- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #399.961
sağol canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım
Yok canım tamamlayamadım ben yazmıştım dün çocuklardan fırsatım olmadı@Kendinin en iyi hali olAnka canlar 10 bine tamamladınız mı dün? :)
@KumsalveDeniz canım 30 dk spor yazmışsın ne yapmıştın dün? :)
22 ay mıCanım ben gaz yapan yapmayan diye ayırmadım açıkçası. Her şeyden yedim biraz biraz. Paketli gıdalara çok dikkat ettim. Şeker az tükettim. İlk başlarda fırında ya da haşlama olarak bolca bal kabağı yedim. Yeşillik, özellikle de dere otu çok tükettim. Rezene içtim. Bir de kayıtlara geçsin ben tek memeyle emzirdim 22 aya kadar
Merhabalar. Hoş geldin aramıza
Ohh mis canım. Ben de kaçamak yapmadım. Yeme olayını da bitirdim. Dukan birası içiyorum şu an. Bugün de tezle uğraştım. İyi gidiyor ama fahs çok yolum varokuma yapıyorum bol bol. Vakit alıyor tabiiki
Ayy ne kadar güzel bir yerde yaşıyorsun canım çok özendim
Yok kuzum
Şakaydı okokluyorum sadece çikilatı
![]()
Pazartesiye kadar demistik ya yarin pazartesi ondan demistim daha bitmedi diyeAy canıım dün kaptim pzts çrş cmts yeter deyince bana da gün doğmuşama arkadaşa ihtiyacım var dersen zorlarım kendimi :)
Emzirmesem bu hafta saf protein filan yapardim belki o zaman az da olsa yetisirdim ama suanda kosmam degil ucmam lazimYesil caya devam canim regl doneminde spor olmuyo bende yapamadim ilk 3 4 gun zorlama kendini iyi hissettiiginde yaparsin
Kesinlikle bgun spor asil yarina eksiyle baslarsak eksiyel devam ederiz canim
Ahahhh sabah -300 uyandim desembak seni hberdarda ediyorum
71.3 kiloyum canim cok az kaldi kosss yetis bana
Canim butun gun disardaydik cocuklar parkta ben onlarin pesinde sonra market fasli eve geldim ikiside uyudu baua yorulmusuz ama aksama spor yapicam aklima koydumufacik bir kacamak yaptim onu yakmam lazim
![]()
Canım teşekkür ederim bende alışmaya çalışıyorum dün menümü yazmıştım ama seni etiketlemeyi unutmuşum acemilik işte
Tam sağlıklı beslenme menüsü
tmm cnm 3 bin adım oldu evde ,dinlene dinlene tamamlıcam :) 2 mil leslie de bittiPazartesiye kadar demistik ya yarin pazartesi ondan demistim daha bitmedi diyeyoksa bunu baslaan bile bana ilham oldu canim, sen bu akimo baslaakla bana cok buyuk bir iyilik yaptin
![]()
Yok canim saka bi yana aramizda kilo farki vardi zaten bide emziriyosun oyuzde cok fazla yuklenme kendine ve masallah son haftalarda baya iyi gitmeye basladin aman bole devamEmzirmesem bu hafta saf protein filan yapardim belki o zaman az da olsa yetisirdim ama suanda kosmam degil ucmam lazim![]()
Aramıza hoşgeldiinnnADINIZ:
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:1.74
KİLONUZ:95
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:muhasebe
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1/5
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?nick değişikliği olmadı uzun süredir kullanmadım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğum kiloları
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:tiroid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlık sorunları
