Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende nerde kaldı bizim kız diyordum 🤣🤣
Canım bu hafta hafta sonu kaçamak vardı
Hafta içinde de 2 gün kayınvalidede kaldın galiba bunlar düzeni bozar biraz eksi bile gelmen iyi birşey üzülme haftaya üstüne koyarsın ✌️
Evet 2 gün kvdemde kaldım kaptanım hafta içide çok dikkat edemedim
Pişmanlık yaşıyorum umarım bana ders olur bu hafta dikkat ederim

20 dk dans workout yapıldı
2 mil leslie başlandı 💪
Tabi kızım durursa mızırdanmaya başladı 🥴
Yumurta kapıya dayanan bir Begonya2 Begonya2 bırakmışlar buraya son 2 gündür spor yapıyor 🤭🤭

Ah pazardan falan başlamış olsaydınn dediğin gibi bu hafta bize ders olsun bak çok zor oluyor böylesi ♥️

birsevgi birsevgi yine bir düzen oturtamadık
KumsalveDeniz KumsalveDeniz kayınvalide gelecek demiştin ama bu durum en azından menü yazmana engel olmamalı bir misafirde durum böyle ise çok daha mühim özel günlerde listede olduğunda sana güvenenilecek miyiz canım 👀 aksi bir durum var ise bilemiyorum tabi umarım iyisindir dönersen sevinirim ✌️

Kızlar menü listesi bu hafta fiyasko haberiniz olsun hasta olanların çok üstüne gitmedim ama istikrarlı yazmayanları artık geri almaksızın Reyyandan çıkrtmasını isteyeceğim lütfen takıma biraz saygı menüde yazmayacaksak ne yapacağız ki.

Ay seninki geldiyse benimki nerde kaldı😭birlikte oluyorduk diye hatırlıyorum🤭 iki günü iyi değerlendirirsek eksiye geçersin Allah'ın izniyle🤗 bakayım da ben de yapayım ananaslı yarın .Bugün çiğköfte yapacağız komşuda. O yüzden kahvaltı yapmasam tek öğün mu olsa diye düşünüyorum ya bakalim

Hah işte bu👏👏 süreci uzattikca bıkkınlık oluşuyor.Sinan Canan'in irade ile ilgili bı videosunu izledim dün,dur bulursam atayim
At at suskuncum bana öyle eğitimler lazım.

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ben bu 100 gün şeysinden vazgeçtim. Ben ne zaman bişeylere karar versem bişeyler oluyor 30 hard da da bişey olmuştu şimdi de çocuklar hasta :KK70:
Canım çok sıkıyosun kendini olmaz böyle :) 100 günde değişim sloganım zaten 100 gün şekersiz ekmeksiz değil ki ;)

Back
X