Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok gecmis olsun canim. Hastalik tum aileyi sirayla dolasiyor desene ☹️

Canım ballı limonlu ıhlamur falan iç hemen, d vitamini al ve mümkünse dinlen vücudun savasabilsin😔 çok geçmiş olsun💜

En büyük sıkıntımız bu işte diyet gözüyle bakıyoruz😔beslenme alışkanlığı haline getirsek , hepsinden ama az az yemeyi basarabilsek böyle olmayacak😔

Geçmiş olsun canım 😔 çocuklar nasıl. Dinlenebilecek misin

Halledersin inşallah canım 🙏 ne artıları eksilere döndürdük 😍

Aslında ben bir kaç kere niyetlendim sonra vazgeçtim olmazsa bir deneyeceğim bu online İngilizce işini

Üzme Kendini bir günde halledersin benimki çok kötü ama şu andan itibaren sıkı yönetim ilan ediyorum sende ortim dikkat edelim toparlayalım Cuma’ya eksi gelemedim canım

Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim kızlar :36:
Nerdeee dinlenmek ne mümkün çocuklardan. Kızım da hasta hala zaten. Küçük iyice mızmızlaştı babasına gitmiyor. Bakalım inşallah böyle geçer gider rabbim beterinden korusun.

Merhaba arkadaşlar, ben gruba yeni katıldım. Gerekli bilgileri vereyim.
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 62.2
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sigarayı bırakma
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Görüntümden memnun değilim ve mevcut kıyafetlerim üzerime olmuyor.
Daha önceleri en fazla bir 5 kilo ffazlalıgım oluyordu onu da veriyordum yaza dogru. Şuanda baya bir fazlalığım var ve motive olmaya , istikrarlı olmaya ihtiyacım var.
Merhaba hoşgeldin aramıza canım 🤗
Teşekkür ederiz form için ✌️ alışkanlıkları bırakmanın getirdiği stresle maalesef hemen yemeğe sığınıyoruz sende de öyle olmuş sanırım ama kendin için çok güzel birşey yapmışsın tebrik ederim 🤩
Ben Esra 34 yaşındayım bir oğlum var 4 yaşında takım kaptanıyım.
Düzenli ve istikrarlı gittikten sonra eminim sende kısa sürede ulaşırsın hedefine 🤗
Menülerimizi hergün aşağıdaki linkten paylaşıyoruz istersen bugün veya yarın sende başlayabilirsin

Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Cherry Mom Cherry Mom canım niyetliyim, bildirimi iftar öncesi yapsam olur mu? Tahminen -200 falan
Tabi olur canım
gunaydinnnnn herkeseee tabiki kaptanim aktifim bugun biraz arti geldim godal olarak cumaya toparlayacagimm
Tamamdır canım menüleride bekliyoruz 3 gün oldu yok 🙈
Arti ciktim ya, 350gr artiyim. Bugunku kilom: 74,75. daha cok dikkat ederim cumaya kadar. Cherry Mom Cherry Mom @Suskunhanim @Mathilda03
Önemli bir artı değil canım cumaya eksiyi bulacağız üzülmek yok 🤩🤩
Kizlar gunaydin, bas ve bogaz ağrısına uyandim, hemen bir balli limonlu ihlamur ictim, ondan sonra da tartilmadim, bu hafta cumaya kadar tartiya adim atmayacağım, bu hafta da boyle bir deneyeyim dedim:KK54:
Geçmiş olsun canım
Sabitim 89.7
1 saat daha beklesem kesin eksiydi dayanamadım :confused:
Güzel canım hafta içi spor ve dikkatli menülerle yine güzel bir eksi senindir ,✌️
Günaydın 🌺🌸🌺

Kilo : 98,5 sabit
Çok iyi canım ✌️
-500 üm bugün inşallah üstüne koyabilirim biraz daha. Cuma ya da cumartesi regli olucam bu hafta o yüzden bu ekside bile kalsam iyidir
belmayne belmayne canım günaydın sen naptın tartıldım mı
Tebrik ederim canımmm 💃💃sende olmasan yakacak bu ekip beniiii :KK53:
Regli olsan bile heegün 2 yeşilçay şişkinliğini alır bence canım ♥️

