Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

13 mart
Sabah
Yarım boyoz
Çeyrek gevrek
2kk süzme peynir
Maydanoz domates
Öğle
Biraz çekirdek ve Mısır patlatması
Akşam
Bir minik hamburger ve kola😥
Su: bugün hiç içmedim diyebilirim
Spor: 1000 zıp 200p (5numara yapıldı)
5500 adım 55p
Cherry Mom Cherry Mom belmayne belmayne Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Beklenen rehavet gelmiş 🔪🔪🔪🔪
Gözüm üstünde o eksiyi yedirtmem istiyorum bir kere ağzıma bir parmak bal çarpıldı 🤣🤣🤣🤣

+1 deyim bebekim pazartesi beraber aglayalım . Kocişko ile de tartıştım herkes küs küs oturuyor ayrı odalarda oh mis valla:KK53::KK59:
Bende diyorum gamze ve Begonya2 Begonya2 ne konuşuyor 👀 geri gittim gittim gittim kaynaşıp ağlaşıyorlarmış meğer 🙈🤭

3 günlük dünya küsmeyin canım eşlerinizle 🤗🤗 dün menü yazmamıştın değil mi canım ? Anlık bi +1 dir bugün dikkat ettiysen Pazartrsi ye sabit kg gelirsin belki canım

Super canim. Rehavet yerine tam terisini yap bebce hadi bakalim 1 kilodan fazla vermeye cAlis cumaya kadar👍
Rehavete düşmedim demek isterdim ama bugün biraz kaçtı. Yarın yeni birgün dikkatli ilerlemem lazım
13 Mart Cumartesi

13.00
Salçalı Tost (2 dilim tam buğday ekmeği ve 30 gr beyaz peynirle), 1 tk sade fıstık ezmesi, maydanoz, taze nane, marul

17.00
Beyaz peynirli yeşil salata, 1 kase yoğurtlu patlıcan sote, yarım avuç leblebi

Not: birazdan Çayın yanında biraz kuruyemiş yiyeceğim

Su:2 lt devam
Spor: gece yapabilirsem yazarım

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan ummhnisa ummhnisa birsevgi birsevgi Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Cumartesi Spor bildirimi
5 yapıldı (1100 zıp+ 3000 adım)
Toplam 250 puan

Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ummhnisa ummhnisa
Canım haftasonu da olsa kaçamak yapılmamış ne güzel hem de menünü sporla dwsteklemişsin
Rehavetine kapilmam diyip cagirma canim bence hirslanip dahada usune katmaya calismalisin bu arada tebrik ederim super eksi olmus😍
Ahh inşallah bu hafta sporla desteklersem iyi olacak
Orticim bugün pek iyi geçmemiş. Su yok, hamburger ve kola var. Ekstra Ödem olabilir yarına. Yarından itibaren tam gaz gidelim inşallah 🙏
Kesinlikle canım. Hiç hesapta yoktu o hamburger çocuklarla dışardaydık tüm gün eve gelmeyi beklwyemediler benim de işime geldi sanırım
Ex ortim su yok kola var, misir var. Tam haftasonu isi olmus
Evet yaaa bu hiç iyi olmadı ama dengelerim haftaiçi diye düşünüyorum.
Beklenen rehavet gelmiş 🔪🔪🔪🔪
Gözüm üstünde o eksiyi yedirtmem istiyorum bir kere ağzıma bir parmak bal çarpıldı 🤣🤣🤣🤣
Bende bende ee istiyorum hatta sabahtan Bi ton hesap yapmıştım kiii günün sonu hüsran oldu ama söz kaptanım dengeliycem. Çünkü önümüzdeki cuma cumartesi Regli günüm onun ekstra şişkinliği olacak

Demek kim bu gizli hayranım diyodun hee :KK70: 😂😂😂
Aralıklı oruç grubu dağılınca herkes evlerine dağıldı 😆😆😆 orda koptuk valla
He ya ora tam dağıldı 🤪 iyiydi güzel arkadaşlar vardı ama kiloyla bir bizim derdimiz kaldı zaar :KK70:
Estağfurullah canım yine gel ne demek 🤗💕
Sağolun kaptanım 💕hafta sonu dinlenmek için güzel zaman 😁 kolaylıklar diliyorum size de 🤗

