcı meleğim izne ayrılıyor öbürü dönüyor 🤩🤩

Nikinin yaptığı spor tablosunu Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak kuzum ben yaparım dedi gönüllü oldu sağolsun 💕 ( burcucum 10.000 Challenge ile o tablonun takibi zor olur ama :KK43: bence nasılsa spor programı içinde 10 000 var haftanın 3 günü cumartesi pazartesi çarşamba nikininin paylaştığı o tabloyu paylaşsan yeter gibi yoksa sana çok yük olur menülerde çok vaktin gider kıyamam dersin faln olur ♥️

Ortakları dün ben yaptım Namaria Namaria cım bundan sonra sen yine vaktinn olursa devam edebilirsin 🤗 ama bu konuda da dün bir gelişme oldu 🤣🙈 geçtiğimiz hafta ortileri performansını beğenmediğim için kızlara serzenişte bulundum ( baya iğnelemede olabilir 🤭 ) ne yapsak başka bir şey mi bulsak dedim ? muhursuzpusula muhursuzpusula da yeni bir fikir attı ortaya onlarıda alıntılayayım sana 🤣🤣 yoksa konu gitgide uzayacak 🙈 belki diyorum haftaya buna başlarız senin önerim nedir 👀 başlarız dersen ortileri yapmazsında 4 erli 5 takım kurarsın gibi... Yada buna turnuva deriz ayda 1 yaparız kalan diğer haftalar ortilere devam ederiz mix ✌️
canım benim uzun uzun yazmışsın ne demek azcık faydamız dokunuyosa ne mutlu bize :KK19:
canım ortaklık iyi hoş çok güzel ama aktif olmayan bir ortak olunca çileye dönüşebiliyor maalesef :KK12:
muhursuzpusula muhursuzpusula nın önerisi bence cok güzel 4-lğ beşli takım turnuva gibi bi deneyelim haftaya bence bakalım nası olcak :)
vaktim olur canım internet de bağlandı bilgisayarda hazırlıyorduk listeleri telde olmuyordu cuma olmazsa bile cumartesileri paylaşırım inşallah :KK200:

İnşallah canım yaa 13. Takıma yazmışım 19 Martta 69 görcem diye mutlaka görmem lazım:KK70: bazen çok kaşınıyorum farkındayım :KK70:

Bilmiyorum valla ama beni aç bırakıp bulgura saldırttı işte :KK70:

Yarın başlıcam apaya canım inşallah dur toparlıcam o iş bende :KK70:
Buraya da yazdın şart oldu görmen lazım hatta gider 13.takımda yazarım anka ne oldu senin 69 diye 🤣🤣🤣 ona göre 😎

balım ben de bilmiom hep bulvar dolu :KK70:
ne yedin ay merak ettim kulağıma söyle :KK200: :kk77:
Turgut özal bulvarıydı hehehe tmm :D
Yaa çok sevindim kızımda meslektaşınız olacak oda tıp 2nci sınıf ve şuan depresyonda sınavları var çok zor çok zor diye dolanıyor evin içinde
Maşallah canım 😘 her tıpçı depresyona giriyor bi dönem, rahatlayınca ve sosyal ortamı artınca rahatlıyor iletişimde kalsın mutlaka ve hoca anlatırken öğrenmeye çalışsın 😘 dinlemeyim sonra çalışırım der ise yetişemez 😘

Harika canımm 😘😘😘 amin kuzum 😘😘😘
Vki cuma kilomla yakın ama bu sabah artmıştı biz haftaya pazartesi bakalım :)
Aynen 12 olmuş yaa 😍😍😍 iyi ki üye olmuşum sizleri tanımışım gerçekten :KK36:
O değil vki ler aynı gibi çok yakın 😁 kapışma yakındır o zaman😂ödem modem dolu bende 🤪

Turgut özal bulvarıydı hehehe tmm :KK70:

