Yatmadan şunu ekleyeyim
Sorun + gelmek değil ilk defa artı geldim niye böyle laf işittim demeyin
DeryaOnDiet
bir hafta eksi ise öbür hafta artı geliyor şimdiye kadar destek olma harici ona birşey dedim mi ? Herkes şahit ?
Ama onun enerjisi takım ruhu bilinci menüleri sporu + her üyeye olan desteği bambaşka tabatayı kaç üyeye yaptırdı şu ekipte Allah aşkına ..
Şimdi bu kız kötü üye mi bir şey denebilir mi ? Belli ki kendi içinde bizim bilemediimiz bir sağlık engeli var ama benim için hiç sorun değil gitmek istiyorum diyene kadar bizimle kalacaktır
Cuma zayıflama yarışmasında - Cuma - günü kilo bildirmemek benim moralimi ciddi derecede bozar
Cuma tartı günü olan bir yarışmada perşembe akşamı kaçamaklar olması bende kaçıp gitme arzusu yaratır ..
Zayıflama grubunda tüm hafta boyunca hiç Spor olmaması yine açıklanamaz bir durumdur 1 gün olsun 2 gün olsun hiç

neden buradayız ??
Birde takıma hiç yazmayıp forumda full aktif olan üyelerimiz var aktif olmayan kimseyide takım listesine almıyorum burası bireysel bir sayfa değil yanlış anlaşılmasın menü yaz çık diyet günlüğünde olur.
Yarın istekli arkadaşlarla yola devam edelim izin /vs kilo bildirirken bildirirseniz arkadaşlar karşılıklı yorulmayalım .