Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arka arkaya mi🤭 ben aralıklı iken nefesim kesiliii😅 sabah yaptım canım,birazdan yaparım inşallah yine🤩🤩sana kolay gelsin🥰🥰

Kitapları ben de sevmem ama belli noktalarda farkındalık kazandıran konuşmalara da hiç hayır demem😅🤭

Hanım haniiimmm😅😅 dün pertim çıkmıştı ama bugün sabah 8 dk tabata, 20 dk zumba 10 dk bolgeselim var ve kahvaltıyı teeeee 13.30 gibi yaptım,yani pekmez falan kalmamıştır😅🤭🤭yine de merak ediyorum yarın tartıyı🙈
Hey masallah canim sporlarina 👍🧿

Uyanır uyanmaz aç karnına 500ml su

Kahvaltı tabağım yanın da 1dilim tambuğday ve kekik çayı ile
: 20210321_113445.jpg

Öğlen : 1kupa sütlü kahve yanına 3ceviz ,1incir

Akşam: bir parça tavuk ızgara , az yeşillik ve
Bir porsiyon brokoli salatası.

Toplam 2.5 litre su içtim ❤

Sporalar :spor:
30dakika tempolu dans
1 saat kondisyon bisikleti
300 tane göğüs ve kol dambıl ile
Dambıl ile sguat (saymayı unuttumuşum)

İlk güne çok güzel başladım sanırım.:KK55:

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Domates yeşil biber salatalık
Maydanoz semizotu
1,5 dilim ekmek

Ara
1 fincan türk kahvesi

Ara
1 fincan nescafe
Çağla
1 dilim ekmek

Akşam
1 kase yoğurt semizotlu

Ara
Çay soda

Su 3 lt
Spor 30 dk tempolu yürüş
Afiyet olsun kuzum gunu guzel kapatmissin

Deniz ve Kum Deniz ve Kum 2 yıl önceki geçmişimi nereden buluyorlar demişsin ya yarışma başından itibaren sonuç listelerini aratıyoruz buradan herkes var burada ☺️ 2008 den beri

Thread 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri

9.Takım ***50. ETAP *** ETAP İKİNCİSİ
SıCaK BrOwNi(59.1)/(58.4)/(0.7)/(1.18%) (Eski nick EDA01)

Allah'ım 58 kg sin burada 🙈

Etap sayısı nasıl 50.etap 🤣🤣🤣 şimdi 719.etap geliyor 🤣🤯🤯 eda burada 🙈🤣🤣

Son düzenleme:
Evet haklısınız ve orda yanlış anlaşılma derken aslında evet yanlış anlaşılma değil benim kendimi yanlış tanıtmam oldu. Ön yargı derken tek bu msj dan gübenilir olup olmadığımı düşünmemesini yani benim grup için uyumu , sorumluluk sahibi olduğumu, hırslı ve takım uyumuna önem veren takda iyi bir üye olabileceğimi malesef sırf bu yüzden bilemeyip , düşünmemesini istememesi için belirttim yani yoksa burda ki hata tabi ki benim zaten onu o grupda da yazıp ve bundan mahçup histetdiğim için orada kalmak istemeyen de bendim ve bunu kendi kendime açıklama isteği hissedip belirtende bendim . Zaten orda ki ankette de burda ki ankette de ve tanışma msjlarimda da tüm bilgilerim direk olarak aynıdır tek bir farklı yazdğm bir şey yok yani net bir insanım aslında ama kendimi farklı tanıasına neden olamama üzüldüm :KK43: hesap daha 2günlük bir hesap canım yani başka nice yok :KK43: başka hesap zaten yok :KK43: tek amacım pandami +boşanma sürecimde aldığım ve kendime bide bunun üzüntüsünü eklediğim şu 15 kiloyu biran önce uyumlu ve mutlu olacağım kişiler ile beraber verip psikolojimi artık daha iyi duruma getirmek.
Tamam canim artik grupta psikolojik fizyolojik bizi rahatsiz eden tum kilolardan beraberce kurtulacagiz insallah 😍💞
Ben de boşandım yillar once seni anliyorum insallah toparlarsin en kisa zamanda hayatta bizden degerli kimse yok 🥰💞

işte bunu görsen korkmazsın kuşum:KK60:, haa dersin geçen hafta da 2 gün güzel yemişim ama 1 kilo vermişim, ondan önceki hafta da şöyle yemişim yine vermişim
gibi

Ay o değilde ben sanki sizide sıkıyorum gibi hissediyorum :oops:gülüp geçiyosunz demi, yoksa üff başladı yine mi diyosunz:oops::oops::oops:

Deniz ve Kum Deniz ve Kum 2 yıl önceki geçmişimi nereden buluyorlar demişsin ya yarışma başından itibaren sonuç listelerini aratıyoruz buradan herkes var burada ☺️ 2008 den beri

Thread 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri

9.Takım ***50. ETAP *** ETAP İKİNCİSİ
SıCaK BrOwNi(59.1)/(58.4)/(0.7)/(1.18%) (Eski nick EDA01)

Allah'ım 58 kg sin burada 🙈

Etap sayısı nasıl 50.etap 🤣🤣🤣 şimdi 719.etap geliyor 🤣🤯🤯 eda burada 🙈🤣🤣
Waaw 50. Etap. Gercekten yarismanin baslari ve 58 kilo superr.

