Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yetisirsin canim sen iste yeterki 🥰

Menun guzel canim lokumlarida sporla yakmissindir 😉 ben malesef spor yapamadim midem cok kotu cunku🙈
Bakalim insallah, karnim hala sis niyeyse :işsiz:

05 MART- 12 MART HEDEF SONUÇ TABLOSU

🎯

5-12 Mart haftasında hedefini yakalayan ummhnisa ummhnisa @Nikinik Begonya2 Begonya2 Arc-en-ciel Arc-en-ciel DeryaOnDiet DeryaOnDiet @SanSebastianCheesecake Mathilda03 Mathilda03 KumsalveDeniz KumsalveDeniz tebrikler kızlarrr 🤩🤩🤩🤩

Tabloda 😔 çok ama 100 200 gramla kaçıranda çok buda yine sevindirici ama hedefi tutturursak daha bir başarılı ilerleriz yolumuzda her hafta ayrı bir motivason ve ruh hali sonuçta ✌️♥️

Hedefleri eksik olanlardan cuma günü için etiket rica ederim 🤗

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
75.5​
74.9​
💃
73.2​
72.5​
💃
65​
64.5​
😔
65.8​
65​
😔
79.8​
79​
💃
69.3​
68.8​
💃
53.8​
52.8​
😔
75.15​
74.50​
💃
55.8​
55.5​
😔
64.8​
64.5​
💃
72.5​
71,5​
😔
65.4​
64.8​
😔
66.3​
65.3​
💃
73.4​
71.5​
😔
86.2​
85.8​
😔
76.55​
75​
😔
92.2​
89.9​
💃
@karabiber1​
77​
75​
😔
71.2​
70​
😔
102.5​
101​
💃
Benim bu haftaki hedefim 68 kaptanim.
14 mart
Sabah
Gevrek yogurt muz karisimi

Arada
nescafe
1 kare bitter

Aksam ustu
Yarik donat🙈🙈

Aksam
1 tavuk but haslanmis
1 salatalik tursusu

Su 2lt
1 Tef tohumu cayi
1 form cay
1 yesil cay

Spor malesef aslinda aksam yapmayi planliyodum ama aksam yemeginde midem alt ust oldu ve mide bulantisindan spor fln hic bsey yapamadim🙈
Cherry Mom Cherry Mom Arc-en-ciel Arc-en-ciel @_Reyyan
Olsun haftaici yaparsin cnm spor, cok bir sey yememissin ama çikolatayla doughnut kaloriyi dengelemistir:olamaz: senin tavuktan mi miden bulandi açken sekerli bir seyler yemenden mi acaba🤔

Günaydınlaar
Çok güzel canım. Egeye bayılıyorum zaten. 😍 Siz mi istiyorsunuz tayini yoksa zorunlu mu

Çok güzel menü canım. Afiyet olsun. 😍

Ay inşallah kuzum.🙏 Şu iki haftada tek kaçamağım geçtiğimiz cumartesi akşamıydı. Artık eksiyi göreyim yaaa 😍
Zorunlu tayin canım geziyoruz şehir şehir.
ummhnisa ummhnisa canım bu arada dukan birası bana da şişkinlik yaptı sanki ya. Gerçi içimini çok sevdim. Ondan biraz da devam ettim ama Yarın sıcak sıcak içeceğim yeşil çayımı 😂
Bende içimini çok sevmiştim ama 2günün sonunda hastalanınca yani bana da iyi gelmedi
Arti ciktim ya, 350gr artiyim. Bugunku kilom: 74,75. daha cok dikkat ederim cumaya kadar. Cherry Mom Cherry Mom @Suskunhanim Mathilda03 Mathilda03
Kuzum bozma moralini sakın sen çok dikkat ediyorsun Sporun da var cumaya eksi gelecektir senden
Kizlar gunaydin, bas ve bogaz ağrısına uyandim, hemen bir balli limonlu ihlamur ictim, ondan sonra da tartilmadim, bu hafta cumaya kadar tartiya adim atmayacağım, bu hafta da boyle bir deneyeyim dedim:KK54:
Geçmiş olsun canım. Bakalım cumaya tartı da ne göreceksin merakla bekliyorum canım

Günaydınlaar

Zorunlu tayin canım geziyoruz şehir şehir.

Bende içimini çok sevmiştim ama 2günün sonunda hastalanınca yani bana da iyi gelmedi

Kuzum bozma moralini sakın sen çok dikkat ediyorsun Sporun da var cumaya eksi gelecektir senden

Geçmiş olsun canım. Bakalım cumaya tartı da ne göreceksin merakla bekliyorum canım
Insallah canim. Bir umudum vardi bu hafta belki surpriz olur cok iyi eksi gelir diye ama bu kott surpriz oldu

Günaydın arkadaşlar,eski mezun ben.🙋🏼‍♀️
Namaria Namaria cığımı tebrige geldim. 70 li kilolara gelinmiş,azmine maşallah diyorum.💝❤️
Beymayne ve ummnisa da güzel gidiyorsunuz kızlar. Bence siz bu işi başarırsınız.💝
Geçen tartıldım,kilo almamışım. Demek ki vücut bir kiloyu tanıyınca sabitleniyor oralarda.
Yeni gelen arkadaşlara da başarılar diliyorum.
Kaptan cim seni de çok öpüyorum.
Sen olmasan olmazdi yani.❤️

Hemen araya kaynayim. Kizlar dil konusunda online ingilizce ogretmenleriyle sohbet ortaminda dil ogreten siteler var bir arastirin. 4 yastan 70 yasa kadar ingilizce ogrettim suan en faydali buldugum onlar. Cambly e falan bi bakin arastirin derim. Oglum 6 ya da 7 yasindayken baslamayi düşünüyorum ben.
Teşekkürler nikicim. Cambly yi biliyorum ama diğerini de inceleyeceğim hemen. Valla özel okula vereceğimiz parayı biriktirsek çocuğu lisede yurt dışına yollarız 😂😂 tabi özellikle ilk okulda güzel bir öğretmenle karşılaşmak çok önemli 🙏
Ne 3 ve üstü olacak
Canım geçen hafta yaptığımız 10.000 adım artı listeden bir spor olayını bu hafta böyle yapalım dedi burcu
-500 üm bugün inşallah üstüne koyabilirim biraz daha. Cuma ya da cumartesi regli olucam bu hafta o yüzden bu ekside bile kalsam iyidir
belmayne belmayne canım günaydın sen naptın tartıldım mı
Ayy çok güzel eksi canım. Cumaya artar inşallah. Hünüz tartılmadım. Birazdan tartılacağım
Günaydın arkadaşlar,eski mezun ben.🙋🏼‍♀️
Namaria Namaria cığımı tebrige geldim. 70 li kilolara gelinmiş,azmine maşallah diyorum.💝❤️
Beymayne ve ummnisa da güzel gidiyorsunuz kızlar. Bence siz bu işi başarırsınız.💝
Geçen tartıldım,kilo almamışım. Demek ki vücut bir kiloyu tanıyınca sabitleniyor oralarda.
Yeni gelen arkadaşlara da başarılar diliyorum.
Kaptan cim seni de çok öpüyorum.
Sen olmasan olmazdi yani.❤️
Merhaba canım. Hoş geldin. Ne güzel kiloyu koruyabilmek. İnşallah biz de görelim o günleri🙏

Back
X