Maşallah canım 😘 her tıpçı depresyona giriyor bi dönem, rahatlayınca ve sosyal ortamı artınca rahatlıyor iletişimde kalsın mutlaka ve hoca anlatırken öğrenmeye çalışsın 😘 dinlemeyim sonra çalışırım der ise yetişemez 😘
Okulda mecbur giriyorlardı derslere evde birine girse diğerine girmedi notlardan çalışıyor, okulla ev bir olmuyor gerçekten

Tunaydin ortim ben dun bildirim yapamadim butun hafta evde degildim ama ona ragmen 800 gr gitmis oyuzden mutlu uyandim smdide gevrekli yogurt yedim yesil cayimi iciyorum 😊
Bence en guzelini yapmissin pazartesiye kadar tartilip moralini bozma ama diyetine dikkat et bol yesil cay ve form cay iceblirsin bi engelin yoksa😉
Anladim canim, evde olmadigin zaman bu kadar vermen cok guzel, ben evde onun yarisini ancak veriyorum 1 haftada :-) Ben bugun spor yapamayinca yesil caya sarıldım zaten bir umut.
Sağol canım Malum pandemi Eşimin abisini kaybettik Tamam iyileşti derken bu kez hastane mikrobu aldı ve kaybettik Arkadan kayınvalide hastalandı beynine emboli attı dediler ama hafifmiş hemen iyileşti şükür Kısaca bu iyi geçmedi canım
Canim basiniz sagolsun cok.
Arc-en-ciel Arc-en-ciel ortim nerelerdesin nasil gidiyo hafta sonun 😉
Geldim geldim, butun gun alisverisle oradan oraya gecti, kurs ödevlerimi de yaptim ustune, bugun tek spor yapamadim o kotu oldu, hem vakit yetmedi hem regl ağrım vardi, üşendim :olamaz:

canım benim uzun uzun yazmışsın ne demek azcık faydamız dokunuyosa ne mutlu bize :KK19:
canım ortaklık iyi hoş çok güzel ama aktif olmayan bir ortak olunca çileye dönüşebiliyor maalesef :KK12:
muhursuzpusula muhursuzpusula nın önerisi bence cok güzel 4-lğ beşli takım turnuva gibi bi deneyelim haftaya bence bakalım nası olcak :)
vaktim olur canım internet de bağlandı bilgisayarda hazırlıyorduk listeleri telde olmuyordu cuma olmazsa bile cumartesileri paylaşırım inşallah :KK200:

Ay tabiki faydanız oluyor canım olmaz mı sizler olmasanız inan devam ettiremem bu takımı yani takım bir şekilde devam eder belkide benle zor 🙈🤭
♥️♥️
Tamamdır o halde haftaya 5.TAKIM 1.GELENEKSEL 🤣 TURNUVALARI BAŞLASIINNNNN :halay: :halay: :halay:

Kuzum nikinik cuma namazına kadar gitti yerine ben bakıyorum buyur appla :KK53: :halay:

KAHVALTI

1 yemek kaşığı lor peyniri
5 adet zeytin-yeşil yedim
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol taze domates, salatalık, kırmızı biber, yeşil biber-mantar da yedim köz

ÖĞLE YEMEĞİ

1 porsiyon bulgurlu pırasa yemeği- 1 kase çorba kadar
1 kase cacık
1 kase çoban salata

Ara- 1 kaşık fıstık ezmesi ve kahve

AKŞAM YEMEĞİ

1 kase mercimek çorbası-zerdeçallı karabiberli 💚
1 büyük kase salata, ayran

3 lt su, 10.000 adım ve 2 mil leslie yaptım
Bol yeşil çay -limonlu
Anka Anka @_Reyyan Cherry Mom Cherry Mom
Ayyy ortime bak ne kaaa güzel bir menü 😍😍😍 haberim yoktu canım kaçırmışım onu tamam seni iki kere etiketlerim bu hafta biri ortim diye biri sporuma bak diye :D

Ay tabiki faydanız oluyor canım olmaz mı sizler olmasanız inan devam ettiremem bu takımı yani takım bir şekilde devam eder belkide benle zor 🙈🤭
♥️♥️
Tamamdır o halde haftaya 5.TAKIM 1.GELENEKSEL 🤣 TURNUVALARI BAŞLASIINNNNN :halay: :halay: :halay:
heyecan yaptım :D
kızlar turnuva ya hazır mıyızzzzzz?