Günaydın arkadaşlar,eski mezun ben.🙋🏼‍♀️
@Namaria cığımı tebrige geldim. 70 li kilolara gelinmiş,azmine maşallah diyorum.💝❤️
Beymayne ve ummnisa da güzel gidiyorsunuz kızlar. Bence siz bu işi başarırsınız.💝
Geçen tartıldım,kilo almamışım. Demek ki vücut bir kiloyu tanıyınca sabitleniyor oralarda.
Yeni gelen arkadaşlara da başarılar diliyorum.
Kaptan cim seni de çok öpüyorum.
Sen olmasan olmazdi yani.❤️
Kimmm gelmiişş hoşgeldin canım çok mutlu oldum seni gördüğüme 🤗🤗 teşekkür ederiz bende seni tebrik ederim mezunların sabit kalması beni çok mutlu ediyor asıl başarı bu bence 🤩🤩

Kayınvalidede menüler uçmuş anlaşılan 👀 birde regli etksi sanırım
Sporsuz gitmez aksatma canım
Ayy sabit geldim ya. :işsiz:
Minik de olsa bir eksi bekliyordum. Neyse artık iyi bir hafta olsun diyelim 🤷‍♀️
ummhnisa ummhnisa
Bu aralar sabit seni çok sevdi 🙈🤣🤣
Günaydın herkese güzel haftalar diliyorum kilo bildirimi yapılıyor sanırım ben yeniyim beni yönlendirirseniz sevinirim kahvaltıdan sonra tartıldım kilom 93. 3 reglim 10 mart da başladım diyete 😉😘
Aynen canım kızlar dönmüş zaten ❤️
Cuma 64.9
Pazartesi 65.2
+300 :KK43:
Cherry Mom Cherry Mom @hawar
Önemli bir artı değil canım moral bozmak yok menülere dikkat edelim 😘
Günaydın herkese:KK36: akşam 3 kere menü yazmaya girdim sonra mesajları okurken unuttum :olamaz:
Benim öksürüğüm çoğaldı gece başım da aşırı ağrıyor. :KK43:
😔😔 Geçmiş olsun canım
Günaydın kızlar bugün eski diyetisyenimin listelerini karıştırırken 2018 de bu zamanlar 61.4 kg olduğumu gördüm! Şaka gibi tammm 10 kg almışım 😭 Ekte emektar baskülüm ve 2018 Mart ayı kilomu görüyorsunuz!
Ve bu girdabın içinde kaybolup gittim veremedikçe moralim bozuldu uzadı gitti. Bugün de regl oldum ve pirinç lapası diyetini deneyeceğim.
Yarın da diyetisyenimin bana o zamanlar verdiği kk yı kasıp kavuran meşhur ananas diyetime başlayacağım 3 gün!😂
Sonrasında da eski listelerimden seç beğen al yapıp biri ile devam edeceğim. O zaman vermişim şimdi de veririm!👊🏻👊🏻👊🏻
Hepimize bol eksiler!
Ahhh ananas diyetiiiii sayende bende yapmıştımmmm hahahha :))))

Canım esracım geriye bakıp bakıp üzülme sadece motive ol mevcut kilom bana ait değil de ve gönder onları biran önce 🤩🤩

Günaydın arkadaşlar
+1 maalesef
İlk başlarda daha dazla yiyip daha az artı geliyordum ama artık daha fazla artı geliyorum

daha dikkat etmeliyim
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım Cuma’ya kadar halledecem
Biraz faZla olmuş ama daha öncede oldu yine artıyı halledersin eminim canıım hafta içi savaşları başlasın 🙈🤣
oğlun için mi cnm

Geçmiş olsun canım. Önemli bir şey mi
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak belmayne canlar yok kendim için benim burada bekarlıktan kalma çok sevdiğim bir dişçim varda ona gittim dolgusu düşen ve kırılan bir dişim vardı o yüzden 💕 Allah'tan ağrı sızı yok buraya gelene kadar ertelemiştim :)
Benden geç günaydın :))

Cuma 87,05
Bugün 86,40

-650 gr çoook şüküürrr :emir_bebek:

