- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #403.961
Aylar yıllardır sonuncu olmamıştık nasıl bi uğurlu geldin anlatamamSonuncuyuz su an yanlis mi gördüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aylar yıllardır sonuncu olmamıştık nasıl bi uğurlu geldin anlatamamSonuncuyuz su an yanlis mi gördüm![]()
2 Nisan cuma
Sabah
8.30
1 dilim ekmek üzerine domates biber zeytin ve peynir fırınladım
Yanına yeşillik
2 yemek lor
Ara
9.30
1 türk kahvesi
Ara
1 elma
Öğlen
1.00
1 kase yoğurt
5 yemek kaşığı kabak
Akşam
5.00
1 dilim börek
1 kase mercimek çorbası
2 litre su
Spor 10.000 adım atıldı sonunda
Yemek ekmek yenecek yemekti kaptanimSporunda menünde çok iyi canım aç kalmadan sağlıklı bir kilo verme
Başta 3 yumurtayı görünce ben:))
Öğlen 3 dilim ekmek fazla geldi ama önceki hafta menülerini çok inceleyemedim yeme düzenini tam bilmiyorum if olunca istenilen yeniyor ondan mı yoksa zamanla kısarım diye mi yoksa sadece bugün mü fazla kaçtıöğlen yenen 3 dilimin bir izahı olmalı
![]()
He ya halbuki iyide vermistim ha bende sasirdim. Ben iyi kilo verince birinci olacakmisiz gibi geliyor ama bu hic olmadi nedense bende saskinimAylar yıllardır sonuncu olmamıştık nasıl bi uğurlu geldin anlatamam![]()
Ha tmm bu bugünlük olan birşey o bile çok kötü değilde yinede devamlı mı böyle acaba dedim :))Yemek ekmek yenecek yemekti kaptanimoglen yemegini farkli planlamistim sonra degisti. Sabah da ekmek gibi bisey yiyince oglen ekmek olmayacakti hesap hatasi oldu. Ama 1000 kalori falan oldu yemeyi 2.5 da biraktim. Ekmek fazla kacinca sporu artirdim. Sporla kapattim gibi ya sanki ondan sıkıntı yok kaptanim
o is bende sen rahat ol
![]()
Sen olmasaydın tümden gitmiştikHe ya halbuki iyide vermistim ha bende sasirdim. Ben iyi kilo verince birinci olacakmisiz gibi geliyor ama bu hic olmadi nedense bende saskinim![]()
Canım biz bağışıklık kazandıkHedef60kgolmak canm yanlış anlama ama burası diyet grubu olduğu için bu profil resmini çok yanlış buldum. Sonuçta burda hepimiz bilinç altımıza sadece diyet ile ve zayıflama ile alakalı şeyler sokmaya çalışıyoruz çünkü beyin neye odaklanırsa onu yapar. Ben ismini bile chescake i özellikle sansebastian olanını çok seven biri olarak burda uygunsuz olduğunu düşünüyor iken bir de profil resmine koyman çok şaşırttı 1-2-3-5 derken her dk bunu görenlerin ve özellik regl dönemi yada diyet+spor etkisi ile şekeri düşen herkesin canı isteyecek ondan ben her grupta duruş olarak bu tarz şeylere hep karşı biri oldum. Günde 20kez okuyacak isek Yanlış anlama ama gerçek bu bilinç altına herkesin günde 10-20 kere chesscake sokmak bu . İkili grup yerine 5-6 kişilik grup yapılan ilk geldiğim haftada da sizin grupda iken, özel msj bölümüne grubumuza hiç uğramyorsun dediğinde de uğramama sebebim bu idi yani yazılanların tamamını okudum ama sürekli sanki diyette yasak olan gıdalar konuşuluyordu ondan ordaki konuşmalara bana yarar değil zarar olur diye dahil olmadm canım. Umarım seni kırmadan ne demek istediğimi anlata bilmişimdir. Motive olabilmek için buradayız sonuçta.
