Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım nerdeee benim hiç akrabam yok burda. Kayınvalidem de kalp hastası diye söylemedik. Eşim hallediyor. Biraz hazır alıyor biraz yapıyor. İzin aldı işe gitmiyor.
Onun çıkmasına izin var mı temaslı değil mi?ciddi söylüyorum bı isteğin olursa haber et mutlaka e mi
Gunaydin canim 😘 Harikaaasin ❤️ Ben de cok farkettim incelmeyi aynen kendime elleyip duruyorum ki senin kilon da az incecik fit olmussundur masallah 🧿
O zaman buna devam edelim, ama hergun en az 1 tane bundan ve bur tane de dedigin gibi karin egzersizi yapalim olur mu?
Su mu canim karin icin dedigin video:

Evet evet bu canım,biraz uzun ama bacaklardaki gibi bı haftada etki edecekse yapılır bence🤭
Aynen canim daha once ne yaptiysam aynisini yapiyorum ustune 12-13 bin adim spor ben de anlamadim 🤷 gider insallah kuzum ya bekleyelim

İnsallah canim cok sagol 💞
Başka seçeneğimiz yok🤭
Günaydın kızlar ❤️
Sağlık ocağına gittim kan değerlerime baktırmak için ama kan almıyolarmış covid aşısı nedeniyle aşı odası kapalı dedi☹️
Söyledim bacağımda morluk oluyor diye dahiliye gitmen gerek dedi, damarlara usg ile bakılır vs gibi şeyler söyledi
Bakalım müsait olduğm ilk fırsatta randevu alcm
Benim de morlukların oluyor ama spora bagliyordum canım hiç aklıma gelmemişti.Bi şey yoktur inşallah,dikkat et kendine
Anka Anka naber canım :dondurma::dondurma:

Yarın cuma hatırlatayım dedim :KK48::KK48::KK53:
Anka Anka bu hafta eridi haberin olsun😅
Pazartesi sabahı erkenden Dr gittik hava çok soğuktu ve yağmur vardı ıslanmadık ama çok üşüdüm oğlumda uyudu uyandı falan soğuktu
akşama hemen burnu akmaya başladı hafiften dün öksürük ve ateşte eklendi
Bendede eklem ağrısı noğaz ağrısı ve baş ağrısı var bide böbreklerim sancıyor Dr test istedi okula gidiyorsun işi şansa bırakmayalım dedi
Biraz önce baktım test negatif çıkmış
Grip oldum ama bayağıdır böylesi olmamıştım
Kızımızda ateşi 38 gördü dün
Öyle sabah eşim benimde boğazım hafif ağrıyor dedi
Yandık valla😩
Çok geçmiş olsun canım😔

canım menun ve sporun cok güzel akşam biraz gaz yapıcı şeyler olmuş ama inşallah şişkinlik olmaz :KK200:
Teşekkür edrim kuzu 😘
Şişkinlik hissetmedim ama bugün kabak detoksu yapıyorum. Hayırlısı bakalım 🤷‍♀️
Pazartesi sabahı erkenden Dr gittik hava çok soğuktu ve yağmur vardı ıslanmadık ama çok üşüdüm oğlumda uyudu uyandı falan soğuktu
akşama hemen burnu akmaya başladı hafiften dün öksürük ve ateşte eklendi
Bendede eklem ağrısı noğaz ağrısı ve baş ağrısı var bide böbreklerim sancıyor Dr test istedi okula gidiyorsun işi şansa bırakmayalım dedi
Biraz önce baktım test negatif çıkmış
Grip oldum ama bayağıdır böylesi olmamıştım
Kızımızda ateşi 38 gördü dün
Öyle sabah eşim benimde boğazım hafif ağrıyor dedi
Yandık valla😩
Canım negatif çıkmama sevindim ama garipler de ağır geçiyor artık. Tekrar Acil şifalar dilerim hepinize 🙏

Onun çıkmasına izin var mı temaslı değil mi?ciddi söylüyorum bı isteğin olursa haber et mutlaka e mi

Evet evet bu canım,biraz uzun ama bacaklardaki gibi bı haftada etki edecekse yapılır bence🤭

Başka seçeneğimiz yok🤭

Benim de morlukların oluyor ama spora bagliyordum canım hiç aklıma gelmemişti.Bi şey yoktur inşallah,dikkat et kendine

Anka Anka bu hafta eridi haberin olsun😅

Çok geçmiş olsun canım😔
Yapilir tabi canim 👍 ne dersen 1 tabata 8 dk ve 1 karin calismasi tabata 9 dk en az hergun biree tane. Yarindan itibaren .

