Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canlar bu günden itibaren ortaklık sistemi yerine 5. takım geleneksel grup turnuvalarına geçiş yapıyoruz :KK36::KK19:
Cherry Mom Cherry Mom kaptanımızla altyapıyı hazırlıyoruz deneyelim bakalım biraz böyle
az sonraaaaaaaaaaaa:halay:

Çarşı karıştı gençler :KK71: :-) :-) önümüzdeki ay açıklarız 🤭🤭🤣🤣🤣
:rolleyes: :rolleyes: çok heyecanlı güzel olacak bence :rolleyes::rolleyes:
Niye önümüzdeki ay kaptanım ya bu hafta yada diğer hafta başlayalımmmm

Benim hesap yalan oldu :KK14:
Dün yatarken 79.6 kiloydum kıyafetli
Bu günde o kiloda uyumam lazımdı
Çay içtim su içtim 80ı gördüm geri
Neyse olsun :KK14:
Hallederiz inşaAllah
Akşamları en az 1 kilo fazla gösteriyor benimde şuan öyle ama kaçamak sız hafta sonunu geçirmek önemli olan ozaman pazartesi sonuç güzel oluyor

Şimdi Esracım reglim gecikti valla açık seçik yazıcam biraz utansamda. Korunuyorduk ama bi gün tedirgin olduk o gün ertesi gün hapı kullandım. Ama hep tedbirliydik biraz endişeliyim. Sürekli regl oldum diye kontrol ediyorum. Bazen regl olacakmışım gibi bi hassasiyet hissediyorum kasıklarımda. Vucudumda şişlik hissediyorum göğüslerim fln regl olucak gibi hassaslaştı. Test almaya da korkuyorum ya pozitif çıkarsa. :KK17:
Ertesi gün hapıda yapıyor o ağrıları bende kullanmıştım hatta gecikmede yapar panik yapma canım ama alman gereken süre içinde aldıysan işe yarıyor yani sanmıyorum başla sakıcalı bir gün olmadıysa ondan olacağını canım ❤️

Akşamları en az 1 kilo fazla gösteriyor benimde şuan öyle ama kaçamak sız hafta sonunu geçirmek önemli olan ozaman pazartesi sonuç güzel oluyor
1 kilo fark olsa öpüp başıma koyarım
Şuan kıyafetli +2 kiloyum kıyafet 500 gr geliyo onu çıkarsak
+1.5 kiloyum diyelim

Ya ben neden bukadar çok hesap yapıyorum :KK51:
Hiç görmedim benim gibi olan bende bi terslik var :KK51:
Bende aynıyım canım akşamları kendimle savaşıyorum, kaçamak yapmadığım halde kilom fazla olursa üzülüyorum ama sabahki sonuçlar beni mutlu ediyor

Ertesi gün hapıda yapıyor o ağrıları bende kullanmıştım hatta gecikmede yapar panik yapma canım ama alman gereken süre içinde aldıysan işe yarıyor yani sanmıyorum başla sakıcalı bir gün olmadıysa ondan olacağını canım ❤️
Yok canım tam anlattığım gibi tam zamanında kullandım . Her şeyin hayırlısı tabiki nasipte varsa olur. Allah ın hikmeti deriz ne yapalım. :)

Back
X