Hedef60kgolmak canm yanlış anlama ama burası diyet grubu olduğu için bu profil resmini çok yanlış buldum. Sonuçta burda hepimiz bilinç altımıza sadece diyet ile ve zayıflama ile alakalı şeyler sokmaya çalışıyoruz çünkü beyin neye odaklanırsa onu yapar. Ben ismini bile chescake i özellikle sansebastian olanını çok seven biri olarak burda uygunsuz olduğunu düşünüyor iken bir de profil resmine koyman çok şaşırttı 1-2-3-5 derken her dk bunu görenlerin ve özellik regl dönemi yada diyet+spor etkisi ile şekeri düşen herkesin canı isteyecek ondan ben her grupta duruş olarak bu tarz şeylere hep karşı biri oldum. Günde 20kez okuyacak isek Yanlış anlama ama gerçek bu bilinç altına herkesin günde 10-20 kere chesscake sokmak bu . İkili grup yerine 5-6 kişilik grup yapılan ilk geldiğim haftada da sizin grupda iken, özel msj bölümüne grubumuza hiç uğramyorsun dediğinde de uğramama sebebim bu idi yani yazılanların tamamını okudum ama sürekli sanki diyette yasak olan gıdalar konuşuluyordu ondan ordaki konuşmalara bana yarar değil zarar olur diye dahil olmadm canım. Umarım seni kırmadan ne demek istediğimi anlata bilmişimdir. Motive olabilmek için buradayız sonuçta.
Canım burda herkes alıştı bana, ayrıca bu resmi görüp pastaneye koşup yiyecek biri de ne bileyim :))Hedef60kgolmak canm yanlış anlama ama burası diyet grubu olduğu için bu profil resmini çok yanlış buldum. Sonuçta burda hepimiz bilinç altımıza sadece diyet ile ve zayıflama ile alakalı şeyler sokmaya çalışıyoruz çünkü beyin neye odaklanırsa onu yapar. Ben ismini bile chescake i özellikle sansebastian olanını çok seven biri olarak burda uygunsuz olduğunu düşünüyor iken bir de profil resmine koyman çok şaşırttı 1-2-3-5 derken her dk bunu görenlerin ve özellik regl dönemi yada diyet+spor etkisi ile şekeri düşen herkesin canı isteyecek ondan ben her grupta duruş olarak bu tarz şeylere hep karşı biri oldum. Günde 20kez okuyacak isek Yanlış anlama ama gerçek bu bilinç altına herkesin günde 10-20 kere chesscake sokmak bu . İkili grup yerine 5-6 kişilik grup yapılan ilk geldiğim haftada da sizin grupda iken, özel msj bölümüne grubumuza hiç uğramyorsun dediğinde de uğramama sebebim bu idi yani yazılanların tamamını okudum ama sürekli sanki diyette yasak olan gıdalar konuşuluyordu ondan ordaki konuşmalara bana yarar değil zarar olur diye dahil olmadm canım. Umarım seni kırmadan ne demek istediğimi anlata bilmişimdir. Motive olabilmek için buradayız sonuçta.
Kapticim artık yemek konuşmuyorum zatenHedef60kgolmak iradeleri sınıyor
![]()
Eski nicki buna tam tezat amatördiyetci idi bende o nicke geri dönmesini istemiştim vallahiama ne yalan söyleyeyim okudukca bu kadar etiketlenebileceğinizi düşünmemiştim. Kendim irade delisiyim belki ondan kendimi kitledim mi önüme masalar kursalar dönüp bakmam ama haklısın herkes öyle olmaz olamaz o yüzden çok takılmadım belki.
