Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla canlandım galiba kendime geliyorum :KK70: Evet geçen cuma bildirimde nick ve tarih yoktu eksikti. Sorun değil bu gazla giderim ben bu hafta fragman olur haftaya listeye giriş yaparım :KK200:
Oyy çok mutlu oldum ilk defa bir üyeyi takıma geldikten 3 hafta değil 3 ay sonra listeye alacağım 🤭🤭🤭 bahar kaptan kesin soracak bu üyenin deneme süresi niye bu kadar uzadı diye 🤣🤣🤣

Mathildablue Mathildablue bu arada eski nickten baktım canım en son listeden -yarışmadan ayrılmak istiyor - notu ile çıkmışsın böyle olunca 6 ay yeniden listeye girilmiyor ya seni biraz alt listede misafir edeceğiz gibi.
30 Ekim'de ayrılmışsın 30 nisandan sonra ancak listeye girebiliyorsun bilgin olsun tatlım 💕

Allah kabul etsin canlarım. Bence iftar öncesi görürsünüz bir eksi S Suskunhanim :KK36:
Ay inşaallah😍 daha üstümü değiştirmedim,yemek koydum ocağa( sucuklu kuru fasulte yaptim hemde guvecte😍) akşam elma ve süt ikilisinden vazgeçmek üzereyim😭
Ay kızlar dişçideyim gelemedim ve bakamadım deme öyle deme 👀👀
Geçmiş olsun canım hayırdır?
Maalesef Suskuncum. Yazık değil mi emeklerimize... Hatırlıyorum da acılar içinde uyuyordum açlıktan🙈 İnsan nasıl heba eder emeklerini😭
Ah pamuğum ah, sürekli burda korumada kalmak öyle mantıklı ki.Hwmen haftalık fark edip hem frenlemek
:halay: :halay: gurur duydukkk canım
Tey tey,ben bu gazla 1000 zıplarim sonra da iftara kadar yatarım🙈🤭

başarı öğrencinin verdiği emekle ilgilidir hangi okul olursa olsun ister devlet okulu ister özel okul ister dershane ister özel hatta internetten ders videosu izlemek bile unutulmamalıdır ki bu durumlar öğrenci pasiftir yani dinleyen konumunda ama ne zaman ki okul biter çocuk eve gelir dinlenir sonrasında kendi bireysel çalışmasını yapar (günlük tekrar, konu çalışması, soru çözümü) işte o zaman aktif duruma geçer yani öğrenme gerçekleşir sizin çocuklarınızda emek vermişler tebrik ediyorum
çok teşekkür ederim ,gerçekten çocukta bitiyor

Back
X