Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Orticim adim basi kalori aliyorum ablamlari yemege getirdim 🤣 ama yakcam insallah ara ara giriyorum kuzum gel kaynasak 🥰🙃💞
Canin sağ olsun yarın yakarsın🤗 yakarsın değil mi🤭🤭
Cumartesi

9.00
2 wasa 2 dilim peynir 5 zeytin
yesillik biber domates
3 tane patates kizartmasi

13.30
1 porsiyon adana 2 dilim lavas
Yesillik salata ayran

16.00
2 ceviz 6 cig badem
2 dilim baklava

20.00
1 bardak smoothie (limon elma ispanak vs)
1 avuc cekirdek

Su 2 lt
Spor 6800 adim

(Ablamlar geldigi için böyle oldu 🤷)
S Suskunhanim @Mehfam Cherry Mom Cherry Mom
Sporun az daha olsa dengeleri belki ama🙈baklavalar baklavalar😋😋😋göbeğimde oluşan halkalar😭😭

Kahvaltı : 1simit , 1üçgen peynir, domates,zeytin

Öğlen : yok

Ara: 1kupa sütlü kahve, 2günkurusu

Akşam: pirzola,salata,ayran

Spor : 30dakika yürüyüş 🚶‍♀️
1 saat kondisyon bisikleti🚴‍♀️
30 dakika bölgesel ( 4kilo ağırlık ile )🏋️‍♀️
45 dakika basketboll maçı ⛹️‍♀️

Bugün gerçekten çok yoruldum ve tatlı krizine girdim ama neyseki evde hurma vardı 🥵 2hurma içine ceviz koyup bastırdım az önce krizi.

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam
Canımcım sporun müthişşş gözlerim kamaştı 😍😍😍 nacizane tavsiyem yemek saatlerini de yaz. Hafta sonuna göre bence çok iyi

Cumartesi menüsü

Filitre kahve
1 h yumurta, roka, 1 dilim pizza( ekmeğini çok çok ince yaptım)

Ara 1Turk kahvesi

Akşam 17.00
Dinden kalan patates ezmesi ,sarımsaklı yoğurt, bir iki çatal sütlü tatli

Filitre kahve(icmesek spor yapmayacaktım🙈)

Hedef için ceza sporu : Tabata 20 dk (8+9 engin, 3 dk koşu yaptım tamamlanan diye Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak DeryaOnDiet DeryaOnDiet )
8500 adım spor harici
Namaria Namaria @Mehfam Cherry Mom Cherry Mom
Canim guzel menu aksamki yediklerin sporla gitmis tebrikler 🥰💞

Canin sağ olsun yarın yakarsın🤗 yakarsın değil mi🤭🤭

Sporun az daha olsa dengeleri belki ama🙈baklavalar baklavalar😋😋😋göbeğimde oluşan halkalar😭😭
Ablam Gaziantepten getirdi canim ah ah 🙃 cok abartmamaya calistim ama yakcam canim yarin gidiyorlar ☹️ duzenime donerim 💞

Ay kızlar ya 2 gündür aktif olamadım köydeydim internet çekmiyordu kusuruma bakmayın köyde olunca da yeğenim doğum günü falan pek temiz günler geçiremedim😕
Pazartesi döncen diye saldın yine di mi 😜
Evet canım zor geldi Benim isteğim sürekli yapabileceğim diyet arıyorum Gittiğim doktorlar ömür boyu sağlıklı besleneceksin diyor işte dediğin gibi o çok zor
Canım seher akgül e bakabilirsin çok güzel tarifleri var mesela uyanınca tarçınlı hindistan cevizi yağlı kahve iç,11-12 gibi güzel bi kahvaltı/protein salata bulgur pilavı arayı 4te yap meyve kuruyemiş akşam da 6-7 gibi ızgara sebze ve baharatlı yoğurt ;)
Böyle böyle düzen kurarsın aslında
Kaçamak yaparsan ikindi vakti yaparsın az miktarda ,ara öğün olarak
Gibi ;)

Düşünüyorum canım pandemiden dolayı gidemiyorum Burası en yüksek seviyede Alt komşum diyetisyenmiş çok başarılı birimiş Tanıdık gitmiş gidelim dedi cesaret edemedim
Ayyy böyle bir şans yokk :rolleyes: git git kızz ne duruyorsun sepetine listeni yazar sen de çekersin ne güzel :KK48:

Ablam Gaziantepten getirdi canim ah ah 🙃 cok abartmamaya calistim ama yakcam canim yarin gidiyorlar ☹️ duzenime donerim 💞
Her zaman bulamıyor insan Antep baklavası o,ye gitsin fazladan bı spor yapar yakarsın🤗AMAAA spor göremedim🤭bugün yap e mi telafi için.Bi kaç dikimini de buzluğa at,ortada olunca insan yine yemek isteyebilir😅kendimden biliyorum 🙈

Hadi kapışalım ve hepimiz kâr lı çıkalım 😉
:KK31:size meydan okuyorum
Deniz ve Kum Deniz ve Kum @ummhnisa varmısınız benim ile yarışa 🤣😂 ikinizde bu hafta 72,9 imişsiniz . Ben de 73,8 hadi bakalım kim daha önce 69 u görecek 💪 2-3 hafta için de sizi geçip sizden önce 69u görücem diyorum varmısınız yarışalım . 🤣 kim önce 69küsürleri görecek
Valla olur canım, ay heyecan yaptım kazanırsam yeşil çayımı isterim

Back
X