Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK36: ne güzel çiçeklenmişiz böyle sabah sabah 🌺🌺🌺🌺🌺 ooohhhh missss...:KK36:
Ellerine sağlık canım.
An itibarıyla 1 ayda 8 kilo verdim
Başlangıç 102,5
Bu gün 94,5
Fark 8 kilo

:KK73::KK73::KK73:
Tebrik ederim 👏 maşallah canım niceleri gelsin inşalh. 🙏 Darısı başıma 😊
Günaydın canım
Kolay kolay bu tarz videoların sonunu getirem ama buna bayıldım bayıldım davranış listesini bile yaptım 🤣🤣🤣
Kızlar çok güzel havada birşey değil bence sizde yapın 😍
Birde davranışı bağlama olayı çok hoşuma gitti ne kadar mantıklı bu herşeyde kullanılabilir mesala ben d vitamini almayı unutuyorum hergün her çay koyuşumda alsam bitti gitti 🤭🤭🤭
Ben de bayıldım . Bilimsel şeyleri çok severek dinlerim. Herşey beynin, hisler ve enerjilerle ilgili çok doğru gerçekten bende hep bağlama yapıyormuşum öylece sporum rutine oturuyor . Kızın okula gideceği günler demek benim için direk okula bırakp yürüyüşe geçmek demek ikisin bağlamşm. Tv de güzel severek izliyceğim virşey başlatmak demek kondisyon bisikleti demektir ,direk izlerken sürüyorum yoksa izlemek vakit kaybıdır. Vs. Vs. Ben otamatikman kendim bunu fark etmeden sporlarm da uygulamış ve böyle bağlamışım bir çok şeyi canm böylece spora vakit hep var ve o bir rutin günlük yapılanlarla bağlı şekil hayatıma oturmuş durumda. Ama şimdi bunu izleyip üzerine düşünce hayatım da başka şeyleri de birbirine bağlıyayım bakalım ne eksik kafa yorucam biraz 🤣
Namaria Namaria çok teşekkür ederiz. ❤😊

Ellerine sağlık canım.

Ben de bayıldım . Bilimsel şegleri çok severek dinlerim. Herşey beynin, hisler ve enerjilerle ilgili çok doğru gerçekten bende hep bağlama yapmıyorum öylece sporum rutine oturuyor . Kızın okula gideceği günler demek benim için direk okula bırakp yürüyüşe geçmek demek ikisin bağlamşm. Tv de güzel severek izliyceğim virşey başlatmak demek kondisyon bisikleti demektir ,direk izlerken sürüyorum yoksa izlemek vakit kaybıdır. Vs. Vs. Ben otamatikman kendim bunu fark etmeden sporlarm da uygulamış ve böyle bağlamışım bir çok şeyi canm böylece spora vakit hep var ve o bir rutin günlük yapılanlarla bağlı şekil hayatıma oturmuş durumda. Ama şimdi bunu izleyip üzerine düşünce hayatım da başka şeyleri de birbirine bağlıyayım bakalım ne eksik kafa yorucam biraz 🤣
Sizin çabanıza az bile 🥰

Ahaaaa haaaa çok fenasınız 🤣 K.K yı da kakaolu kek olarak algılıyorum kısaltma kullanılmasın diyormuşum ahaaahaaa :KK70:
git kendini mağaraya falan kapat :D :D
Ben kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın nasıl oldun keyifli geldin bana🤗🤗

İyiyiz kuzu. Asıl sen nasılsın ❤️
Sağolun kızlar iyiyim demeye korkuyorum ama daha iyiyim elhamdulillah 🤗🤗
Gel kız ne öyle nanik yapıp kaçıyosun :KK70: :KK70:
Gel bir sarılalıım :KK74:
Sarılalım canom çen beni mi öjledinnn :KK19::KK19:

Günaydınnnnn
Yüzdeli zaten kuzular 54.1 kurtarıyor o yüzden seni suskuncum ama muhtemelen başkasını kurtarmaz 🤭
Mevcut kg 54.3olduğu için 54.1 hedef olursa 0,368 yüzde çıkıyor kural 0.300 idi ✌️ sıkıntı yok mühürsüzüm ♥️
Yüzde miydi o ben direk gram olarak algıladım :KK70::KK70::KK70:

Günaydın canım
Kolay kolay bu tarz videoların sonunu getirem ama buna bayıldım bayıldım davranış listesini bile yaptım 🤣🤣🤣
Kızlar çok güzel havada birşey değil bence sizde yapın 😍
Birde davranışı bağlama olayı çok hoşuma gitti ne kadar mantıklı bu herşeyde kullanılabilir mesala ben d vitamini almayı unutuyorum hergün her çay koyuşumda alsam bitti gitti 🤭🤭🤭
aynen canım bana da yalan dolan gelir ama bunu cok begendim ben de yaptım :))
sadece motive edici birşeyle sona bağlama noktasında kaldım biraz onu düşünüyorum :KK200:

Ellerine sağlık canım.

Ben de bayıldım . Bilimsel şeyleri çok severek dinlerim. Herşey beynin, hisler ve enerjilerle ilgili çok doğru gerçekten bende hep bağlama yapıyormuşum öylece sporum rutine oturuyor . Kızın okula gideceği günler demek benim için direk okula bırakp yürüyüşe geçmek demek ikisin bağlamşm. Tv de güzel severek izliyceğim virşey başlatmak demek kondisyon bisikleti demektir ,direk izlerken sürüyorum yoksa izlemek vakit kaybıdır. Vs. Vs. Ben otamatikman kendim bunu fark etmeden sporlarm da uygulamış ve böyle bağlamışım bir çok şeyi canm böylece spora vakit hep var ve o bir rutin günlük yapılanlarla bağlı şekil hayatıma oturmuş durumda. Ama şimdi bunu izleyip üzerine düşünce hayatım da başka şeyleri de birbirine bağlıyayım bakalım ne eksik kafa yorucam biraz 🤣
Namaria Namaria çok teşekkür ederiz. ❤😊
rica ederim canım :KK200:

Back
X