13 mart
Sabah
Yarım boyoz
Çeyrek gevrek
2kk süzme peynir
Maydanoz domates
Öğle
Biraz çekirdek ve Mısır patlatması
Akşam
Bir minik hamburger ve kola😥
Su: bugün hiç içmedim diyebilirim
Spor: 1000 zıp 200p (5numara yapıldı)
5500 adım 55p
Cherry Mom Cherry Mom belmayne belmayne Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Orticim bugün pek iyi geçmemiş. Su yok, hamburger ve kola var. Ekstra Ödem olabilir yarına. Yarından itibaren tam gaz gidelim inşallah 🙏

📢DUYURU 📢

Kızlar spor programı takibini artık Nikinik Nikinik yerine Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak yapıyor
bu sebeple spor günlerinde CUMARTESİ ( SERBEST KATILIM ) PAZARTRSİ ÇARŞAMBA ( ZORUNLU KATILIM ) MENÜLERİNİZDE AŞAĞIDAKİ TABLODAN BİR SPOR SEÇİP NUMARASIYLA Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak i ETİKET YAPMANIZ
RİCA OLUNUR

hawar hawar
belmayne belmayne
Namaria Namaria
ummhnisa ummhnisa
Mathilda03 Mathilda03
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Anka Anka
Begonya2 Begonya2
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
azaydidem azaydidem
Arc-en-ciel Arc-en-ciel
S Suskunhanim
muhursuzpusula muhursuzpusula
balpamuk balpamuk
birsevgi birsevgi
@whitetea
Amor-a Amor-a
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
KumsalveDeniz KumsalveDeniz
@olvidos

IMG_20210131_194541.jpg

Bugunku menum
09:00- karabugday unundan ve 1 yumurtadan1 krep, 100gr haslanmis senze ustune 1yk zeytinyagi, maydonoz,terr, 10zeytin.

12:00- 1 tabak sebzeli mercimek corbasi, 150gr tavuk eti, 40gr pilav.

16:30 -250gr badem sutu, 20gr chia, 40gr yulaf, 200gr meyve karisimi. 1 avuc cekirdek ici

Su:3 lt
Spor:30dk cardio- 150 p
10000 adim- 100p
Toplam: 250 puan

Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Mathilda03 Mathilda03
Canim mutfak terazisi var sanirsam, olculer muntazam, spor super.
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor peyniri
2 zeytin
Domates salatalık maydanoz
1 gevrek

Ara
1 fincan kahve

Ara
1 fincan kahve
1 muz
2 kaşık yoğurt
2 yk yulaf

Akşam
Bulgur pilavı :olamaz:

Su 3,5 lt
Spor 30 dk
3.5 lt su :işsiz: benim 4 gunluk suyum sayilir.
13 mart
Sabah
Yarım boyoz
Çeyrek gevrek
2kk süzme peynir
Maydanoz domates
Öğle
Biraz çekirdek ve Mısır patlatması
Akşam
Bir minik hamburger ve kola😥
Su: bugün hiç içmedim diyebilirim
Spor: 1000 zıp 200p (5numara yapıldı)
5500 adım 55p
Cherry Mom Cherry Mom belmayne belmayne Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Ex ortim su yok kola var, misir var. Tam haftasonu isi olmus :KK45:
Ay kuzum ya al kendi başına dene yoksa asla kullanmaya alışamazsın
Benimki de bana zorla öğretti. İstemiyordum, stres oluyordum, yılmadı ugrasti.

Back
X