Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok sevindim ateşin gitmesine o seni eminim çok güçsüz bırakmıştır 😔 ağrılarda öksürükte gider inşallah her namazımda unutmadıkça aklımdasın 🤲
İzin durumunu cuma tekrar bi değerlendiririz olur mu belki kendini daha iyi hissedersin 💕
Allah razı olsun canım tamam konuşuruz yine🤗

Anka kuşum çok geçmiş olsun😔 yakında yardımına koşacak birileri var mı?Bı ihtiyacın olursa burdan ulaşırım sana bilesin,istemen yeterli💜
Yok canım nerdeee benim hiç akrabam yok burda. Kayınvalidem de kalp hastası diye söylemedik. Eşim hallediyor. Biraz hazır alıyor biraz yapıyor. İzin aldı işe gitmiyor.

Sbah hariç menü güzel canım bugünden sonra bunlarıda sıfırlarsan güzel olur 😘

Menü güzel canım
Spordada görmüşsündür spor tablomuz var ara ara paylaştığım (1.sayfadada var ) orda 2.numara minimum 2 mile Leslie yapmış olsaydın +100 puan almış olacaktın hemde programı yapmış sayılacaktın şimdi 15 dk eksik diye x olacak :( sonraki günlere inşallah ♥️

Süper canım 🤩

Harikasın deryacımmm
Ayy tatile gitmeden mezun edelim inşallah seni yaaa ha gayrettt :KK36: çok incelmiş olarak geleceksin Türkiyeye ☺️☺️

Hu huuuu harikaasın canım 🤩🤩
90 dakika bisiklet kondisyon mu ? Tek seferde mi 👀🤣 ben 1 saat yapınca totom ağrıyorda 🤭🤭🤭

Harikasın canımmmm 🤩🤩

Menüde sporda harika canım dönüş muhteşem 🤩🤩

Biraz karbonhidratı fazla sporu az olmuş canım :( yarın daha güzel bir menü bekliyoruz inşallah 🤗💪

Güzel canım afiyet olsun ✌️

Güzelds bir spor gelirse şahane 🤩

O zman DeryaOnDiet DeryaOnDiet e benden de teşekkür 🤩🤗🤗
Ne güzel spor yapmışsın canım 🤩menünde güzel 😘

Güzel menü canım afiyet olsun ve derslerde kolay gelsin 😘

😎 Tabata yapmayan kalmasın 💃💃
Güzel menü canım ✌️

Güzel menü canım adımlarda gayet iyi 🤩

Menüde adımlarda iyi Almılacım ❤️

Afiyet olsun canım sporunda menünde dengeli 😘

Süpersin burcucum ♥️
Insallah kaptancim, super olur. Mayisa mezun olsam. 🙏

Aboo dün sabah ki mesaj🤭günaydın Ballı coregim🥰

Dün akşam yapınca bugün farkı gördüm tartıda.Sabahlari kızım bakicida oluyor diye yapabiliyorum,akşamları biri sağımda biri solumda bı bakmışım ayağımın altında🤭 diye akşam yapmıyordum ama bundan sonra akşamı zorlayacagim

Sporlar gözüme az görünüyor,spor öbürü oldum resmen🙈afiyet olsun canim

Canım canım canım🥰🥰 bı de tartıda görsem sonucunu😔

Canım engin in bı de göbek için olanı var, onu yapalım mı bu hafta?aslında bunu 21 gün devam edin demiş buna bı hafta daha devam da edebiliriz.Bacaklarim inanılmaz sikilasti, durup durup elliyorum kendimin sapığı oldum resmen😂

Anka kuşum çok geçmiş olsun😔 yakında yardımına koşacak birileri var mı?Bı ihtiyacın olursa burdan ulaşırım sana bilesin,istemen yeterli💜

Şşşttt:sus::sus::sus::sus::sus::sus:

Hayrola canım ne mahkemesi,kaçırmışım ben🙈
Gunaydin canim 😘 Harikaaasin ❤️ Ben de cok farkettim incelmeyi aynen kendime elleyip duruyorum ki senin kilon da az incecik fit olmussundur masallah 🧿
O zaman buna devam edelim, ama hergun en az 1 tane bundan ve bur tane de dedigin gibi karin egzersizi yapalim olur mu?
Su mu canim karin icin dedigin video:

Gunaaayyyddiiiinnnn💜💜💜💜💜

Kızlar kaç gündür hem yoğunluk (aslında daha yoğun olduğum zamanlarda bile sürekli girdiğim olmuştu) hem isteksizlik pek okuyamadım sayfaları.Sadece etiketlere bakabildim.su regl beni benden alıyor,bir de geç gelince iyice tepetaklak etti.Sirf bu yüzden bazen erkek mi olsaydım diyorum, oh miss gibi hep aynı odun kafasi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Gunaydin canim 😁😁. Tamam reglydi hamilelikti dogumdu zor amaa ben galiba sirf elbise ve makyaz icin bile kadin olurdum 😁😁
Incelmeyi hissetmene cook sevindim canim, daha bi gaza geldim 😁 hele benzetmen super kendimin sapigi oldum 🤣🤣

Günaydın arkadaşlar tartiya bi gun kala o kadar adim atiyorum o kadar dikkat ediyorum tarti inmiyor canim sikildi 🤷
Ekstra dikkat moda gectim
Gunaydin canim. Sen cok duzenli verdin hep belki bu hafta ufak bir takilma yasiyorsundur. Yine devam edersin duzenli vermeye 👍

