- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #403.941
Insallah canim insallah kalici kilolar olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah ya bir an once tez zamanda hemencecik mezuniyet gelsinblonde ambition C Cagrihilal1 tekrar listelere hoşgeldiniz canlar
![]()
hayırlı olsunn mezuniyeti en kısa zamanda görün inşallah ikinizde zaten çok sağlam adımlarla gidiyorsunuz güzel bir şekilde ilerleyeceğinizden eminim
![]()
Ayyy son olsun insallah ikimiz icinde![]()
Insallah ya bir an once tez zamanda hemencecik mezuniyet gelsin![]()
Gözümde canlandın resmen kaptanımKızlar bu hafta menü sayfasında yatıp kalkıyorum özellikle hafta sonuanamızı ağlatıyor şu hafta sonu
dikkatli olun
Eki Görüntüle 2815681
Hic sorma bende ayni durumdayim 6 lari bi gorsem rahatlayacagimAmiiiiinnnnn... Bu kez ömürlük olsun
7ile başlayan bir rakam görmekten tiksinti geldi tartiya her baktığımda tranva yaşıyorum
Hemen hemen hemencicik 60lar geri gelsin ki daha mutlu devam edelimgözüm zaten 57-58 lerde
![]()
Üşüttün mü acaba canım o da baş ağrısı yapar Geçmiş olsunAy uzun zaman sonra kahvaltıda ekmek yemedim ve başım ağırıyor galiba ondan suyu mu içtim susuzluk da değil anlamadım bir şey bi de üşüyorum ısınamıyorum![]()
Ay Allah seniCherry Mom biricik kaptanım hafta içi kilom çok aşağılardaydı. Ama sabah 78.8 di sizin gibi yazıp çekecektim. Atamadım. Şimdi atayım dedim ekran sönünce çekmişim. Onun bile farkında değilim yeni gördüm...
![]()
Eski defterleri kapattık canım önümüze bakıyoruz yapmışız bir hata her hata bizim için bir iyilik aslında artık bunu kendine asla yapmayacaksın62.5 dan izin dönüşm en fazla 62.0 olmalı idibu şekilde geri dönmüş olduğum için çok üzgünüm kaptanım
ama yeniden başlayıp listede olduğum ve özelliklede sizin ile olduğum için de çooooookkkkkkk mutluyum kaptanım
inşlh hep beraber çok güzel kilolar vericez ❤
yuuppppiiiiiiii...
Teşekkür ederiz canım inşlh.
C Cagrihilal1 ikimize de hayırlı olsun ozaman
![]()
Çok, geçmiş olsun canımYok Eltimin 5 aylık oğlu yoğunbakımdakalp ameliyatı olacak
cuma günü hürmetine dua edin inşaAllah kızlar
Anormal bi eksi yada artı yok sanırm ama ayakları oynuyor bnde emin değilm
Valla kaptanım bilemedim üşümem geçti de baş ağrım öğleden beri geçmedi ilaç içmeyi hiç sevmem ama içmek zorunda kaldım az önceÜşüttün mü acaba canım o da baş ağrısı yapar Geçmiş olsun
Ben bu hafta çok koymadım hedefiHedefim 76.9
İyi fikir kaptanımKızlar bu hafta menü sayfasında yatıp kalkıyorum özellikle hafta sonuanamızı ağlatıyor şu hafta sonu
dikkatli olun
Eki Görüntüle 2815681
Tamam canımCnm izinli-mazeretli![]()
Susuyorum işteNe oldu kaçıncı olduk 1. Kim
Sporunda menünde çok iyi canım aç kalmadan sağlıklı bir kilo vermeKahvaltı : 2yumurtadan peynirli omlet ,5zeytin, salatalık,domates,biber,yeşillik
Ara : 1bardak tarçınlı süt , 2hurma , 1ceviz
Öğlen : sebze fırın ,2dilim tamtahıllı ekmek ,yoğurt
Akşam : yoğurtlu semiz otu salatası , tarhana
Spor :
1saat kondiyon bisikleti
45dk bölgesel (4kilo ile göğüs,kol, sırt, bel,suguat)
Cherry Mom
Hedef60kgolmak @Kendinin en iyi hali ol @Mehfam
Başta 3 yumurtayı görünce benKahvalti
3 yumurta peynir biber baharat biraz yag 1.5 bardak kadar undan tuzlu kek gibi bisey yaptim.
3 ince dilim bundan
5 zeytin
Salatalik
Domates
1 incir reçeli
Ögle
1 porsiyon sac tava
1 bardak ayran
3 dilim ekmek
2.5 lt su
Spor:
10 dk kardio