Kaptanım sonra pişman olma bak gel dediğine 🤭kapıdan kovsan bacadan filan girerim mazallah😁hazır bizim kızlar da burdaymis🤭
Özlemek böyle bir şey 💕

He ya ora tam dağıldı 🤪 iyiydi güzel arkadaşlar vardı ama kiloyla bir bizim derdimiz kaldı zaar :KK70:

Sağolun kaptanım 💕hafta sonu dinlenmek için güzel zaman 😁 kolaylıklar diliyorum size de 🤗

Kaptanım sonra pişman olma bak gel dediğine 🤭kapıdan kovsan bacadan filan girerim mazallah😁hazır bizim kızlar da burdaymis🤭

Özlemek böyle bir şey 💕
İstediğin zaman gel kuzum 😍 yatıya da bekleriz 😘😘😘

İstediğin zaman gel kuzum 😍 yatıya da bekleriz 😘😘😘
Hafta içi akşam 21 de gözler kapaniyore 😁 sabahçı olunca uykusuzluğa dayanamıyorum 🤪ama hafta sonu gelirim yatıya 🤭 muhabbetin dibine vurunca uyku muyku kalmıyor 😅

Balim taşındım cok sukur Adana'ya tayin istiyordum sonunda oldu yerlesme telasindayim 💞☺️
Sen nasılsın
Hayırlı uğurlu olsun Almiloşum güle güle otur yeni yerinde, güzel günlerde...
Ben de iyiyim ama bir tökezledim motivasyonum düşünce biraz moralim bozuldu. Yeniden adapte olana kadar böyle sallantıda geçiyor biraz üzgünüm o konuda... Keşke bir an önce sıkı bir diyete girebilsem.😔

mmm :KK64:biri vardı buralarda, ben 21 günde 5 gün kaçamak hakkı olsun deyince dalga geçmişti ve 4. gün tatlı yemişti hani neydi adı :ıslık:

canım ne güzel komik yazmışsın tam gülcem niye ciddiye bağlıyon :D :D

O zaman bir kaşık çikilat yiyorum ben. Karışmam 😂😂

Anneyi aşamadın sanırım canım 🤭

Ooo yeni diyet Denemesi. Hadi bakalım kuzu bol eksi getirsin inşallah :rolleyes:

Merhabalar. Hoş geldin 😍

Ayy allahım evlenmeye ve göbek atmaya hiçbir şey engel olamıyor 😂😂

Ya hemen yapasım geldi bunu ama gaz sancısı çekiyorum şu an. 🥴 Rezene içecektim.

Canım ben kendini bu kadar sıkıntıya sokmana üzüldüm. Yani diyet sürecinde kaçmak yapmak ve artı gelmek gerçekleriyle de yüzleşmek zorundayız. Hiç kaçamak yapmadan gitsek süper olur ama yapamıyoruz. O yüzden telafiye odaklanmak gerek.
Ya hahahaha gece gece güldürdünüz beni kızlar inşallah güzel rüyalar göresiniz😍😍😍😍

Hayırlı uğurlu olsun Almiloşum güle güle otur yeni yerinde, güzel günlerde...
Ben de iyiyim ama bir tökezledim motivasyonum düşünce biraz moralim bozuldu. Yeniden adapte olana kadar böyle sallantıda geçiyor biraz üzgünüm o konuda... Keşke bir an önce sıkı bir diyete girebilsem.😔
Cok sagol canim benim insallah 🌺💞
Evet balim motivasyon düşünce insan uzuluyor ama iste diyeti ya da saglikli yasami hayatimizda ön plana alirsak.motivasyon da kendiliginden geliyor canim ben de tasinma evresinde duzen kalmadı simdi toparlamaya calisicam

Back
X