Al benden de o kadar😔 bu hafta korumaya geçti galiba vücut😏 nerdeyse her yere sekerek gideceğim ona rağmen bana mısın demiyor
Aynen canim daha once ne yaptiysam aynisini yapiyorum ustune 12-13 bin adim spor ben de anlamadim 🤷 gider insallah kuzum ya bekleyelim
Gunaydin canim. Sen cok duzenli verdin hep belki bu hafta ufak bir takilma yasiyorsundur. Yine devam edersin duzenli vermeye 👍
İnsallah canim cok sagol 💞

Günaydın kızlar ❤️
Sağlık ocağına gittim kan değerlerime baktırmak için ama kan almıyolarmış covid aşısı nedeniyle aşı odası kapalı dedi☹️
Söyledim bacağımda morluk oluyor diye dahiliye gitmen gerek dedi, damarlara usg ile bakılır vs gibi şeyler söyledi
Bakalım müsait olduğm ilk fırsatta randevu alcm

Günaydın kızlar ❤️
Sağlık ocağına gittim kan değerlerime baktırmak için ama kan almıyolarmış covid aşısı nedeniyle aşı odası kapalı dedi☹️
Söyledim bacağımda morluk oluyor diye dahiliye gitmen gerek dedi, damarlara usg ile bakılır vs gibi şeyler söyledi
Bakalım müsait olduğm ilk fırsatta randevu alcm
Gunaydin csnim. Erteleme al hemen randevunu dahiliyeden

Ay noktalama kullanmadığım için sanki işsiz ve borçlu olmaya inşallah demişim gibi olmuş😆😆
😂😂
Yok yok anladık biz. 🤭
Sağol canım haberdar ederim

İştahım yok zaten canım ama açlıkta öyle hissetmiyorum. Karın ağrım da yok bakalım yarın be diyecek doktor muhtemelen tahlil isteyecek 2buçuk ay olmuş tahlil yaptıralı

Sağol canım aslında ilk alıştım değil ilacı daha önce de aldım ama böyle bişey olmadı. Bi de bugün aldım ilacı sadece denemek için ama çarpıntım 1 haftadır var
Canım nasılsın. Haberdar et bizi de 🙏
belmayne belmayne Namaria Namaria azaydidem azaydidem @olvidos
Kızlar biz ailecek göçtük bebek ben büyük kızım üçümüz de bayağı kötüyüz spor yapamayacağım
Yememede dikkat edemedim önceki günlerde malum iyi değildi şimdilik tek derdim cuma artı gelip sizi takımı zor surumda bırakmamak😔
Kuzu geçmiş olsun ya. Çabucak atlatın inşallah 🙏
Sağol canım çok şükür bu gün ateş yok soğuk soğuk terliyorum bu gün. Ağrılar ve öksürük devam ediyor onlar da geçer inşallah artık. Bu hafta ben izine ayrılayım canım toparlanması uzun sürecek büyük ihtimalle. Bildirim yaparım bi aksilik olmazsa zaten büyük bi eksi gelecek :KK53: eritti resmen hastalık:KK53:
Kuzum sevindim ateşin düşmesine. 🙏Daha da iyiye gideceksiniz inşallah. Tek kalıcı etkisi kilolar olsun 🤭
Bugün biraz takılayım kızlara dedim :KK70: :KK70: :KK70:
Ya Doktorcum yapma bunu bize 😂😂 ya diyorum acaba bir şeyle etkileşime falan mı geçiyor domates. Doktor yazmış sonuçta vardır bir bildiği 😂😂
Ah var ya günlerdir şuraya bir satır yazamadım yoğunluktan, yorgunluktan. Oysa ki 8000 adım yürüdüğüm de oldu, ekstra spor yaptığım da.
Hatta bugün itibari ile ketojenik listeme döndüm yeniden.
Bu arada Cuma sabah erkenden mahkemem var. Erken kalkıp tartılacağım, ama çok stresliyim umarım unutmam o kafayla tartılmayı. :KK43:
Özledim hepinizi. ama bu mahkeme olayı da beni çok geriyor. Şunu da bir atlatayım her şeye daha kolay adapte olacağım sanki....
Canım allah gönül ferahlığı versin.🙏 Hayırdır ne mahkemesi
Günaydın arkadaşlar tartiya bi gun kala o kadar adim atiyorum o kadar dikkat ediyorum tarti inmiyor canim sikildi 🤷
Ekstra dikkat moda gectim
Ayyy kuzu al benden de o kadar. Cuma regl gözüküyor. Ondandır diyorum 🤷‍♀️ küçük bir eksiye de razıyım artık. Ne yapalım arada olacak böyle. İnşallah haftaya daha iyi veririz 🙏
Gunaydin canim 😘 Harikaaasin ❤️ Ben de cok farkettim incelmeyi aynen kendime elleyip duruyorum ki senin kilon da az incecik fit olmussundur masallah 🧿
O zaman buna devam edelim, ama hergun en az 1 tane bundan ve bur tane de dedigin gibi karin egzersizi yapalim olur mu?
Su mu canim karin icin dedigin video:

Ay beni de yazın kendinin sapığı olanlara 😂😂 aslında biraz bacak çalışmak istiyorum da hiç farklı bir şey yapmak istemiyor canım bu ara. Koşu ve zıpla idare ediyorum 🤷‍♀️
Videodaki kardeş de maşallah yani 😂 Allah sahibine bağışlasın 😂😂

Back
X