Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen devamlı tartılıyorsun ya kuzu bilmiyor muydun kilonu 🤔🤣 hayret 🤭🤭 yani arada anormal bir fark var ise bozuk olabilir tabi
Hiçbişey yemeden önce benimkinde sonra diğerinde tartlmş olsam anlardım ama bişeler yemiş şekilde tartılınca bilemedim,
Neyse yarın sabah Eltimi hastaneye bırakacağız ordan eve uğrayalım bi derim eşime evde tartılırım inşaAllah
Ama biraz geç bildirim yapablrm, saat 14 gibi

Eline sağlık canım
rica ederim ❤️
Senin +500 de fazla olmuş
Umarım yarına kadar düşer menülerin fena değil canım belki artık leslieler az geliyor olabilir 1 mil 2 mil bu aşamalarda zayıflma için düşük kalır gibi
kız okuyunca pastaneye whatsapp tan mesaj atıp çizkek ayırtasım geldi bu saatte :KK14:
Listeni merak ettim canım bi ara benimle paylaşır mısın. Benim diyetisyen çok katıydı bi kere mesaj attım züberlerden bi top tanecik yiyebilir miyim diye 😅 çok kızdı listende yok diye
Cherry Mom Cherry Mom kapticim ben de baktım ama bir gün akşam adana var, bir akşam kurabiye var onun dışında sağlıklı görünüyor ve züber lokma yiyebilirdi aslında leblebi ve meyveden kısıp 🤔
bu diyetisyen egosu nedir yaa :D
Anaaa sabit gelsem diyince ben ona odaklandım iyi bari menülerde sakatlık yoktu zaten sevindim
🥲

Kaptanım artıda değilki :KK70:

Bendeki listeyede baktım geçen cuma 62.5, bugünde 62 çıkmış yani -500 :)))) herkes artı artı yazınca her sayıyı artı görüyon artık :KK70::KK70::KK70:
teşekkürler canım ;)
Yatmadan şunu ekleyeyim
Sorun + gelmek değil ilk defa artı geldim niye böyle laf işittim demeyin
DeryaOnDiet DeryaOnDiet bir hafta eksi ise öbür hafta artı geliyor şimdiye kadar destek olma harici ona birşey dedim mi ? Herkes şahit ?
Ama onun enerjisi takım ruhu bilinci menüleri sporu + her üyeye olan desteği bambaşka tabatayı kaç üyeye yaptırdı şu ekipte Allah aşkına ..
Şimdi bu kız kötü üye mi bir şey denebilir mi ? Belli ki kendi içinde bizim bilemediimiz bir sağlık engeli var ama benim için hiç sorun değil gitmek istiyorum diyene kadar bizimle kalacaktır 💕

Cuma zayıflama yarışmasında - Cuma - günü kilo bildirmemek benim moralimi ciddi derecede bozar

Cuma tartı günü olan bir yarışmada perşembe akşamı kaçamaklar olması bende kaçıp gitme arzusu yaratır ..

Zayıflama grubunda tüm hafta boyunca hiç Spor olmaması yine açıklanamaz bir durumdur 1 gün olsun 2 gün olsun hiç 😶 neden buradayız ??

Birde takıma hiç yazmayıp forumda full aktif olan üyelerimiz var aktif olmayan kimseyide takım listesine almıyorum burası bireysel bir sayfa değil yanlış anlaşılmasın menü yaz çık diyet günlüğünde olur.

Yarın istekli arkadaşlarla yola devam edelim izin /vs kilo bildirirken bildirirseniz arkadaşlar karşılıklı yorulmayalım .
haklısın kapticim deryacık herkese yetişiyor yol gösteriyor cevaplyor maşallah ;) ve insan canlısı :KK200:

