- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #404.321
Dün de geç saat geldi menü ve çok karbonhidrat var yazmaya utanıyorum denince napiimBoşuna kapıda beklememişsin menüyü demekki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün de geç saat geldi menü ve çok karbonhidrat var yazmaya utanıyorum denince napiimBoşuna kapıda beklememişsin menüyü demekki![]()
Bence sen beni direk ortilikten atıp başka orti bulCanım bu menü hiç olamamış farkındasın dimi
Aynı günde
1 dilim börek
1 dilim kek
Fırın patates
Kısır
hepsi karbonhidrat , hepsi yüksek kalori , fazla yağ ve fazla şeker demek !
Sadece 1dilim kek 250-300 kaloridir ve buda 4-5 dilim ekmeğe denk geliyor üstelik ekmek olsa yağ ve şekersiz karbonhidrat olmuş olurdu ki yanında kısır var 4kaşık kısır 2dilim ekmekğe eşittir yani sadece öğlen 6-7 dilim ekmek yemiş oldun canm kahvaltıda ki börek ve patates hariç !
Patates miktar yazmamışsın ki ufak bir patates 1dilim ekmek eder yani daha böreğin detaylarına hiç girmiyorum daha ağır bir gıda zaten yok . Bugün 10dilim ekmeğe eşdeğer karbonhidrat alınmış ve ek olarak bol yağ ve şeker alınmış oldu birde o turşu ile de ödemi bolca tutmayı sağlayıp durumu taçlandırmışsınyarın ve pazartesi artı görürsen şaşma ve bence o akşam ki sağlık ve diyete de uygun güzelim balık+salata bu menü ile yazık olmuş gitmiş malesef
dünde yasaklar vardı sende
ben seni şimdi ne yapayım sen söyle
yada sen kendine bir spor cezası kes bu cuma - cumartesiyi telafi et canım.
Pardon ortaklıktan istifa dilekçesini ne tarafa bırakıyoruz acaba
![]()
Tabiki kıymet verip ayrıntılı yazıcam canımBence sen beni direk ortilikten atıp başka orti bulsöylediklerinin hepsini bilmeme rağmen yapabileceğim bir şey yok zira ısrar bizde hat safhadadır
yok sen tek başına çocuklarla süzülmüssun, hasta olursun,kendine iyi bakman lazimlar havada uçuştuğu için diyetteyim dememin pek anlamı kalmıyor.Ben de ayda yılda bir geldiğim için kırmak istemiyorum açıkçası.İki günun menusunu beş günle zorlayarak olsa da.
Sen yeni başladın çokça gayretli ve hirslisin (maşallah) ortalamani düşüreceğimi düşünürsen hak veririm benim için sorun olmaz , arzu edersen başka bir orti bulabilirsin
Ayrıca kıymet verip bunca ayrıntılı yazdığın için de teşekkür ederim![]()
Aman iyi canım bende görmeyince seniİyiyim kuzum bi sıkıntı yok :) gün yogundu giremedim . Sende keyifler nasıl?
Evet canım spor artırmam lazım ama rahatsızım o yüzden geçen hafta hiç spor yapmadım bu hafta da sanırım hafif yürüyüş tarzında olacak. Su konusunda da canım daha önce denedim ve ben suyu az içtiğimde daha iyi kilo verebildiiğimi gördüm o yüzden canım istedikçe içiyorumCanım menun güzel ama su ve spor az sanki. Sen hangi bölge calısıyosun bu arada?
