Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK19:5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI :KK19:
(19- 26 Mart )

• Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

1. Grup
muhursuzpusula muhursuzpusula @SanSebastianCheesecake @Suskunhanim Mathildablue Mathildablue yarimuhendis yarimuhendis

2. Grup
Namaria Namaria @belmayne @hawar @azaydidem @olvidos

3. Grup
Begonya2 Begonya2 KumsalveDeniz KumsalveDeniz Deniz ve Kum Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 Mathilda03 M monarosaa

4. Grup
@Just a perfect day @whitetea @Anka @ummhnisa @DeryaOnDiet @Cagrihilal1

DİPNOT:

• Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Gruplarda aktif üyeler yer alır.
  • Grup tablosu haftalıktır.

Canlar grup bilincinin oturması ve grubu sahiplenme açısından her grup ismini kendi arasında kararlaştırıp beni etiketleyerek bildirsin lütfen ona göre düzenleme yapacağım isimleri :KK36: Hadi bakalım hayırlı mübarek olsuuuun deneme haftası olacak bu hafta sonuca ve duruma göre düzenlemeler yapacağız Cherry Mom Cherry Mom kaptanımızla:KK19:
Ben grubuma bayıldım yaa :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Ayyy çok heyecanlı hadi bakalım 💃💃💃💃

Eline sağlık Almılacım , ❤️

1.grubun adı bellidir 🤭🤣🤣 🤩

Diğer gruplar bence özelde kendinize grup kurun isminizi belirleyin burdan paylaşın komik isimler olabilir motive edici isimler olabilir 🤩

Hayırlı olsunnnn bizeeee 🤩🤩

Bu güzel fikrinden dolayı muhursuzpusula muhursuzpusula ya teşekkür ederiz 😘😘

ne demek kaptanım inşallah hayırlı olur takıma :sampiyon:
1. grup zaten adı belli olduğu için bekar bacılarımızı oraya topladık öyle istediler diye :KK70: gene de farklı bir isim düşünürlerse zaten konuşunca bildirirler :KK36:
teşekkür ederiz muhursuzpusula muhursuzpusula çok güzel olacak inşallah :KK19:

Asıl ben teşekkür ederim fikrimi beğenip değer verip uyguladığınız için çok sevindim :KK74::KK74:

@olvidos canım merhaba bizim gruptan bir senle tanışmıyoruz sen başladığında ben taşınıyordum :KK19:
ismim Almıla temmuzdan beri yarışmadayım 40 kilo verdim 5. takım evim yuvam benim :halay:aynı zamanda gruplardan ortilerden sorumlu kaptan yardımcısıyım.
sen neler yapıyorsun tanışalım :KK36:

Back
X