- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #404.121
Çiçek ne kadar güzel olmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiçek ne kadar güzel olmuş
Tebrik ederimAn itibarıyla 1 ayda 8 kilo verdim
Başlangıç 102,5
Bu gün 94,5
Fark 8 kilo
![]()
Ben de bayıldım . Bilimsel şeyleri çok severek dinlerim. Herşey beynin, hisler ve enerjilerle ilgili çok doğru gerçekten bende hep bağlama yapıyormuşum öylece sporum rutine oturuyor . Kızın okula gideceği günler demek benim için direk okula bırakp yürüyüşe geçmek demek ikisin bağlamşm. Tv de güzel severek izliyceğim virşey başlatmak demek kondisyon bisikleti demektir ,direk izlerken sürüyorum yoksa izlemek vakit kaybıdır. Vs. Vs. Ben otamatikman kendim bunu fark etmeden sporlarm da uygulamış ve böyle bağlamışım bir çok şeyi canm böylece spora vakit hep var ve o bir rutin günlük yapılanlarla bağlı şekil hayatıma oturmuş durumda. Ama şimdi bunu izleyip üzerine düşünce hayatım da başka şeyleri de birbirine bağlıyayım bakalım ne eksik kafa yorucam birazGünaydın canım
Kolay kolay bu tarz videoların sonunu getirem ama buna bayıldım bayıldım davranış listesini bile yaptım
Kızlar çok güzel havada birşey değil bence sizde yapın
Birde davranışı bağlama olayı çok hoşuma gitti ne kadar mantıklı bu herşeyde kullanılabilir mesala ben d vitamini almayı unutuyorum hergün her çay koyuşumda alsam bitti gitti![]()
Sizin çabanıza az bilene güzel çiçeklenmişiz böyle sabah sabah
ooohhhh missss...
Ellerine sağlık canım.
Tebrik ederimmaşallah canım niceleri gelsin inşalh.
Darısı başıma
Ben de bayıldım . Bilimsel şegleri çok severek dinlerim. Herşey beynin, hisler ve enerjilerle ilgili çok doğru gerçekten bende hep bağlama yapmıyorum öylece sporum rutine oturuyor . Kızın okula gideceği günler demek benim için direk okula bırakp yürüyüşe geçmek demek ikisin bağlamşm. Tv de güzel severek izliyceğim virşey başlatmak demek kondisyon bisikleti demektir ,direk izlerken sürüyorum yoksa izlemek vakit kaybıdır. Vs. Vs. Ben otamatikman kendim bunu fark etmeden sporlarm da uygulamış ve böyle bağlamışım bir çok şeyi canm böylece spora vakit hep var ve o bir rutin günlük yapılanlarla bağlı şekil hayatıma oturmuş durumda. Ama şimdi bunu izleyip üzerine düşünce hayatım da başka şeyleri de birbirine bağlıyayım bakalım ne eksik kafa yorucam biraz![]()
git kendini mağaraya falan kapatAhaaaa haaaa çok fenasınızK.K yı da kakaolu kek olarak algılıyorum kısaltma kullanılmasın diyormuşum ahaaahaaa
![]()
Ben kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın nasıl oldun keyifli geldin bana![]()
Sağolun kızlar iyiyim demeye korkuyorum ama daha iyiyim elhamdulillahİyiyiz kuzu. Asıl sen nasılsın![]()
Sarılalım canom çen beni mi öjledinnnGel kız ne öyle nanik yapıp kaçıyosun![]()
Gel bir sarılalıım![]()
Oh iyi ol canımSağolun kızlar iyiyim demeye korkuyorum ama daha iyiyim elhamdulillah
Sarılalım canom çen beni mi öjledinnn![]()
Yok yok. Öyle Bi bakıyım dedimCanımbir şey mi kaçırdım
![]()
Yüzde miydi o ben direk gram olarak algıladımGünaydınnnnn
Yüzdeli zaten kuzular 54.1 kurtarıyor o yüzden seni suskuncum ama muhtemelen başkasını kurtarmaz
Mevcut kg 54.3olduğu için 54.1 hedef olursa 0,368 yüzde çıkıyor kural 0.300 idisıkıntı yok mühürsüzüm
![]()
aynen canım bana da yalan dolan gelir ama bunu cok begendim ben de yaptım :))Günaydın canım
Kolay kolay bu tarz videoların sonunu getirem ama buna bayıldım bayıldım davranış listesini bile yaptım
Kızlar çok güzel havada birşey değil bence sizde yapın
Birde davranışı bağlama olayı çok hoşuma gitti ne kadar mantıklı bu herşeyde kullanılabilir mesala ben d vitamini almayı unutuyorum hergün her çay koyuşumda alsam bitti gitti![]()
İyi işte hayatında heyecan oluyorzayiflamaya calisiyor hilal kafasini duvara vurarak kalori harciyor ne yapsin hilal akilsiz basin cezasi
![]()
rica ederim canımne güzel çiçeklenmişiz böyle sabah sabah
ooohhhh missss...
Ellerine sağlık canım.
Tebrik ederimmaşallah canım niceleri gelsin inşalh.
Darısı başıma
Ben de bayıldım . Bilimsel şeyleri çok severek dinlerim. Herşey beynin, hisler ve enerjilerle ilgili çok doğru gerçekten bende hep bağlama yapıyormuşum öylece sporum rutine oturuyor . Kızın okula gideceği günler demek benim için direk okula bırakp yürüyüşe geçmek demek ikisin bağlamşm. Tv de güzel severek izliyceğim virşey başlatmak demek kondisyon bisikleti demektir ,direk izlerken sürüyorum yoksa izlemek vakit kaybıdır. Vs. Vs. Ben otamatikman kendim bunu fark etmeden sporlarm da uygulamış ve böyle bağlamışım bir çok şeyi canm böylece spora vakit hep var ve o bir rutin günlük yapılanlarla bağlı şekil hayatıma oturmuş durumda. Ama şimdi bunu izleyip üzerine düşünce hayatım da başka şeyleri de birbirine bağlıyayım bakalım ne eksik kafa yorucam biraz
Namaria çok teşekkür ederiz. ❤
![]()