Cherry Mom Cherry Mom @olvidos
Tebrikler canım şükür eski olan nadide bir vatandaş daha 🤭🤭
Bugunku kilom 71.5
Cumartesi sabahi 71.6 di cuma tartilamamistim cunku -100 gr diyelim dun ne gzel 71.3 du yaa😓😓
Cherry Mom Cherry Mom @Just a perfect day cumaya 1 kilo daha gitmesi lazim hedefime varmam lazim😭😭
Didemn dideemmm herkes gider Mersin'e sen gitme tersineee eksiye doğru gidiyoruz 👀👀🤣

Ev iş dolu :KK14: çamaşır attım bir posta çıktı serdim bi posta daha attım ve sonra 1 posta daha atıcam evde olmayınca birikti
Bide katlanck çamaşır var cumadan kalma :KK14:
Ev süpürülüp silinecek :KK14:
Ben kalkimde benim katyayı çağırim yoksa ev elden gidiyeh :temizlik:
Sana ve içindeki katyaya 🙈🤭 kolay gelsin canım

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Görüntümden memnun değilim ve mevcut kıyafetlerim üzerime olmuyor.
Daha önceleri en fazla bir 5 kilo ffazlalıgım oluyordu onu da veriyordum yaza dogru. Şuanda baya bir fazlalığım var ve motive olmaya , istikrarlı olmaya ihtiyacım var.
Merhabalar. Hoş geldin aramıza ❤️
Çok teşekkür ederim kızlar :KK36:
Nerdeee dinlenmek ne mümkün çocuklardan. Kızım da hasta hala zaten. Küçük iyice mızmızlaştı babasına gitmiyor. Bakalım inşallah böyle geçer gider rabbim beterinden korusun.
Amin canım. Kolayca atlatırsınız inşallah🙏 çocuk olunca hasta olmak da bir başka zor valla 😔
Ev iş dolu :KK14: çamaşır attım bir posta çıktı serdim bi posta daha attım ve sonra 1 posta daha atıcam evde olmayınca birikti
Bide katlanck çamaşır var cumadan kalma :KK14:
Ev süpürülüp silinecek :KK14:
Ben kalkimde benim katyayı çağırim yoksa ev elden gidiyeh :temizlik:
Kolay gelsin canıım. Okurken yoruldum 😂

Tabi olur canım

Tamamdır canım menüleride bekliyoruz 3 gün oldu yok 🙈

Önemli bir artı değil canım cumaya eksiyi bulacağız üzülmek yok 🤩🤩

Geçmiş olsun canım

Güzel canım hafta içi spor ve dikkatli menülerle yine güzel bir eksi senindir ,✌️

Çok iyi canım ✌️

Tebrik ederim canımmm 💃💃sende olmasan yakacak bu ekip beniiii :KK53:
Regli olsan bile heegün 2 yeşilçay şişkinliğini alır bence canım ♥️

Kimmm gelmiişş hoşgeldin canım çok mutlu oldum seni gördüğüme 🤗🤗 teşekkür ederiz bende seni tebrik ederim mezunların sabit kalması beni çok mutlu ediyor asıl başarı bu bence 🤩🤩

Kayınvalidede menüler uçmuş anlaşılan 👀 birde regli etksi sanırım
Sporsuz gitmez aksatma canım

Bu aralar sabit seni çok sevdi 🙈🤣🤣

Aynen canım kızlar dönmüş zaten ❤️

Önemli bir artı değil canım moral bozmak yok menülere dikkat edelim 😘

😔😔 Geçmiş olsun canım

Ahhh ananas diyetiiiii sayende bende yapmıştımmmm hahahha :))))

Canım esracım geriye bakıp bakıp üzülme sadece motive ol mevcut kilom bana ait değil de ve gönder onları biran önce 🤩🤩

Biraz faZla olmuş ama daha öncede oldu yine artıyı halledersin eminim canıım hafta içi savaşları başlasın 🙈🤣

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak belmayne canlar yok kendim için benim burada bekarlıktan kalma çok sevdiğim bir dişçim varda ona gittim dolgusu düşen ve kırılan bir dişim vardı o yüzden 💕 Allah'tan ağrı sızı yok buraya gelene kadar ertelemiştim :)