Persembe

7.30
1 kase bitk sut ile nesfit yarim bardak yesil smoothie

12.30
4 yk bakla 4 yk tavuk gogus
2 dilim tam buğday ekmeği

15.00
1 incir 6 cig badem

18.00
2 dilim tam buğday ekmeği
5 yk kiyma sebzeli
3 yk haydari

Su 2 lt
Spor 8200 adim
Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim @Mehfam
Canım sabahtan sıkı tutup akşama biraz bozmussun sanki🙈 ekmek dışında hepsi iyi,ekmeği de eksi giremeyeceğini düşündüğünden yedin sanırım
İyi geceler arkadaslar yarin tartida bol eksiler S Suskunhanim orticim diyetisyenle gorusmem var yarin bu hafta verimli gecmedi benim icin yeni is yeni ortam gecis evresinde bocaladim biraz motivasyonel olarak.
yarin muhtemelen arti gelecegim bunun icin cok üzgünüm alt listede oldugum icin takima etkisi yok tek avuntum o
İnsallah sen ve ana listedeki arkadaslar guzel eksilerle gelirsiniz ve tabi ki alt liste de
Canın sağ olsun ortim🥰🤗 alt listeden bir an önce üste gel ki motivasyon sağlayalım.orda olmak da biraz rahatlatıyor insanı sanırım.Sen bugüne kadar çok güzel kilolar versin, kilo vermenin mutluluğunu tatlis biri olarak hiçbir yeğin o tadı vermemesi lazım sana🥰🥰
Bı kaç gün öncesine kadar çok zorlanıyordum beslenme konusunda ama şu Apa muhabbeti acayip tuttu beni.Eksi göremem diyordum ama az da olsa görme ihtimalim var gibi bakalım🙈

Günaydınlar
Geçen cuma 64.0
Bu cuma 63.2
Fark -800
%. 1.25
Cherry Mom Cherry Mom blonde ambition blonde ambition çok erken evden çıkıyorum kaptancım döndüğümde tekrar tartılacağım 😊

Eklentiler

• IMG_20210402_070348.webp
    IMG_20210402_070348.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 26
Yatmadan şunu ekleyeyim
Sorun + gelmek değil ilk defa artı geldim niye böyle laf işittim demeyin
DeryaOnDiet DeryaOnDiet bir hafta eksi ise öbür hafta artı geliyor şimdiye kadar destek olma harici ona birşey dedim mi ? Herkes şahit ?
Ama onun enerjisi takım ruhu bilinci menüleri sporu + her üyeye olan desteği bambaşka tabatayı kaç üyeye yaptırdı şu ekipte Allah aşkına ..
Şimdi bu kız kötü üye mi bir şey denebilir mi ? Belli ki kendi içinde bizim bilemediimiz bir sağlık engeli var ama benim için hiç sorun değil gitmek istiyorum diyene kadar bizimle kalacaktır 💕

Cuma zayıflama yarışmasında - Cuma - günü kilo bildirmemek benim moralimi ciddi derecede bozar

Cuma tartı günü olan bir yarışmada perşembe akşamı kaçamaklar olması bende kaçıp gitme arzusu yaratır ..

Zayıflama grubunda tüm hafta boyunca hiç Spor olmaması yine açıklanamaz bir durumdur 1 gün olsun 2 gün olsun hiç 😶 neden buradayız ??

Birde takıma hiç yazmayıp forumda full aktif olan üyelerimiz var aktif olmayan kimseyide takım listesine almıyorum burası bireysel bir sayfa değil yanlış anlaşılmasın menü yaz çık diyet günlüğünde olur.

Yarın istekli arkadaşlarla yola devam edelim izin /vs kilo bildirirken bildirirseniz arkadaşlar karşılıklı yorulmayalım .
Cok haklisin kaptancim. Bugune kadar hep destegini gordum emegine vaktine saglik. Belki emzirmeden baska baska bir sebebi var hic anlamadim inan gayatimda bu kadar dikat edip de kilo veremedigim baska donem olmadi. Ama diyorum demekki dikkat etmesem daha da kilo alacaktim. Iyiki varsin canim, iyiki varsiniz. 😘

teşekkürler canım ;)

haklısın kapticim deryacık herkese yetişiyor yol gösteriyor cevaplyor maşallah ;) ve insan canlısı :KK200:
Sagol ortim senin de hicbir yazdigimi kacirmazsin hep destekcusin ve cokniyi bir orti oldun bu hafta cok sagol canim.

O 10bin adimlar ve spor deyip hepimizi baslattin 🥰

Gideyim ben iyi geceler liste hazırlayacak mod kalmadı
Fedakarlıklar karşılıklı olduğu zaman güzel boş yere uykusuz kalmayalım
Kaptancim gercekten emegin hakkin odenmez. Online diyet hatti gibi 7/24 hepimize yetisiyirsun masallah 🧿. Umarim cogu kisinin artisi gitnistir ve eksi geliriz bugun 🙏

Aaa birde seneler evvel bi ara diyetisyene gittiğimde meyve olarak ananas vermişti. O sıra denediğimde hakikaten kilo vermeme baya faydası oldu şimdi de yeniden meyvelere onu eklemeye çalıştım. Bu da ufak bir bilgi olsun :)
Hakliain canim. Eklemdk lazim. Metabolizmayi hizlanditiyor. Iyi oldu hatirlatyigin ben de markete gidince alayim 😉

Masallah canim cok guzel vermissin. Birkac haftaya 70i geride birakacaksin bu gidisle 😉
İnşallah canım ama bu hafta istediğim gibi olmadı ilk başlarda çok güzel gitti şimdi zorlamaya başladı şuan hedefim 71 kiloyu sabitleme,

Back
X