Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy son olsun insallah ikimiz icinde 😍

Insallah canim insallah kalici kilolar olsun

Insallah ya bir an once tez zamanda hemencecik mezuniyet gelsin 🙈🙈🙈
:dua: Amiiiiinnnnn... Bu kez ömürlük olsun :dua:
7ile başlayan bir rakam görmekten tiksinti geldi tartiya her baktığımda tranva yaşıyorum 🤣
Hemen hemen hemencicik 60lar geri gelsin ki daha mutlu devam edelim 😊 gözüm zaten 57-58 lerde🤣

:dua: Amiiiiinnnnn... Bu kez ömürlük olsun :dua:
7ile başlayan bir rakam görmekten tiksinti geldi tartiya her baktığımda tranva yaşıyorum 🤣
Hemen hemen hemencicik 60lar geri gelsin ki daha mutlu devam edelim 😊 gözüm zaten 57-58 lerde🤣
Hic sorma bende ayni durumdayim 6 lari bi gorsem rahatlayacagim

Cherry Mom Cherry Mom biricik kaptanım hafta içi kilom çok aşağılardaydı. Ama sabah 78.8 di sizin gibi yazıp çekecektim. Atamadım. Şimdi atayım dedim ekran sönünce çekmişim. Onun bile farkında değilim yeni gördüm... 🤦‍♀️
Ay Allah seni 🙈🤭
Kalbin kadar temiz bembeyaz bir tartı gönderdiğin için teşekkür ederim 🤭

62.5 dan izin dönüşm en fazla 62.0 olmalı idi :KK42: bu şekilde geri dönmüş olduğum için çok üzgünüm kaptanım🤦🏼‍♀️ ama yeniden başlayıp listede olduğum ve özelliklede sizin ile olduğum için de çooooookkkkkkk mutluyum kaptanım:KK60: inşlh hep beraber çok güzel kilolar vericez ❤

:KK36::rolleyes: yuuppppiiiiiiii...:KK55::KK55:

🙏:KK36: Teşekkür ederiz canım inşlh. :KK55:

😊 C Cagrihilal1 ikimize de hayırlı olsun ozaman :KK5:
Eski defterleri kapattık canım önümüze bakıyoruz yapmışız bir hata her hata bizim için bir iyilik aslında artık bunu kendine asla yapmayacaksın ♥️♥️

Kahvaltı : 2yumurtadan peynirli omlet ,5zeytin, salatalık,domates,biber,yeşillik

Ara : 1bardak tarçınlı süt , 2hurma , 1ceviz

Öğlen : sebze fırın ,2dilim tamtahıllı ekmek ,yoğurt

Akşam : yoğurtlu semiz otu salatası , tarhana

Spor :
1saat kondiyon bisikleti
45dk bölgesel (4kilo ile göğüs,kol, sırt, bel,suguat)

Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Kendinin en iyi hali ol @Mehfam
Sporunda menünde çok iyi canım aç kalmadan sağlıklı bir kilo verme ✌️
Kahvalti
3 yumurta peynir biber baharat biraz yag 1.5 bardak kadar undan tuzlu kek gibi bisey yaptim.
3 ince dilim bundan
5 zeytin
Salatalik
Domates
1 incir reçeli

Ögle
1 porsiyon sac tava
1 bardak ayran
3 dilim ekmek

2.5 lt su
Spor:
10 dk kardio
10 bin adim
40 dk bolgesel
30 dk da esneme yaptim vucudum cok hantal
Cherry Mom Cherry Mom @muhursuzpusula @Mehfam
Başta 3 yumurtayı görünce ben :KK53: :))
Öğlen 3 dilim ekmek fazla geldi ama önceki hafta menülerini çok inceleyemedim yeme düzenini tam bilmiyorum if olunca istenilen yeniyor ondan mı yoksa zamanla kısarım diye mi yoksa sadece bugün mü fazla kaçtı 🤣 öğlen yenen 3 dilimin bir izahı olmalı 🤭🤭🤭🤣🤣🤣

Back
X