- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #400.281
Hadi inşaAllah canımSabah tartıda 93. 3 çıkmıştı bidaha tartılmadım bakalım inşallah gidecekk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşaAllah canımSabah tartıda 93. 3 çıkmıştı bidaha tartılmadım bakalım inşallah gidecekk![]()
Sen bekar matilda oldunBen 2. Matilda mı oldum simdi![]()
Hatta S Suskunhanim ile birlikte 4 kişiyiz :)))3 kisilik dev kadrohos buldum
kilo durumlarımızda benzermis
Ayneeen kuzumm bizim grup belliCherry Mom kaptancım bizim grup belli gibi
bu cumadan itibaren yürürlüğe koyalım bence gruplar arası yarış işini
![]()
Korkun bendenHedef60kgolmak senin hedef -100 müş
-200 yaptım yüzde %0,30 ancak öyle kurtarıyor
Takım kuralı hedef en aşağı %30
muhursuzpusula celladınızda bilsinn bunu etiket yapayım haahahah meğer ne cevherler varmış sende bee :)))
Benim aklıma ilk gelen şu oldu aslında. Normalde spor günlerimiz pazartesi çarşamba zorunlu ama cumartesi zorunlu değil. Ceza olarak cumarteside o kişiye zorunlu olabilir
İnşallah inanıyorum gideceğine..bakalımHadi inşaAllah canımkaçamaksız cumaya kadar devam edersen gider bence de
çünkü yeni başladığın için ödemlerde gidiyor
Çok yapıcı kurtarıcı bir ceza harikasınBenim aklıma ilk gelen şu oldu aslında. Normalde spor günlerimiz pazartesi çarşamba zorunlu ama cumartesi zorunlu değil. Ceza olarak cumarteside o kişiye zorunlu olabilir![]()
Evet herkes alması gereken cümleyi alıyor ne güzel![]()
Oyyy oyyy oyyy şu gazla yazdıklarıma bi dur deseniz ya bana
12-19 MART 5.TAKIM HEDEF TABLOSU
Kızlar cuma gününe kadar hedeflerimiz için mücade ediyoruz
kaçamaklı menüleri bırakıyoruz
Haftada en az 3 gün spor yapıyoruz
Yeterli miktarda suyumuzu ve ödem atıcılarımızı içiyoruz
Ve mümkünse cumaya kadar tartılmıyoruzzzz
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 75 74,5 80,5 79,9 65 64,5 65.6 65 Begonya2
79 78 68.8 68,2 74.40 73.75 55.85 55.55 63.6 63,4 72.5 70,5 64.9 64.4 65.3 63.5 Anka
71.8 69,9 87.05 85.8 75.5 ?? 89.7 88,4 54.3 54 @karabiber1 75.2 72.8 98.5 ??? 70.2 69.5 77 ?? 62.2 60.7 95 90
Afiyet olsun ortim allah kabul etsinBugün menüm
sahur: 1 bardak süt,1 yumurta,1 dilim ekmek,söğüş,2 ceviz
iftar: 2 dilim ekmek, mantarlı tavuk sote, cacık ,salata
sonra 2 dilim baklavabol limonlu yeşil çay hemen üstüne
spor 6000 adım+2 mil leslie+5 dk kol egzersizi
Anka
Cherry Mom
Mehfam
2 lt su oldu 3 yapıcam
Tuzlu smothie olmuş sana tatlı smothieSaatleri hatırlayamadım kızlar
Sabah 1 dilim TB ekmek
ikindi 1 bardak süt 3 kaşık yulaf 3 hurma 1 muz tarçın ile smothie (ortim sebze smothie demişti aslında)
Akşam yarım etli ekmek ( akşamki et ve 1 dilim ekmek için)
su 3-4 bardak hiç içemedim ağzımın tadı yok
Spor maalesefHedef60kgolmak
Cherry Mom
DdduuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrOyyy oyyy oyyy şu gazla yazdıklarıma bi dur deseniz ya bana3 gün açlığa mı niyetlensem 69 için
şu an çok mantıklı geldi valla karnım tok olunca
![]()
Zıp zorladı ama bölerek yaptımmaşallah sana sporlarına imreniyorumm canım benim oruçlu yapabilmek büyük cesaret ister
Amaniiinn iki çocukla ayak uydurabilir miyim acabaSen bekar matilda oldun![]()
![]()
![]()
Hatta S Suskunhanim ile birlikte 4 kişiyiz :)))
Ayneeen kuzumm bizim grup belli
Korkun benden
Benim aklıma ilk gelen şu oldu aslında. Normalde spor günlerimiz pazartesi çarşamba zorunlu ama cumartesi zorunlu değil. Ceza olarak cumarteside o kişiye zorunlu olabilir![]()
Çok güzel bir menü ortim ama beni etiketle menülere e mi15 mart pazartesi
sabah
1dilim ekmek
3 yemek kaşığı yumurta
1 domates
3 zeytin
1 dilim peynir
ara
1 türk kahvesi
ara
yine türk kahvesi
akşam
1 tabak tavuk çorbası
akşam ara
1 bardak çay
10.000 adım yürüyüş yapıldı
Aynen olmaz da içtikçe midem bulandı. :)) daha iyi gibiyim bakalım devamlı değişiyor gerçi aniden bi halsizleşiyorum :))Tuzlu smothie olmuş sana tatlı smothieÇok acayip bir menü olmuş ama susuz olur mu susuzz
Tamam tamam sakinimDdduuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
![]()
![]()
Bilgisayardan menü yazınca etiketleme yapamıyorum akşam bilgisayarı kaptım çocuklardan etiketleme işaretini yapamadım bir türlü o yüzden yapamıyorum csnım ama bugün telefondan menü yazayım telefondanda çoklu alıntı yapamıyorum biraz teknoloji özürlüyümÇok güzel bir menü ortim ama beni etiketle menülere e mi![]()
Geçmiş olsun annesiGünaydın kızlar
Güya spor yapabilirim belki diye erken kalktım en küçük oğlan da istifra ederek uyandısıra ona geldi
![]()
Ya kıyamamGünaydın kızlar
Güya spor yapabilirim belki diye erken kalktım en küçük oğlan da istifra ederek uyandısıra ona geldi
![]()
Haaa öyle desene ben de unutuyorsun sandımBilgisayardan menü yazınca etiketleme yapamıyorum akşam bilgisayarı kaptım çocuklardan etiketleme işaretini yapamadım bir türlü o yüzden yapamıyorum csnım ama bugün telefondan menü yazayım telefondanda çoklu alıntı yapamıyorum biraz teknoloji özürlüyüm