- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #403.301
Evet eksi 500düm ama oruç tutarken iftara yakın eksi 500dümcanım daha çok ekside değil miydin yaa![]()
Oruç bitti büyü bozuldu

Akşama kadar aç beklesem yine eksi 500 olurdm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet eksi 500düm ama oruç tutarken iftara yakın eksi 500dümcanım daha çok ekside değil miydin yaa![]()
canım oruç tarzı devam et o zaman ,sahur yerine saat 12 gibi kahvaltı ,arada sadece çay kahve ve akşam 6 gibi de sebze yoğurt yeEvet eksi 500düm ama oruç tutarken iftara yakın eksi 500düm
Oruç bitti büyü bozuldu
Akşama kadar aç beklesem yine eksi 500 olurdm
Eşim bu hafta evde kahvaltı hazırlıyorum etmesem kızarcanım oruç tarzı devam et o zaman ,sahur yerine saat 12 gibi kahvaltı ,arada sadece çay kahve ve akşam 6 gibi de sebze yoğurt ye![]()
Anammm biz yazları Niğde Çamardı ya gidiyoruz annemlerin yaylalık ev yaptırdılar biz adanada yaşıyoruz adana çok sıcak olduğu için yazın sıcaklarda Çamardı dayız, Eskişehire pandemi başlamadan önce gitmiştik çok beğendikCanım Eskişehir’i gördüm Gerçekten çok güzel bir yer Trabzonuda gördüm Geziye gitmiştik o da ayrı güzel canım Ama ben Konya’da oturuyorum Aslen Niğdeliyim Eşim Konyalı
tamam ilk öğün o olsun, ara öğün meyve ceviz yaparsın akşam sebze yoğurt :)Eşim bu hafta evde kahvaltı hazırlıyorum etmesem kızar
O olmadığı günler anca yapablrm
Aslında bnmde aklıma geldi öyle yapmak ama işte yapamadım evde olunca
Ahh ahtamam ilk öğün o olsun, ara öğün meyve ceviz yaparsın akşam sebze yoğurt :)
Evet canım bizimde kiracılarımız vardı Adana’dan Tarsus’dan gelirlerdi Yaylamak için Çamardıyı görmedim ama güzel olduğunu duydum Niğdenin havası yeşillik fazla olduğu için serin ve ferah canımAnammm biz yazları Niğde Çamardı ya gidiyoruz annemlerin yaylalık ev yaptırdılar biz adanada yaşıyoruz adana çok sıcak olduğu için yazın sıcaklarda Çamardı dayız, Eskişehire pandemi başlamadan önce gitmiştik çok beğendik
canım yine eksi gelcen nasılsaAhh ah![]()
keşke herşey planlanılan gibi olsa miss gibi gider kilolar
AynenAçsan doğru yoldasın demektir![]()
Super beni cumayi dort gozle bekliyorum29.03.2021
1 bardak limonlu sirkeli su
Sabah 10:30
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Maydanoz dereotu nane
Domates salatalık
1 dilimden biraz az ekmek
Ara
1 porsiyon ananas
1 sade türk kahvesi
Akşam 17:30
1 tabak mantar sote
1 kase yoğurt
Salata
1 Dilim ekmek
Su
2 lt
Spor
10000 adım
Cherry Mom @Mehfam
Hedef60kgolmak C Cagrihilal1
O kadar kilo vermissin cogu gitmis azi kalmis hadi hemen verelimde daha koruma yapacagiz yolumuz uzunAhh ah![]()
keşke herşey planlanılan gibi olsa miss gibi gider kilolar
Daha 68 çok var yaO kadar kilo vermissin cogu gitmis azi kalmis hadi hemen verelimde daha koruma yapacagiz yolumuz uzun![]()
Tşkler canım@ önce bu sonra kişinin ismini yaz zaten çıkıyor bas tamamdır canım
Tşklertamam canım,oğlunun sınavlarından dolayı değil mi ,seni free yazayım pazartesi çarşamba
kumsalın dediği gibi @ işareti ve boşluk bırakmadan istediğin kullanıcı ismi canım
Kıyamam kolay gelsin ortim dışarda zor oluyor evet azönce de yazdım kuzu adana kola olmamış diye neyse sağlık olsun.. Bendede oluyor öyle malesef.
Tamam canım baktım ben de,teşekkür ederimAy takvimi 2021 - doğanın ritmini yaşamak › ayin-...
Ay'ın evreleri mart 2021 - Ay takvimi RhythmOfNature.net.
Sitesi var canım ben saç kestireceğim zamanda buraya bakarım
S Suskunhanim
Süpersin canım,ben yapamadım iki gündür çok halsiz hissediyorum halaBugunku menum
09:00- 1 yt kiymali yumurta, 2yk humus.
13:00- 1 kase kiymali sebze yemegi.
16:00- 2 kase balik corbasi, 1 kase sebze yemegi.
Su:3lt
Spor: 17dk tabata (9dk+8dk) S Suskunhanim
20 dakika cardio
Toplam: 185 puan
Cherry Mom
Hedef60kgolmak @Mehfam
Menun de adımın da çok çok iyi ortimPazartesi
7.30
1 kase soya sutu 3 yk yulaf
11.00
1 bardak ayran 3 altinbasak corekotlu
13.00
1 kase yagsiz sut nesfit ile
2ceviz bir hurma
18.30
6 yk mantar sote
3 yk pazi kavurma
3 yk kuru fasulye
1 wasa
21.00
2 dilim peynir Domates
Su 2 lt
Spor 10.700 adim 1 yapildi
Cherry Mom S Suskunhanim @Mehfam
Hedef60kgolmak
İnşallah canım,rabbim şifa versin tez zamandaHerkese günaydın kızlar... Bugün annem memleketten gelecek hastaneye gideceğiz. Midesi çok rahatsız sürekli. Gece yatarken ağzından acı su geliyo. İnşallah bişey çıkmaz. Dua edin nolur