Sadece sen gelmeden önce geyiğinede olsa takım içinde çok fazla abur cubur muhabbet dönüyordu onların yapılmamasını istemiştim kızlardan. Bu muhabbetler bizim gibi iştahlı insanları cezbedebilir
Burcucum anlayışlı bir insandır takım içinde herzman elinden geleni yapar yoksa niye spor tablosu vs uğraşsın bu sebeple biliyorum ki kötü etkilenen birileri varsa nick olmasada fotolarına bizim için dikkat edecektir![]()
Var tabi her yerde ama diğer forumlara falan bakmıyor girmiyor olabilir burası devamlı olduğumuz bir yer yaKapticim artık yemek konuşmuyorum zatenama sosyal medya dışarıdaki dükkanlar dergiler komşular her yerde cıs var yani, beni suçlaması garip geliyor birinin
Yani burda bile yemek yarışmaları var![]()
Bende enerjisini çok sevdim. Acıkcası grupda en sevdiğim kişilerden biri oldu ve emeği zaten yadırganamaz kaptanım kırmadan ne demek istediğimi anlatabilmişimdir diye umduğumu ve tekrar tekrar yanlş anlamamasını belirttim zaten oda anlamıstır diye düşünuyorum .Hedef60kgolmak iradeleri sınıyor
Eski nicki buna tam tezat amatördiyetci idi bende o nicke geri dönmesini istemiştim vallahiama ne yalan söyleyeyim okudukca bu kadar etkilenebileneceğinizi düşünmemiştim. Kendim irade delisiyim belki ondan kendimi kitledim mi önüme masalar kursalar dönüp bakmam ama haklısın herkes öyle olmaz olamaz o yüzden çok takılmadım belki.
Sadece sen gelmeden önce geyiğinede olsa takım içinde çok fazla abur cubur muhabbet dönüyordu onların yapılmamasını istemiştim kızlardan. Bu muhabbetler bizim gibi iştahlı insanları cezbedebilir
Burcucum anlayışlı bir insandır takım içinde herzman elinden geleni yapar yoksa niye spor tablosu vs uğraşsın bu sebeple biliyorum ki kötü etkilenen birileri varsa nick olmasada fotolarına bizim için dikkat edecektir![]()
Bence de yokCanım burda herkes alıştı bana, ayrıca bu resmi görüp pastaneye koşup yiyecek biri de ne bileyim :))
Zaten kk genel olarak zayîflama yeri değil ki kuzum tabiki her çeşit şey var ama ben şahsen yemek yarışması vs. Tarzı şeyler burda hiç girip bakmam başka yerde de bakmam ve herkes çok iradeli ise nasıl kilo alabiliyor bende ona çok şaşırdımKapticim artık yemek konuşmuyorum zatenama sosyal medya dışarıdaki dükkanlar dergiler komşular her yerde cıs var yani, beni suçlaması garip geliyor birinin
Yani burda bile yemek yarışmaları var![]()
Lol beni kurtarmış valla onun için üzüldüm ama uğraşmak zorunda kalmıycam diye de rahatladım.
9.5 kahvalti 2-2.5 ogle yemegi ara ogun falan yapmiyorum 19 saati buluyor boylece aclikHa tmm bu bugünlük olan birşey o bile çok kötü değilde yinede devamlı mı böyle acaba dedim :))
2.5 muuuu off çok erkenSabah baya erken mi uyanıyorsun niye öyle ayarladım saatleri daha mı iyi oluyor
![]()
Hayırlı olsun kuzumdiyetisyenle başlıyorum arkadaşlar salı günü inşallah dua edin ideal kiloma sağlıcakla ulaşayım bu sıkıntılı sürecte motivasyonumu yüksek tutan sevgili kaptanıCherry Mom ve naif ortim S Suskunhanim sizlere ayrıca teşekkür ediyorum ilginiz için Allah razı olsun
![]()
sağol kuzumm arkadaşım gidiyor memnun tatlı bir bayan konustuk telde inşallah iyi olur canımHayırlı olsun kuzum
İnşallah gönlüne göre bir diyetisyendir. Öyle olunca tadından yenmiyor![]()