- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #404.281
Hoş buldum canım ay inşallah ya kendime güzel güzel kıyafetler almayı özledimhzlsel hoşgeldin aramıza sağlıcakla istediğimiz kiloya hepberaber ulaşalım inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldum canım ay inşallah ya kendime güzel güzel kıyafetler almayı özledimhzlsel hoşgeldin aramıza sağlıcakla istediğimiz kiloya hepberaber ulaşalım inşallah
En zevkli kısmı da o zaten bende takımda 15 kilo verdim şu anda hiç birşeyim olmuyor alışverişe çıkıcam çok heyecanlıHoş buldum canım ay inşallah ya kendime güzel güzel kıyafetler almayı özledim![]()
Benimki pek tez olamayacak amaBoyuna maşallahTurkceciler azimlidir,vazgeçmez tez zamanda mezun oluruz inşallah
![]()
Merhaba canın ben de Merve geçen hafta veremedim bu hafta uğraşıyorum o yüzden@olvidos canım bu hafta ortakmışız merhaba ben zeynep☺☺
Kendine ara hedefler belirle istersen,o aralarda biraz dinlenip tekrar başla .Birazdan kastım bı kaç günBenimki pek tez olamayacak amainşallah bu sefer sonunu getireceğim hep yarım bırakıp üstüne üstüne ekledim
![]()
Yaa kıyamamSeni zaten zaten yeşillerdesin diye etiketlemedim kuzumvki ye göre etiketlemiştim birde kaptanım bilir bu işleri diyerek onu da etiketledim. Yani hayallerimde öylesin
![]()
On numara menü ortak tebrik ederim3 nisan
11.15
1 haşlanmıl yumurta, bir dilim peynir, 3 zeytin, salatalık, marul
15 00
1 kupa sütlü nescafe ve 25 gr çiğ karışık kuru yemiş
17.30
Ton balıklı salata ve 2 yk z.yağlı taze fasülye
Su : 3lt
Spor : 22dk cardio ve 25 dk yürüyüş
Cherry Mom @Mehfam
Hedef60kgolmak @olvidos
Aynen benim aralar genelde yıllar sürüyorKendine ara hedefler belirle istersen,o aralarda biraz dinlenip tekrar başla .Birazdan kastım bı kaç gün![]()
Sporla hemen olursun bence senYaa kıyamam![]()
cnm ama ben de öyle görünmüyorum ki daha
![]()
Menülerine beni de etiketle bakayım menülerine sporlarına bu hafta vereceksin inşallah canımMerhaba canın ben de Merve geçen hafta veremedim bu hafta uğraşıyorum o yüzden
Sağ ol canım benimOn numara menü ortak tebrik ederim
Bende inşallah yazın tatile çıkarken o seviyeye gelebilirimEn zevkli kısmı da o zaten bende takımda 15 kilo verdim şu anda hiç birşeyim olmuyor alışverişe çıkıcam çok heyecanlı
O zaman ara vermeAynen benim aralar genelde yıllar sürüyoro yüzden bu sefer daha az aralarım olsun inşallah
![]()
Cnm leslieyle 50lere ineyim deSporla hemen olursun bence seno chole var ya ona başla 35 günlük 2 aylık falan kesin olursun
Otuurr sıfıırrrBen niye yoğum
Kuzum yapma Allah aşkına kim ki o hayır kim gerçektenbaşka sıkıntısı var belli o yüzden mana arama bence cnm
Canım güzel bi motivasyon olabilir aslında ama bayağı dikkat etmen lazım
Örtmenler toplantısı ne zaman![]()
velimizi çağırcaz mı
![]()
![]()
Canım menün çok güzel dengeli olmuş yürüyüşün de süper3 Nisan cumartesi
Sabah
Ispanaklı yumurta
5 zeytin 1 dilim peynir
Ara
Sade kahve çeyrek ayva
Akşam
7 yk kereviz yemeği
2 yk kıymalı makarna
2 bardak ayran
2.5 lt su
1 saat yürüyüş
Cherry Mom @Mehfam
yarimuhendis
Sağol zümrem 86 kilo ilk hedefim o zamana kadar kaçamak yapmadan ilerlemek niyetim umarım gerçekleşirO zaman ara vermecuma bir ogunle sınırlı tut ödülü onu da atıyorum 90in altına inince falan yapmaya başla naçizane tavsiyem
![]()
Karneyi de alamadık mezun da olamadık annemlere ne dicemOtuurr sıfıırrr![]()
![]()
![]()
![]()
Bende öyle yaptım öylebüyük Motive oluyor ki eski kıyafetlere girebilmek.Bende inşallah yazın tatile çıkarken o seviyeye gelebilirimşu an evde geçmiş yıllardan kalma atmaya kıyamadığım kıyafetlerim var ilk hedef onlara girebilmek
![]()
Neye taksam neye taksam dedim 4 dilim ekmeği gördümKahvaltı : Çeyrek Avokado , 1dilim hellim, 2dilim tam çavdar ekmeği
Öğlen : az süt eklenmiş 1 kupa çznbilir kahve, 2ince tam buğday bisküvisi şekersiz, 2çilek
Ara : 1 ufak yerli muz , kahve
Akşam : 3köfte , 2dilim tamtahılli ekmek ,ayran
Spor : 30dakika dans ,
45 dakika bölgesel ,
45dakika kondisyon bisikleti
S Suskunhanim @MehfamCherry Mom
Hedef60kgolmak
İnşallah zümrem tez zamanda ulaşırsın inşallahSağol zümrem 86 kilo ilk hedefim o zamana kadar kaçamak yapmadan ilerlemek niyetim umarım gerçekleşir![]()
İletişim 100Karneyi de alamadık mezun da olamadık annemlere ne dicem
Örtmenler çoğaldı valla
Beden eğitimi 3 gelse
beslenme 5 arkadaşlarla iletişim 4
![]()