Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İlk tayin çıktığında bizim de aklımıza o gelmişti. Hatta genelde insanlar urla yı bu şekilde tanıyorlar 😊

İş durumunuz etkilenmiyecekse gerçekten cennet gibi cumartesi epey keşif yaptık. Bugünde eşim erken gelmiş Bi yerlere gidelim dışarıda yeriz yemeği dedi de kabul etmedim edemedimmm aklım cuma tartı sında :KK51:

Ben bi süredir aynı videoları yapınca baya alıştım hareketlere o yüzden çok zevkli geliyor bana
Ben bu 51 dk olanı yarım saat falan yapıyorum, kadın acayip esnek🤩 sağ arkada mavili bı hanım abla var, ilk başladığımda onun gibiydim😂😂kilo olarak değil hareketleri yapışım😂😂

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-17-22-01-41-800_com.google.android.youtube.webp
    Screenshot_2021-03-17-22-01-41-800_com.google.android.youtube.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 19
17 mart
Sabah
3/2simit
1kk süzme peynir
2 3 çatal kıymalı börek (börekler 1 lira boyutundaydı. Çocuklar yerken dayanamadım)
Öğle
Naneli yeşilçay

Akşam
Küçük bir tabak kıymalı kabak

Su:1lt
Spor: 1000 zıp 200p
15dk zumba 45p
5500 adım 55p
Cherry Mom Cherry Mom belmayne belmayne @SanSebastianCheesecake
Canım bence sabahki kaçamaklar akşam menüsü ve sporla sıfırlanmıştır. Ama yarın çok dikkat edelim. 😍

17 Mart Çarşamba

12.00
1 yumurtadan pırasalı omlet, 20 gr beyaz peynir, 3 zeytin, yarım dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim armut, yeşillikler, yeşil çay

Ara
1 çilek, 1 avuç leblebi, Sütlü Türk kahvesi(200ml)

17.30
160 gr tavuk sote(göğüs), 5 kaşık yoğurt, salata, 1 ceviz

Su:2,5 lt
1 kupa yeşil çay
Spor: 1 ve 5 yapıldı
(45 dk leslie+4000adım,
1000 zıp. Toplam 307 puan)

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @SanSebastianCheesecake ummhnisa ummhnisa
Ohh menü ve sporun harika canım
Ben bu 51 dk olanı yarım saat falan yapıyorum, kadın acayip esnek🤩 sağ arkada mavili bı hanım abla var, ilk başladığımda onun gibiydim😂😂kilo olarak değil hareketleri yapışım😂😂
Yaa ben bu uzun olanlardan sıkılıyorum tam yapamıyorum ama benimki türkçe şarkı falan olunca daha da Bi zevkli geldi.
Maksat yağlarımız erisin onlarınki gibi olmasada çabamız malum

İnşallah canım ama çok açım ben bu hafta yaaa önümüzdeki hafta patlama yaşayıp saldırmam umarım 🤭
İnşallah canım. Ben de öyleyim bu hafta. Umudum haftaya açlığımın sakinlelmesi 🙃 Ay hep böyle olsa yapılmaz valla diyet miyet 😂😂 aklımda hep yemek 😂

İnşallah canım. Ben de öyleyim bu hafta. Umudum haftaya açlığımın sakinlelmesi 🙃 Ay hep böyle olsa yapılmaz valla diyet miyet 😂😂 aklımda hep yemek 😂
Yaa bende sanki ideal kiloma indimde koruma kısmını düşünür oldum valla. Ya hemen kilo alırsam nolcak falan diye stres yapmaya başladım

Yaa bende sanki ideal kiloma indimde koruma kısmını düşünür oldum valla. Ya hemen kilo alırsam nolcak falan diye stres yapmaya başladım
Aynı stres bende de var canım. Daha bu akşam eşime ben kilo korumayı bilmiyorum ki diye dert yandım😂
Ama onu da öğreneceğiz inşallah. Artık bir müddet baskülün üstünde yaşayacağız 🤭

Ah evet benimde aklımdaydı @Kendinin en iyi hali ol nerdesin canım

Sanada kolay gelsin canım ☺️ oğlan bakıcıya alıştı galiba :)
Evet alıştı dün bakıcı abla gelince bir sevindi güldü falan
Bende sevindim
İyiyim canım teşekkür ederim. Dün çok dersim vardı akşama da misafirim geldi çok erken uyumuşum :KK43: bu günlerde hiç giremiyorum buralara :KK43:
Kendine dikkat et canım dinlen ama yemene de dikkat et
Kızlar bir şey anlatıcam :KK43: çok moralim bozuldu. Bi eltim var benden büyük 40 yaşına yakın. Benimle kiloluyum diye dalga geçmişti kayınvalidemin yanında ki kendisi de şişman olduğu halde. Bir kaç aydır görmüyordum . Başka şehirde oturuyorlar :KK43: 20 kilo vermiş her gün 2 saat yürüyüp üstüne spor yapıyormuş. Acayip sinir oldum. Tabi benim o kadar boş vaktim yok.. :KK43: çok sinir oldum ya yaza kadar 50 lere ulaşmam lazım yoksa çatlarım. Eşim bile dedi çocuk gibi kalmış diye
Canım senin kilomda çok yok ki biraz asılırsan sende hedefine ulaşırsın
Bunu hırs yap bence😁

Sabah
1 kase sebze çorbası
Öğle
1 kepçe sebze çorbası, 1.5 servis kaşığı yeşil mercimek yemeği, yarım dilim sebzeli mücver, 2 yaprak sarma, 1 su bardağı ayran
Ara
1 fincan sade türk kahvesi
3.5 litre su
1.5 litre ödem suyu maydonz limonla yapılan

17 Mart Çarşamba

12.20
2 yumurtadan hindi fümeli omlet
2 dilim beyaz peynir
1 kaşık kahvaltılık sos

14.30
H.yağlı sütlü filtre kahve
40 gram şekersiz meyve bar

17.30
4-5 kaşık erişteli tavuk
2 salatalık turşusu

18.00
1 küçük muz

2 litre su
2 fincan yeşil çay
1000 zıp
10.000 adım
Cherry Mom Cherry Mom
@_Reyyan
Begonya2 Begonya2
Çok güzel menü canım ❤️
Sporda var Misssss

Canım menülerinde saatini de yazar misin? Bir de tam muhteşem ifadesini koymuştum kiiiiii bir de ne göreyim😱 börek olmuş mu hiç hem de milföy 😭 safi yagg ne yazık ki hem de sağlıksız katı yağlar😔 ben de çok çok çok severim ordan biliyorum🙈
canım benim güldürdün benim diyet tam güzel olmuşken aynen börek bozdu diyeti çok haklısın normalde çok dikkat etmeye çalışıyorum,tamam canım saatleride yazarım

Son düzenleme:
Back
X