Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım haklısın kuru ve yaş aynı gün yediğim çok oldu ama miktarları çok ufak. Benim diyetisyen günde 1 adet anamur muzu ve yanında kuruyemiş veriyordu. Çok listemi yapamıyorum ama genel olarak buraya yazıklarım inan o kadar küçük porsiyonlar ki
Zaten elestirmek icin değil canim neden oldugunu bulmak istedigimiz icin yazdik. Yoksa menulerin ve sporlarin çok güzel masallah 💞
Sen gene de her gun bir muz tercih etme canim benim kalorisi yuksek 2-3 gune bire dusurursen cok daha guzel olur yoksa potasyum kaynağı sagliklidir. Biraz olgunlasmamis olanlarinin kalorisi daha dusuk onlari da tercih edebilirsin

Listeni merak ettim canım bi ara benimle paylaşır mısın. Benim diyetisyen çok katıydı bi kere mesaj attım züberlerden bi top tanecik yiyebilir miyim diye 😅 çok kızdı listende yok diye
Maalesef canim tayin olup tasindiktan sonra eski listelerimi bulamadim evde. Zaten 2 haftalik defisiyordu paylastigim mesaj attigim arkadaslarim oldu ama su an benim de elimde yok. Yeniden baslayacagim insallah bi gorusmem var yarin o zaman paylasirim canim

Zaten elestirmek icin değil canim neden oldugunu bulmak istedigimiz icin yazdik. Yoksa menulerin ve sporlarin çok güzel masallah 💞
Sen gene de her gun bir muz tercih etme canim benim kalorisi yuksek 2-3 gune bire dusurursen cok daha guzel olur yoksa potasyum kaynağı sagliklidir. Biraz olgunlasmamis olanlarinin kalorisi daha dusuk onlari da tercih edebilirsin
Şimdi şöyle anlatayım sürekli evdeydim bu hafta ve eşim kilo kilo muz yer normalde ben aşırı sevmem ben kırmızı meyve delisiyimdir. 😂 Bu hafta aldıklarımı hiç yemedi hep karardı bende biraz zorlaya zorlaya ona tabak hazırlayıp bitirttirdim 😂 arada yarım buçuk kendim de yedim

Şimdi şöyle anlatayım sürekli evdeydim bu hafta ve eşim kilo kilo muz yer normalde ben aşırı sevmem ben kırmızı meyve delisiyimdir. 😂 Bu hafta aldıklarımı hiç yemedi hep karardı bende biraz zorlaya zorlaya ona tabak hazırlayıp bitirttirdim 😂 arada yarım buçuk kendim de yedim
Tamam canim ben gördüğümü soyledim evin hali degiskendir haklisin alinanlar vs eve.
aciklamak zorunda degilsin :) ben diyetisyenimin dedigini paylastim

Tamam canim ben gördüğümü soyledim evin hali degiskendir haklisin alinanlar vs eve.
aciklamak zorunda degilsin :) ben diyetisyenimin dedigini paylastim
Yok canım teşekkür ederim vakit ayırıp görüşünü paylaştığın için ❤️burada olmasak zaten kimse hiç bir şeye dur demiyor 😂😂

Senin +500 de fazla olmuş
Umarım yarına kadar düşer menülerin fena değil canım belki artık leslieler az geliyor olabilir 1 mil 2 mil bu aşamalarda zayıflma için düşük kalır gibi
Kaptanım artıda değilki :KK70:
tamamdır 😉 bu sabah 62.0 dım cnm yarına sabit gelsem 500 gr da bu hafta gitmiş olacak 🤗 10 gün sonra biraz hızlanmak istiyorum Ramazanda :) bayrama 58 olmak istiyorum :rolleyes: sen?
Bendeki listeyede baktım geçen cuma 62.5, bugünde 62 çıkmış yani -500 :)))) herkes artı artı yazınca her sayıyı artı görüyon artık :KK70::KK70::KK70:

Bozuksa bildirimsiz kabul ederiz hem bu hafta ekip ortaması 0 la çarpılır hemde öbür hafta yüzden 2 ye bölünür

Didem bildirimsiz

Mathilda bildirimsiz sen eklensin başka bonus çıkmaz inşallah

Kaptanım artıda değilki :KK70:

Bendeki listeyede baktım geçen cuma 62.5, bugünde 62 çıkmış yani -500 :)))) herkes artı artı yazınca her sayıyı artı görüyon artık :KK70::KK70::KK70:
Anaaa sabit gelsem diyince ben ona odaklandım iyi bari menülerde sakatlık yoktu zaten sevindim

Bilmiyorm doğrumu yanlış mı tartıyor
Düz zeminde dengeli durmuyor belki yanlış tartıyodur şüphesi oldu
Kilosunu bildiğin bişeyi koy önce onu tart eğer doğru miktarı veriyosa en azından doğru mu tartıyo yanlış mı anlarsın canım ;)

Yatmadan şunu ekleyeyim
Sorun + gelmek değil ilk defa artı geldim niye böyle laf işittim demeyin
DeryaOnDiet DeryaOnDiet bir hafta eksi ise öbür hafta artı geliyor şimdiye kadar destek olma harici ona birşey dedim mi ? Herkes şahit ?
Ama onun enerjisi takım ruhu bilinci menüleri sporu + her üyeye olan desteği bambaşka tabatayı kaç üyeye yaptırdı şu ekipte Allah aşkına ..
Şimdi bu kız kötü üye mi bir şey denebilir mi ? Belli ki kendi içinde bizim bilemediimiz bir sağlık engeli var ama benim için hiç sorun değil gitmek istiyorum diyene kadar bizimle kalacaktır 💕

Cuma zayıflama yarışmasında - Cuma - günü kilo bildirmemek benim moralimi ciddi derecede bozar

Cuma tartı günü olan bir yarışmada perşembe akşamı kaçamaklar olması bende kaçıp gitme arzusu yaratır ..

Zayıflama grubunda tüm hafta boyunca hiç Spor olmaması yine açıklanamaz bir durumdur 1 gün olsun 2 gün olsun hiç 😶 neden buradayız ??

Birde takıma hiç yazmayıp forumda full aktif olan üyelerimiz var aktif olmayan kimseyide takım listesine almıyorum burası bireysel bir sayfa değil yanlış anlaşılmasın menü yaz çık diyet günlüğünde olur.

Yarın istekli arkadaşlarla yola devam edelim izin /vs kilo bildirirken bildirirseniz arkadaşlar karşılıklı yorulmayalım .

Aaa birde seneler evvel bi ara diyetisyene gittiğimde meyve olarak ananas vermişti. O sıra denediğimde hakikaten kilo vermeme baya faydası oldu şimdi de yeniden meyvelere onu eklemeye çalıştım. Bu da ufak bir bilgi olsun :)
Aynen ananas güzel yağ yakıcı
Herşeyede yakışıyor bence

Back
X