Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkürler kuzum. Vardık Allaha sükür. Evet canım iyi oldu orti olmadığı. Çok yoğun olacağım. Ama seni etiket yaptım tabiiki 🤗

Oh çok şükür canım gözün aydın 😍
Yok yok tartı bulmak sorun olmaz canım. Olursa satın alırım 😂😂😂 ama inşallah çok farklı olmaz 🙃
Cok sukur canim 🥰💞 yapmak zorunda değilsin canim istersen yap yalniz hissetme diye fahri ortin olarak her zaman burdayim 🤗🙃

Cok sukur canim 🥰💞 yapmak zorunda değilsin canim istersen yap yalniz hissetme diye fahri ortin olarak her zaman burdayim 🤗🙃
Canım benim. 😘
Yaptım seni etiket ama sen uyarmak istediğin bir şey olursa yazarsın kuzum. Ortin de var şimdi ekstra meşgul olma 🤗
Düşünceli arkadaşım benim. Teşekkür edrim 😘

Kizlar bugun girdim mulakata. Sorulan sorulari cevapladim.kendini tanit kismi falan iyiydi. Ama bi tatmin etmedi beni mulakat. Sanki formalite icabi gibiydi 😒Sorulari yanitlamama ragmen suan bi burukluk var icimde anlamadim.
Hakkında hayırlısı olsun

Öğlen gün menüsü galiba :KK70: Ama sporlar efsaneee :)

Amin canım inşallah, muhtemelen öyle olacak gibi geliyor bana da çünkü temas ettiğim kişi ile cuma temasımız oldu ve o günden beri hiç bişeyim olmadı

:KK60::KK60::KK60:
Oyle oldu biraz menu 3 de bitirdim yemeyi açım ama 🙈🙈

M monarosaa ortim bu gün pek giremedim
Yoğun bir gündü
Malesef beslenmem bu günde kötüydü dışarıda olunca yemek kaçtı akşam yemem dengelerim dedim ama çok açılınca yine saçma şeyler atıştırdım

sen nasılsın günün nasıl geçti
Girince lütfen beni etiketle yoksa hepsini okuyamıyabilirim

Haftasonu yasakları gelmiş sanırım yine. Benim için çok kötü oldu her planım çöp :KK61:o
Yok canım neden uçasın :KK66:

Hemen düzelteyim :KK66:

Ayy canım az evvel haber aldım bugün covid testi yaptırmıştım pozitif çıkmış ama herhangi bir hastalık hissetmiyorum. Valla bende aslında farkında olmadan if yapıyor gibiyim :)))
bugün regl oldum, perşembe günü de nişanlımın doğum günü.. yemeğe gidicez
O yüzden zor geldi o kilo ama bakalım
Geçmiş olsun bu arada:KK200:

Back
X