Slm kizlarrr
Isvec diyetinin 3. Gunu bitmis bulunmakta
Baslangic 71.8
1. Gun 71.1
2. Gun 70.7
3. Gun 70.8 😔

Ogunlerin yerini degistirmem ve ekleme yapmam ufacikta olsa cikilata kacamagim malesef 100 gr cikla geri döndü bana olsun ben bgun hic bsey olmamis gibi 4. Gunden devam ediyorum bgun tam anlamiyla uyucam diyete bakalim nasil olucakk sabah keske gorebilsem 69 yarin gormek cok istiyodum ama hayalde kalicak sanirim😔

Anka Anka naber canım :dondurma::dondurma:

Yarın cuma hatırlatayım dedim :KK48::KK48::KK53:
Yarın için hiç şansın yok özür dilerim :))
Biz test yaptırmadığımız için her hangi bi karantina durumu yok ama çıkmıyor hazır söylüyor canım. Ama normalde de o önden hasta olduğu için 10 gün dolunca çıkılıyormuş aile hekimi öyle demiş. Bizim binada 7-8 aile karantinada 10 günü dolan çıkıyor içerde yeni hastalanan kalıyor böyle değişik bir olay var ortada :))

Yarın için hiç şansın yok özür dilerim :))

Biz test yaptırmadığımız için her hangi bi karantina durumu yok ama çıkmıyor hazır söylüyor canım. Ama normalde de o önden hasta olduğu için 10 gün dolunca çıkılıyormuş aile hekimi öyle demiş. Bizim binada 7-8 aile karantinada 10 günü dolan çıkıyor içerde yeni hastalanan kalıyor böyle değişik bir olay var ortada :))

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur :dua:

Kızlar oğlum ishal oldu birde üstüne kayinvalidemde düşmüş suratını duvara sürtmüş yavrum cilt merhemi sürdüm bu ishal için ne iyi gelir yemek yemiyor sürekli oguruyor

Oğlun kaç yaşında canım? İshal çocuklarda önemli bir konu. Doktora götürdün mü? Bol sıvı vermen gerekiyor ama öğürüyorsa eğer bence en kısa zamanda doktora götürmelisin.

Slm kizlarrr
Isvec diyetinin 3. Gunu bitmis bulunmakta
Baslangic 71.8
1. Gun 71.1
2. Gun 70.7
3. Gun 70.8 😔

Ogunlerin yerini degistirmem ve ekleme yapmam ufacikta olsa cikilata kacamagim malesef 100 gr cikla geri döndü bana olsun ben bgun hic bsey olmamis gibi 4. Gunden devam ediyorum bgun tam anlamiyla uyucam diyete bakalim nasil olucakk sabah keske gorebilsem 69 yarin gormek cok istiyodum ama hayalde kalicak sanirim😔
Canim uzme kendini. Ben de eskiden isvec diyeti yaptigimda bekledugimin cok altini vermistim ama sinra geri almadim o verdiklerimi. Kalici kilo vermek onemli. 69u bu cuma olmasa haftaya gorursun, uzme tatli canini cok az kaldi 😉

Oğlun kaç yaşında canım? İshal çocuklarda önemli bir konu. Doktora götürdün mü? Bol sıvı vermen gerekiyor ama öğürüyorsa eğer bence en kısa zamanda doktora götürmelisin.
2 Yaşını yeni bitirdi cnn bende hemşiresiyle konuştum rota virüsünden korkuyorum bugün iç aradım 1 kere kaka yapmış ama yinede anne yüreği öküz oturuyor yüreğimde
Makarna pirinç pilavı elma
Aklıma bunlar geldi canm çok geçmiş olsun
Leblebi aldım havanda ezip onu denicem bakalım

kolay gelsin kızlar.bugün yoğunluktan giremedim hiç. öğle arası arkadaşlarla çorba içecektik.köylerde kurs açma ve denetimlerimiz vardı. sabah kahvaltı yapmadan çıktım. açlıktan öldüm. 3 gibi yemek yiyebildim...başım çatladı ...

22-29 mart tablo spor listesi :)
UYE22 mart24 mart27
mart
sonuç
blonde ambition blonde ambition 3+4 3+6
belmayne belmayne 1+52+5
Amor-a Amor-a ------- ------
balpamuk balpamuk --------------
S Suskunhanim 11+5+6
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 66+7
melita09 melita09 1------
azaydidem azaydidem 6+7 6