Tebrikler canım şükür eski olan nadide bir vatandaş daha 🤭🤭

Didemn dideemmm herkes gider Mersin'e sen gitme tersineee eksiye doğru gidiyoruz 👀👀🤣
Ya sorma kaptanım. Yapıştı kaldı 65 🥴
Sinir oluyorum. Bu hafta güzel bir eksi görsem bari 🙏

Günaydın herkese:36: akşam 3 kere menü yazmaya girdim sonra mesajları okurken unuttum :olamaz:
Benim öksürüğüm çoğaldı gece başım da aşırı ağrıyor. :(
Geçmiş olsun canım
Hoşgeldiniz birlikte sağlıkla fit hatunlar olucaz burda

İnşallah canım 😍 beni böyle bir sinir edip sonra güzel bir eksiyle mutlu eder genelde bünyem. İnşallah bu sefer de öyle olur 🙏
Sağolsun bende de bünyeleriniz değişik etkiler bırakıyor 🤭🤭🤣

Olur olur takılma uzun zamandır diyette olduğun için artık biraz daha işler kızıştı o kadar 🤣

Yaşassıııınnn yeni bir bekar daha :KK70: :KK70: :KK70: Hoşgeldin canım :KK200:

Canım ballı limonlu ıhlamur falan iç hemen, d vitamini al ve mümkünse dinlen vücudun savasabilsin😔 çok geçmiş olsun💜

En büyük sıkıntımız bu işte diyet gözüyle bakıyoruz😔beslenme alışkanlığı haline getirsek , hepsinden ama az az yemeyi basarabilsek böyle olmayacak😔
Maalesef Suskuncum. Yazık değil mi emeklerimize... Hatırlıyorum da acılar içinde uyuyordum açlıktan🙈 İnsan nasıl heba eder emeklerini😭

Bugunku kilom 71.5
Cumartesi sabahi 71.6 di cuma tartilamamistim cunku -100 gr diyelim dun ne gzel 71.3 du yaa😓😓
Cherry Mom Cherry Mom @Just a perfect day cumaya 1 kilo daha gitmesi lazim hedefime varmam lazim😭😭
Ay Didem yine başabaş gidiyoruz🙈 Ama ben bir atak yapacağım haberin olsun😂
Ben de sabah 71.3 çıktım ama dün regl oldum ondan fazla çıktım tabii😂

Merhabalar. Hoş geldin aramıza ❤️

Amin canım. Kolayca atlatırsınız inşallah🙏 çocuk olunca hasta olmak da bir başka zor valla 😔

Kolay gelsin canıım. Okurken yoruldum 😂
Merhaba hoşbuldum :)
Geçmiş olsun canım

Hoşgeldiniz birlikte sağlıkla fit hatunlar olucaz burda
Hosbuldum. İnsallah 🙏
Yaşassıııınnn yeni bir bekar daha :KK70: :KK70: :KK70: Hoşgeldin canım :KK200:
Hosbuldum canım:) bekarlar o kadar az mı ya 😂

Maalesef Suskuncum. Yazık değil mi emeklerimize... Hatırlıyorum da acılar içinde uyuyordum açlıktan🙈 İnsan nasıl heba eder emeklerini😭
Canım öyle düşünme
Geçen sene o kilolarda olmasaydın pandemide belki o kilo iyice katlacaktı şuan veririm yine diyebiliyorsun bazen verilecek kilo 10 15 kg üstü olunca insan bunu bile diyemiyor çünkü çok zor geliyor. Çoğu obez insanın bir türlü rejim yapamamasının altında bu var.
Çok şükür pandemiye normal kilolarda girmişsin birde o ara +10 olduğunu düşün zaten ne haldeydik sen hassas bir insansın muhtemelen diyet vs yapamayacaktın o yüzden hiç üzülme aç uyumalar çokta boşa gitmiyor :)) şimdi daha iyisini yapacak sonrada korumaya geçeceksin inşallah koruma çok önemli bunu kafandan çıkarmazdan sıkıntı olmaz. 2 ay rejim yapayım 6 7 kg vereyim sonra bırakırım dersen kısır döngü yeniden başlıyor 🙈

Back
X