burada da firtina cikmadigi surece cocuklar bahceye cikar gunde en az 30 dk oynar, bizimki okuloncesi 2. sinif. cocuklara her hafta 1 gun jimnastik zorunlu, seneye yuzme de eklenecek. her cuma ormana gidip bortu bocek inceliyorlar. tabi nufus az, gelecek kaygisi yok, universite sinavi yok, adamlar rahat. bir de kendi sistemlerini begenmiyorlar. Finlandiya fln daha iyi diye yakiniyorlar.Öyle miiiii ben kaldığın yerden devam edeceksin sandım canım tamam o hâlde
Bizde gaz sıkıntısı vardı fasulye nohut yiyince kimyonlu su içerdim
Çay kahve azaltmıştım hem hamilelikte hem emzirirken çok az uyuyan bir çocuktu etkisi olur diyorlardıgerçi hâlâ uyumuyor
Süt sıkıntımız yoktu o yüzden arttırmak için hiç ekstra birşey yapmadım ama çok su içerdim çok susardım :)
Canım mümkün oldukça lor veya labne peynir tercih etmeye çalış o halde
Maşallah canım ne güzel
menünde çok kötü değil sadece dolma adeti biraz fazla
Alışınca elin hızlanır canım :)
Aman canım kapatalım kalori menüleri artık toparlamak zor olur
@hawar benim yeğenimde Okyanus kolejinde 3.sınıfta bu sene başka bir okula alacaklar yine özel olacak ama yeni açılmış biraz daha orta halli bir özel okul.. okyanus çok zorladı ablamı bahsettiği olumsuz yanları :
Çok fazla ödev veriyorlarmış - yazın bende şahit oldum cidden kafamızı kaldıramadık -
Annesi izin vermesine rağmen okul bahçesinde koşup oynamasına izin verilmiyormuş düşme sakatlanma olmasın diye
Etkinliklerde ekstra ücretler ilave ediliyormuş ablamda mecbur tüm sınıf gidiyor diye oğlunu gönderiyormuş
Biizm cocuğumuz genel olarak tembel bir cocuk koşmayı bile sevmez öğretmeni arayıp devamlı oğlunuz basketbol kursunu çoook istiyor yazalımm mı aklı kaldı vs diye baskıı yapıyormuş çocuğa soruyoruz istemiyor gibi ..
Sınıfları 4.katta birgün öğretmeni aramış x hanım çok çok özür dilerim affedin nasıl oldu anlamadım cam kilitliydi ama açık kalmış tenefüste diye tir tir titrereyerk aramış ablam o anda ne düşünür çocuk camdan düştü sanmış yaşıyor mu demiş yokk tabiki kolu camın kenarına gelmiş cizilmiş çok özür dilerizyani burada suç öğretmenin değil okulun genel yapısında öğretmen korktulmuş öğrenci sindirilmiş koşmasınlar oynamasınlar sadece sınavlara çalışsınlar olayı var
öğretmende şikâyet gelecek diye korkuyor işte.. yani bence çok meşhur adı olan kolejler en iyi kolejler değil
fiyatları çok çok ucuk
En son pandemide biliyorsunuz yemek yenmiyor diye ücretler kanunen iade edildi ama anlamların okul ne yaptı biz sizde yemek ücreti almadık ki dedi nasıl yani dedik bir baktı ayrı faturalandırma yapmamışlar yemeği meğerhepsi okul masrafı içinde
haliyle iade flaan alamadık
Hoşgeldiniz kilo verdikçe sağlık sorunlarıda gidecek inşallah
Bende Esra çok memnun olduk
Menülerinizi bugün veya yarında olur düzenli bir şekilde aşağıdaki sayfadan bekleriz
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
ben bu dans spor videolarini hic beceremiyorum, ritm duygum sifir,elim ayagim birbirine karisiyor.OrtimHedef60kgolmak nasılsın
hangi sporu yapacaksın bu gün
ben samba cd si bulmuştum onu yapıcam tam olmuyor benim ama zamanla güzelleşir inşallah
![]()
henuz alisiyorum cnm, gece atistirmasini kesmeye, suyu artirmaya, tatliyi kesmeye calisiyorum simdilik.Hoşbuldum canımcım hayırlısı olsun inşallah nasıl gidiyor peki bu süreç? Neler yapıyorsun?
