- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #400.041
Sagol canimYetisirsin canim sen iste yeterki
Menun guzel canim lokumlarida sporla yakmissindirben malesef spor yapamadim midem cok kotu cunku
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canimYetisirsin canim sen iste yeterki
Menun guzel canim lokumlarida sporla yakmissindirben malesef spor yapamadim midem cok kotu cunku
![]()
05 MART- 12 MART HEDEF SONUÇ TABLOSU
5-12 Mart haftasında hedefini yakalayanummhnisa @Nikinik
Begonya2
Arc-en-ciel
DeryaOnDiet
Hedef60kgolmak
Mathilda03
KumsalveDeniz tebrikler kızlarrr
Tablodaçok ama 100 200 gramla kaçıranda çok buda yine sevindirici ama hedefi tutturursak daha bir başarılı ilerleriz yolumuzda her hafta ayrı bir motivason ve ruh hali sonuçta
Hedefleri eksik olanlardan cuma günü için etiket rica ederim
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 75.5 74.9
73.2 72.5
65 64.5
65.8 65
79.8 79
69.3 68.8
53.8 52.8
75.15 74.50
55.8 55.5
64.8 64.5
72.5 71,5
65.4 64.8
66.3 65.3
Anka
73.4 71.5
86.2 85.8
76.55 75
92.2 89.9
@karabiber1 77 75
71.2 70
102.5 101
Haklisin canim hic yoktan iyidir kesinlikleBugün niyetim 10.000 adıma tamamlamaktı. Haldır haldır kendimi kaptırmış yürürken arkadaşlar aradı eğitime başladık zoom da seni bekliyoruz diye. O saat bu saat eğitim bitti eğitim başladı. Kafam kazan gibi. Asla kalkamadım bir daha yerimden ki yürüyeyim!Neyse ki hiç yoktan iyi, vicdanım rahat bir nebze de olsa.
![]()
Yok depresyon mepresyonBende artı olck büyük ihtimal ama mod düşürmek yok hafta içi toplicaz yola devam
Hele ne yazdım ben öylekendine gel lol ne ara bitti Depresyon
Evinde insanin duzeni bir baska olur tabi, hosgelmissin canim evine.Evime geldim şükür kvdede kaldık 2 gün
Çok gelemedim
Günaydın canim, beni de etiketle merak ediyorumgel eksi geeel. Benis erkenden uyandi 6dan once ayaktay, ama tarti uydugumuz odada kaldi esimi uyandirmak istemiyorum bekleyeyim biraz daha . Aslinda kahve icesim var ama
️
️
Gecmis olsun rakip. Umarim miden duzelmistit.Yetisirsin canim sen iste yeterki
![]()
Aynen canim, ne kadar cabuk kazaniliyir aslinda iyi aliskanliklar degil mi. Insallah yarin ce sonrasinda yine nirnal duzeninde yaparsin canim. Oglusuna basarilar yarinki sinavinda
Tamam canim etiketlerim tabi, ay insallah eksi gelsin de kucucuk 150gr eksi bile yeterGünaydın canim, beni de etiketle merak ediyorumöğleye kadar dersim öğleden sonra da okulum var arada kacirabilirim
çok bakma imkanın olmayabilir etiket disinda
Wuuwuu erkencisin canim masallahÇokk teşekkürler canım, bugün erkenden yürüdüm geldim şimdi bir spor kaldı
Ne 3 ve üstü olacaktamam cnm haftada 3 ve üstü olsun :)
Gelir gelir bence,fazlasıyla hak ediyorsunTamam canim etiketlerim tabi, ay insallah eksi gelsin de kucucuk 150gr eksi bile yeter![]()
Bende devlet okulundan yanayım, maddi durumunuz varsa gönderin ama diğer senelerde indirimli kazanamazsa bütçeyi zorlar bizim sitenin çocuklarının yarısı özellerde okudu ilkokuldan beri üniversite birer kazanamadılar, ben anlamadığı derslerden ders almasından yanayım yada iyi bir dershaneye gönderebilirsin özele verdiğin parayla, benim iki kızımda devlet okulundan fen lisesini kazandı, ben onlarla oturur ders dinlerim youtubeden anne başımda bekle dese beklerim işim gücüm, umrumda olmaz, soruları artık anlamasamda sınıf büyüdükçe dersler zorlaşıyor kontrol ederim yanlışları varsa ablalarına sordururum oğluma, komşum var 2 nci sınıf oğluna git diğer odada ders çalış diye kızar çocuğu diğer odaya gönderir akşama kadar bitir Baban akşam ders istemiyor diye kızar, dedim sen ne yapıyorsun ya öğretmen anlatsada sen de onla youtubeden dinle konuyu oğlun çözsün anlamadıysa sende çöz ona anlat derim babası şimdiden akşama ders istemiyorsa ilerde çok fazla dersi olduğunda ne yapacakmış dedim, ayyyy konuyu nereden nereye getirdim, yani demek istediğim annesi devlet okulunda eğitim alırsa o parayı anlamadığı derslerden ders aldırabilir ve dershaneye yollarsınYa kaptanım kimse yanlış anlamasın ama ben aslında temelde özel okullara çokta sıcak bakmıyorum yani eğitim devlet tarafından yapılmalı parasız bilimsel ve eşit olunmalı
Şimdi diyeceksin bunları söylüyorsan niye kolej soruyorsun
Kolejler dil eğitiminde gerçekten çok iyiler, pandemi süreci ilk başladığında da çok hızlı organize oldular
Bide kızımın öğretmeni ilahi çocuklar girsin kolej sınavlarına dedi bizde soktuk şimdi biraz burs kazanınca da acaba göndersek mi olduk
Ama hem temelde kendimle çelişmiş olacak hem yol uzak hemde bu sene hadi burslu gitti bakalım her sene aynı bursu kazanacakmı
Sonra diyorum bizim okulun suyumu çıktı bizde de her sene fen lisesi kazanan öğrenci oluyor
Oda çalışsın kazansın
En iyi okul eve en yakın okuldur öyle işte
Ama senin değindiğin bu ekstra etkinlikler var ödevler var
Bizim arkadaş diyordu dünya para veriyorum evde ödevi ben yaptırıyorum gece yarısına kadar
Canım haklısın ben kalorili olduğunu biliyordum ama bu kadar tahmin etmiyordum
Biraz önce baktım da 1 avuç 257 kalori diyor
Gidip kaldırdım fıstığı ama bu gün boşa gitti
sanırım benim çayıda bırakmam gerek hep o çayın yanına bir şeyler yeme ihtiyacı mı desem alışkanlığı mı desem ondan oluyor
HoşgeldinEvime geldim şükür kvdede kaldık 2 gün
Çok gelemedim
Evet canım ben 7 de kalkıyorum alışkanlık olduWuuwuu erkencisin canim masallah![]()
gunaydinnnnn herkeseee tabiki kaptanim aktifim bugun biraz arti geldim godal olarak cumaya toparlayacagimmMathilda03 iyi gezmeler canım ama geçen haftada seni göremedik bu hafta için umarız eski aktif Gül su aramıza döner
![]()
Arti geldim canim ya. Biraz moralim bozuldu ama devam yapacak birsey yok. Devam edecegim.Gelir gelir bence,fazlasıyla hak ediyorsunhem vücudunun vermeye adapte olduğunu düşünüyorum daha fazla vermişsin gibi geliyor bana
yeter ki sporu birakma