Canııım menün şahane pazartesi yi eksiyle karşılayacağız ne güzel3 Nisan
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta, domates,havuç,salatalık,lor peyniri, 2 ceviz
Ögle: türk kahvesi, keçi boynuzu
Akşam
Tavuklu mantarlı salata, yogurt,keten tohumu(1kaşık)
Su:1.5 lt
Spor:35 dk pilates
Cherry Mom
ummhnisa
Beni tutan en büyük sebep üst listede olmam canım ama önceki haftalarda deli gibi spor yaptım,yemedim falan yine Gr gr gitti.iyice kemikleşmişTabiki kıymet verip ayrıntılı yazıcam canımbaşka orti bulma işi de tabiki tamamen espiri amaçlı idi zaten ben yüzdem düşsede sorun olmaz tabiki o kendi aramızda bir tablo sonuçta o kadar önemli değil senin de kilon çok güzel maşallah ve belki ondan artık eski hevesle devam etmiyor , daha rahat besleniyorsundur canım eğer alt listede isen zaten sorun değil ama asıl listede isen ve bu düşünceler de isen bu tüm takımı etkilemek olur ama değilsen tabiki artık daha rahat beslenmek zaten hakkın sen bilirsin.
Hahah baktım olmuyovaaayyyy meydan okuma heee
![]()
Ben de evde çalışıyodum yazık annemler yatak koymuştu salonun ortasınaAyyy bendeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
Beni tutan en büyük sebep üst listede olmam canım ama önceki haftalarda deli gibi spor yaptım,yemedim falan yine Gr gr gitti.iyice kemikleşmiş
Bu kilomla mezun olabilsem alt listeden devam etmeyi isteyeceğim ama olamıyorum ne yazık ki
Hahah baktım olmuyoKuzenimi karşıma aldım konuşuyorum abla nolur bana iki öğün yedir gözünü seveyim diye
![]()
Hoş bulduk canım
Merhaba canım keşke bende senin yaşındayken başlasaydım da buralara kadar gelmeseydim
Cnm malesef gün yemekleri öyleCanım bu menü hiç olamamış farkındasın dimi
Aynı günde
1 dilim börek
1 dilim kek
Fırın patates
Kısır
hepsi karbonhidrat , hepsi yüksek kalori , fazla yağ ve fazla şeker demek !
Sadece 1dilim kek 250-300 kaloridir ve buda 4-5 dilim ekmeğe denk geliyor üstelik ekmek olsa yağ ve şekersiz karbonhidrat olmuş olurdu ki yanında kısır var 4kaşık kısır 2dilim ekmekğe eşittir yani sadece öğlen 6-7 dilim ekmek yemiş oldun canm kahvaltıda ki börek ve patates hariç !
Patates miktar yazmamışsın ki ufak bir patates 1dilim ekmek eder yani daha böreğin detaylarına hiç girmiyorum daha ağır bir gıda zaten yok . Bugün 10dilim ekmeğe eşdeğer karbonhidrat alınmış ve ek olarak bol yağ ve şeker alınmış oldu birde o turşu ile de ödemi bolca tutmayı sağlayıp durumu taçlandırmışsınyarın ve pazartesi artı görürsen şaşma ve bence o akşam ki sağlık ve diyete de uygun güzelim balık+salata bu menü ile yazık olmuş gitmiş malesef
dünde yasaklar vardı sende
ben seni şimdi ne yapayım sen söyle
yada sen kendine bir spor cezası kes bu cuma - cumartesiyi telafi et canım.
Hoşgeldin kuzumHoş bulduk canım
Merhaba canım keşke bende senin yaşındayken başlasaydım da buralara kadar gelmeseydim![]()
Geç olsun güç olmasın canımHoş bulduk canım
Merhaba canım keşke bende senin yaşındayken başlasaydım da buralara kadar gelmeseydim![]()
Hiç tartışamasız zaten benim ondansa Michelle tabikiCnm malesef gün yemekleri öyleay ben de özledim misafirlik valla
Michelle lewin ve stephanie buttermore da benim idolümama mukbang de yapıyor nasıl beceriyor yürütüyor
![]()
Evet yaa ☺ 60 bile olur mu kiHiç tartışamasız zaten benim ondansa Michelle tabikiçok daha seksy , çok daha güzel. Zaten oda 92-64-92 imiş
her halikarda belimizin 64 olması gerekiyor demekki canım
![]()
Çarşı yine mi karıştı