- 29 Nisan 2016
- 2.851
- 11.158
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #401.321
Teşekkürler canım

Kızlar merhaba... İzindeydim... Döndüm tekrar... Aranıza katılmak istiyorum
Hoşgeldiniz hanımlar.Bende zayıflamak istiyorum aktif mi burası çok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım
Kızlar merhaba... İzindeydim... Döndüm tekrar... Aranıza katılmak istiyorum
Hoşgeldiniz hanımlar.Bende zayıflamak istiyorum aktif mi burası çok
Yaa bu grup gerçekten bana çok iyi geldi. Güzel dostluluk kuruluyor ne güzelAyy inşallah. Özledim egeyi kuzu. Valla grup sayesinde her ilde bir kapımız oldubitsin şu korona fildir fildir gezeceğim
![]()
Teşekkür ederim.. Kaptanımızın haberi var... Tekrar bilgileri yazmama gerek varmı...Teşekkürler canım
Hoşgeldiniz hanımlar.
Cherry Mom kaptanımız biraz işi varda siz ilk sayfada kurallarımız ve katılım formumuz var onu doldurup buraya atın kaptanımız size dönüş yapar mutlaka
Selam ortim. Gunduzleri uykusu yok pek.Canım tam hatırlamıyorum amaa 9 falandı sanırım.
Önemli değil canım eline sağlık
Günaydııın tatlıım. Senin bebişin de çok uykusu yok sanırım
Olur canım olur hadi bu hafta ekipce harikalar yaratalım
Günaydın canım geçmiş olsun neyin var
Oyyy kuzum ben teşekkür ederim eşliğin için güzel Bi hafta geçirdik.
Kim bilir belki bigün bu taraflara yolun düşerde birlikte şöyleee mis havayı soluruz.
Sekam canim. Daha iyi hissetmene sevindimGünaydınlar herkese ben bugün dünden de fazla çıkacağım için tartılmadım bi daha cumaya inşallahama bugün bomba gibi yeni bir döneme başlıyorum Allah çalışanın yanındadır kızlar
![]()
Bende diyorum kim bu benim eklemisKullanıcı adımı değiştirdim arkadaşlar. Artık Reyyan değilim. Etiketlerken haberiniz olsun
Cherry Mom
@Amor-a
hawar
@belmayne
@balpamuk
@Suskunhanim
DeryaOnDiet
@azaydidem
@muhursuzpusula
@birsevgi
@SanSebastianCheesecake
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Anka
Mathilda03
@Just a perfect day
ummhnisa
@whitetea
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
@olvidos
M monarosaa
@Mathildablue
@yarimuhendis
@Nikinik
@Namaria
Cok iyi yapmissin ortim tam gaz devamBenim 67.8
Eh işte cnm, akması biraz kötü oldu yoksa oluyor böyle kazalar okulda
Sagolun kizlar takip ediyorum bugun olmadi doktora gideceğiz.
Sagol cnm ne yapayım baktım gitmiyor kilolar.
Canim cok gecmis olsun tekrardan, aksama dogru hatirlatiriz menu yazmayı, sen dinlen iyileş yeter ki
Evet canım Bu grup işini sevdim Hedefe odaklandırıyor Elbette kilo vermeye varımCanım sende varsın grupta varmışsın bu hafta kilo vermeye
Sagol ortim. Bugun yine bir ekmek denemesi yaptim evdeAh canım o kadar şey yasak ki sana ne diyeceğimi bilemiyorum, çikolatalar küçüktü değil misporun cok iyi
Cnm ara akşamdan sonra saat kaçta oldu, su da az birbirimizi uyaralım mi gün içinde Su icin, ben de az iciyorum ya.
Amanin rakip geliyorHedefim 69.9 bu sefer grucem 6 lı rakami![]()
Oluyor tabiki canim olmaz mi.1000 zıplamayı ipsiz yerimizde zıplasak
10.000 adımı da olduğumuz yerde yürüsek
Yine de faydası oluyor mu. Bugün dışarı çıkamıcam mesela hiç merak ettim adım olayını özellikle
Kaptanımız ın haberi varsa tamamdır.Teşekkür ederim.. Kaptanımızın haberi var... Tekrar bilgileri yazmama gerek varmı...
Yaa kuzum senin işin çok zor inşallah tez zamanda düzelir bebişin gaz problemiSagol ortim. Bugun yine bir ekmek denemesi yaptim evdesanki azicik daha iyi okdu gibi. Badem unu, karabugday unu ve yulafi karistirdim su ve karbonat ekleyip pisirdim. Gorunus biraz daha iyi gibi. Umarim tadi da yenilesi olur
Kullanıcı adımı değiştirdim arkadaşlar. Artık Reyyan değilim. Etiketlerken haberiniz olsun
Cherry Mom
@Amor-a
hawar
@belmayne
@balpamuk
@Suskunhanim
DeryaOnDiet
Grip sanırım canım eşimden bulaştıGünaydın canım geçmiş olsun neyin var
Çocuklar iyileşti çok şükür canım. Ben çok kötüyüm kahve falan içemiyorum zaten. Meyve yemeye çalışıyorum kekik zencefil çayı falan içiyorum. Bakalım geçer inşallah ya çocuklar da ilgisiz kaldı iyice mızlamaya başladılar.Günaydın herkeseee mutlu bir haftasonu diliyoruum
hııı doğru kız hem de sen koymadın mı bu kuralı![]()
canım ben de teşekkür ederim aynen görüşücezyalnız beni dinleyip vitaminili şeyler yesen ve çay kahveyi azaltsan çok sevinicem
çocuklar daha iyi mi bu arada? ateşlenmediler inşallah
![]()
Çok ilgilenemedim canım çok özür dilerimKendinin en iyi hali ol canım ortaklığın için çok teşekkür ederim canım