yap cnm, ben de 2tane lokum yedim ne olacak bakalim.Yesil caya devam canim regl doneminde spor olmuyo bende yapamadim ilk 3 4 gun zorlama kendini iyi hissettiiginde yaparsin
Kesinlikle bgun spor asil yarina eksiyle baslarsak eksiyel devam ederiz canim
Ahahhh sabah -300 uyandim desembak seni hberdarda ediyorum
71.3 kiloyum canim cok az kaldi kosss yetis bana
Canim butun gun disardaydik cocuklar parkta ben onlarin pesinde sonra market fasli eve geldim ikiside uyudu baua yorulmusuz ama aksama spor yapicam aklima koydumufacik bir kacamak yaptim onu yakmam lazim
![]()
niye oyle oldu cnm, digerinden sut mu gelmedi.Canım ben gaz yapan yapmayan diye ayırmadım açıkçası. Her şeyden yedim biraz biraz. Paketli gıdalara çok dikkat ettim. Şeker az tükettim. İlk başlarda fırında ya da haşlama olarak bolca bal kabağı yedim. Yeşillik, özellikle de dere otu çok tükettim. Rezene içtim. Bir de kayıtlara geçsin ben tek memeyle emzirdim 22 aya kadar
Merhabalar. Hoş geldin aramıza
Ohh mis canım. Ben de kaçamak yapmadım. Yeme olayını da bitirdim. Dukan birası içiyorum şu an. Bugün de tezle uğraştım. İyi gidiyor ama fahs çok yolum varokuma yapıyorum bol bol. Vakit alıyor tabiiki
Ayy ne kadar güzel bir yerde yaşıyorsun canım çok özendim
Yok kuzum
Şakaydı okokluyorum sadece çikilatı
![]()
Yaaa şakaydı kuzu. Sana da kötü mü örnek oldum yoksa22 ay mıherşey bir şaka mıydı yanisi
ben bu sabah gerçekten yedim
oyy canım neden öyle oldu bağımlılık mı yaptıYaaa şakaydı kuzu. Sana da kötü mü örnek oldum yoksa
Evet canım 22 ay![]()
Ben Nisan'da döneceğim canım eklemesen daha iyi olurCherry Mom kaptancım izinden dönene kadar eklemeyim seni di mi ,dönüş belli mi :)
Benim de olmuyor daha maksat hareket olsun iyi terletti amaben bu dans spor videolarini hic beceremiyorum, ritm duygum sifir,elim ayagim birbirine karisiyor.
Yara olmuştu canım. İyileşmesi çok uzun sürdü. Çok canım yanıyordu emzirirken. Muhtemelen oğlum hissediyordu ve o memeyi almak istemedi zamanla. Almayınca da süt gelmemeye başladı. Ama tek meme yetti şükürburada da firtina cikmadigi surece cocuklar bahceye cikar gunde en az 30 dk oynar, bizimki okuloncesi 2. sinif. cocuklara her hafta 1 gun jimnastik zorunlu, seneye yuzme de eklenecek. her cuma ormana gidip bortu bocek inceliyorlar. tabi nufus az, gelecek kaygisi yok, universite sinavi yok, adamlar rahat. bir de kendi sistemlerini begenmiyorlar. Finlandiya fln daha iyi diye yakiniyorlar.
ben bu dans spor videolarini hic beceremiyorum, ritm duygum sifir,elim ayagim birbirine karisiyor.
henuz alisiyorum cnm, gece atistirmasini kesmeye, suyu artirmaya, tatliyi kesmeye calisiyorum simdilik.
yap cnm, ben de 2tane lokum yedim ne olacak bakalim.
niye oyle oldu cnm, digerinden sut mu gelmedi.
22 ay ile ilgili mi diyorsun canım. Yok bilinçli bir tercihti.oyy canım neden öyle oldu bağımlılık mı yaptı
yok kuzum benim içimde vardı zaten![]()
![]()
![]()
Wuuwuu supersin masallah. Ben sukur az ince bitirdimtmm cnm 3 bin adım oldu evde ,dinlene dinlene tamamlıcam :) 2 mil leslie de bitti
çok mutlu oldum bebekimmmben de daha iyi hissediyorum aslında :)