Arka arkaya mi🤭 ben aralıklı iken nefesim kesiliii😅 sabah yaptım canım,birazdan yaparım inşallah yine🤩🤩sana kolay gelsin🥰🥰

Kitapları ben de sevmem ama belli noktalarda farkındalık kazandıran konuşmalara da hiç hayır demem😅🤭

Hanım haniiimmm😅😅 dün pertim çıkmıştı ama bugün sabah 8 dk tabata, 20 dk zumba 10 dk bolgeselim var ve kahvaltıyı teeeee 13.30 gibi yaptım,yani pekmez falan kalmamıştır😅🤭🤭yine de merak ediyorum yarın tartıyı🙈

Olsuunn dün 2 cıs var kaptan ne dedi cuma cumartesi ve pazar sabahtan bi tane seçeceksiniz ve bi kere dedi öyleeeeeee her gün yada 1den fazla yapın demedim diyo :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Şaka bi yana zaten kendi cezanı kesip sporunu yapmışsın bile :KK49:

Uyanır uyanmaz aç karnına 500ml su

Kahvaltı tabağım yanın da 1dilim tambuğday ve kekik çayı ile
:Eki Görüntüle 2806320

Öğlen : 1kupa sütlü kahve yanına 3ceviz ,1incir

Akşam: bir parça tavuk ızgara , az yeşillik ve
Bir porsiyon brokoli salatası.

Toplam 2.5 litre su içtim ❤

Sporalar :spor:
30dakika tempolu dans
1 saat kondisyon bisikleti
300 tane göğüs ve kol dambıl ile
Dambıl ile sguat (saymayı unuttumuşum)

İlk güne çok güzel başladım sanırım.:KK55:
Bayağı iyi kuzum helal :KK9:
ama menü ve spor listesine de yazdın di mi,esas oraya yazıyoruz canım, yorumlamak istersen de alıntı yapıp burda yorumluyoruz ;)

Tamam canim artik grupta psikolojik fizyolojik bizi rahatsiz eden tum kilolardan beraberce kurtulacagiz insallah 😍💞
Ben de boşandım yillar once seni anliyorum insallah toparlarsin en kisa zamanda hayatta bizden degerli kimse yok 🥰💞
Kesinlikle öyle çok haklısın canım 🙏 desteğin için teşekkür ederim. 😊🥰 inşlh. ❤

Bayağı iyi kuzum helal :KK9:
ama menü ve spor listesine de yazdın di mi,esas oraya yazıyoruz canım, yorumlamak istersen de alıntı yapıp burda yorumluyoruz :KK66:
Teşekkür ederim 🥰🤣 yok yanlış yere yazmıs ben yaaaaa 🤦🏼‍♀️ hemen oraya yazayım şimdi.

Menün gayet güzel canım şu yulaflı tostu merak ediyorum metrede gördüm bir ara deneyeceğim

Menüde sporda çok iyi canım
Bende yavaştan bölgesel çalışmaya başlasam iyi olacak göbek çok bende

Bana da az geldi yediklerin ama daha önceden dikkat etmediğim için bilmiyorum canım hep mi böyle besleniyorsun
Spor çok iyi zumba da hangi videoyu yapıyorsun
Bizimle paylaşırmışım canım
Canım Yulaflı tostu sevdim ben. 2 kaşık yulaf kullanınca 1 dilim ekmekle tost yapmış gibi oluyorsun. Kar kardır 😂😂
inşl şu 7yi benimseyemedim 🤣 hala tartıya herçiktiğım da 64 - 65 vs. Diye okuyorum tartıyı sonra aaaaa 60değil ki o 70diyorum düşün yani😂 gördüğümü bile beyin kabul edemedi 70i gorüyor olmayı canim giç de benimsemeyeyim zaten hemen 69 u görüp 7li haneden acil kurtulmak istiyorum 🙏 bir kaç haftada 69-68 lerde olma hedefim var. Bir de kazen e özel den msj attım ama henüz dönüş yapmadı eski hasabım için görünce yardımcı olacaktır. Düzenli menü ve spor da paylaşacağım🎉😊
Hoş geldin canım aramıza. Hayatındaki her şey için yeni bir başlangıç olsun inşallah. ❤️
Canlar iyi aksamlar daha yeni eve geldim arkadaslarla yürüyüş yaptik ustune annesine gittik arkadasa tabi biseyler hazirlamis azcik azcik yedim 🤣🥰💞
Yeminli bacilarim siz ne alemdesiniz belmayne belmayne azaydidem azaydidem hawar hawar @olvidos
Kuzu ben de bilgisayar başındaydım bütün gün. Çalıştım biraz. Hala çalışıyorum 🤭
Neyseki sporumu sabah yapmıştım. Üşenmezsem gece minik bir koşu yaparım. Bitti mi temizliğin🙃

Canım Yulaflı tostu sevdim ben. 2 kaşık yulaf kullanınca 1 dilim ekmekle tost yapmış gibi oluyorsun. Kar kardır 😂😂

Hoş geldin canım aramıza. Hayatındaki her şey için yeni bir başlangıç olsun inşallah. ❤️

Kuzu ben de bilgisayar başındaydım bütün gün. Çalıştım biraz. Hala çalışıyorum 🤭
Neyseki sporumu sabah yapmıştım. Üşenmezsem gece minik bir koşu yaparım. Bitti mi temizliğin🙃
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim.
Amin 🙏 😊🥰 inşallah yep yeni bir sayfa açıyorum. ❤

Back
X