Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Namarinin bana yazdıkları

Üst perdeden konuşuyorsun
Mağdur edebiyatı yapiyorsun
Art niyetli göstermeye çalışıyorsun
Uslubun kötü vs. Vs.

Bunları görüp bu mesajı ona atmalı idin diye düşünüyorum. Ben sana sadece buna kıralıyorum bu kadar sert sert sözlere bir şey denmemesi ...
Yoksa senin ile zaten dediğim gibi şuna kırıldım diyecegim tek lafını duymadım ve son derece tatlı dillisin zaten ben seni kırdı isem özür dilerim asla istemem böype bir şey @Suskunhanim seni de kırdı isem özür dileyeyim içimde kalmasın canım konu başka yerlere çekildiği için durum bu yoksa ortağım kim olursa olsun ben ortilikten ayrılıcaktım çünkü genel istek olarak bu durumdan istedim seninle alakalı değil sakın üstüne alınmayasın.
Namaria Namaria sen yazdıklarında için rahat , vicdanın rahat ise birşey beklemiycem . Herksein motivesi için konuyu kapatmak istiyorum bu son yorumum.

Senden cevapladım ama söylediklerim sadece sana değildi hepimiz için geçerliydi.

Ben farkındaysan senin laflarını çekipte bu lafın çok sert burda uslubun yanlış olmamalı demedim
Bu yüzden tutup namarianın laflarınınada senin lafların sert demem.. yani ikinizin laflarınıda çekip bu laflar yanlış demeyin demedim genel konuştum

Haydi kapatılm kızlar ekibede cidden ayıp oldu kafalarını şişirdik :KK53:

2 gündür garip bir enerji var takımda dolunay mı var ne var 🤭🤭

images-2.webp

Sabırsızlıkla bekliyorum ben hangi burçlarla anlaşırım bileyimde tanıştığım herkesin burcuna göre seen geeeel, seen yoluna devam et diyeyim :KK70:
Yaaa niye öyle diyorsun yükselen çok değiştiriyor işleri sonra hayatının adamına yol vermiş olma 🤭🤭

Yaaa niye öyle diyorsun yükselen çok değiştiriyor işleri sonra hayatının adamına yol vermiş olma 🤭🤭
Evet kesinlille Ay burcu da aşırı etki ediyor canım 3ünü de bilip ona göre değerlendirilmeli muhursuzpusula muhursuzpusula

Sabırsızlıkla bekliyorum ben hangi burçlarla anlaşırım bileyimde tanıştığım herkesin burcuna göre seen geeeel, seen yoluna devam et diyeyim :KK70:
AA öyle deme kızzz. Bir tanışın, konuşun, çay için 😂😂 Kısmet bu belli mi olur. Doğum tarihini yanlış biliyordur falan.🤭 Beyaz atlı prensini tepiverirsin sonra :KK36:

Evet kesinlille Ay burcu da aşırı etki ediyor canım 3ünü de bilip ona göre değerlendirilmeli muhursuzpusula muhursuzpusula

AA öyle deme kızzz. Bir tanışın, konuşun, çay için 😂😂 Kısmet bu belli mi olur. Doğum tarihini yanlış biliyordur falan.🤭 Beyaz atlı prensini tepiverirsin sonra :KK36:

Seçmenin kolay bi yolu yok mu yaa hep çetrefilli :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Lahana ve kekik çayı 3gündür deniyorum canım gelmedi . Belki sana özeldir tatlının bende öyle bir etkisi yok zaten tem tersi şeker su tutulumu yaptığı için ödemi iyice tutar söktürmez yani ama maydonoz , kekik gibi söktürücüleri deniyorum bakalım inşlh gelir bugün kuzucum :KK43:
Hımm , 🤔 cnm stres de etkiliyor aslında şöyle güzel bi banyo yapabilirsin , sosyal medya detoksu yapabilirsin ;) birkaç gün akşamları gel sadece mesela kuşum 💗
Canm sana yazılan orada uzun bir şey yok ki ben sadece çıkmak isteyip amaca uygun olamayacağımı yazmışım orda okadar yani bunun neresini üstüne alınıyorsun , kalp kırılacak ta hiçbir şey yazmadm ama benim motivasyonum değerlendirmeden ,önemsenmeden bu şekil düşülmesine çok üzüldüm. Ortağım bana cevap olarak artık yerim hakettim gibisine yazıyor ise , zaten ideal kiloda ama mecburiyetten listedeyim gibisine açıklama yapıyor ise , zaten kemik kaldı eriycek yanım yok ama sen yolun başındasın diyor ise siz burda da benim onu motive edip de acaba ben böyle bir durumda nasıl motive olucam konusunu nu düşümemiş bile olmanız beni hem çooooooookkk üzdü hem şok etti . Sadece tarafsız bakıp beni anlamanızı isterdim çok üzüldüm Yolun sonuna gelmiş birini Namaria Namaria motive etmemi beklemiş aynı zaman da benim var olan motivemin yok olacağı ki... yok olduğu direk belli olmuş iken önemsenmemesi tarafsız düsunülurse benim için üzücü değil mi ...
Canım ben seni anlıyorum :KK19:bayağı bilgilisin bence ve şu kadar ekmek işte yağ fazla olmuş ödem yapar diye uyarmak istedin ;) bence beslenme koçluğu fitness koçluğu sertifikası alıpprofesyonel yardım edebilirsin insanlara sen o isteği ve yeteneği gördüm sende ;)
Ama burda biraz free takılmak rahat olmak istiyoruz canım, diyetisyenden yardım alan da oluyor ama bayağı stresli bi iş ben de onlarcasına gittim sonu aynı :D
Namaria Namaria kuşum biraz alıngan mısın bu aralar? Kıyamam 💗 hele o dünkü hadsiz anlayışsız insandan sonra
Yanlış anlaşıldığı için üzülmüş fitblonde bence ;) bi de uzun yıllar sonra adapte olmaya çalışıyor canım 🤗
@DeryaOnDiet nerde ya bir adet pozitif enerjiye ihtiyacım var :-)
Orman evinde peri masalı yaşıyor ex ortim :KK68:aah ah
2 gündür garip bir enerji var takımda dolunay mı var ne var 🤭🤭

Eki Görüntüle 2816833
Ay evet ya kesin gezegenlerden 😂 ben de dişçiyi pahalı bulup başkasına gittim muayeneye anlaşamadık 5 dk içinde kavga çıktı bi de ben yani :KK57:
Neler neler var di mi :)
Ama Namaria Namaria cım da güzel yorumlamış 🤗 bana da sorru aynı kişiler ama tatmin edemiyorum demek :KK14:😆😆😆😆

Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. 36 yaşındayım evliyimiki çocuğum var biri 5 yaş diğeri 15 aylık. Halen emziriyorum şuan 62 kiloyum hedefim Doğumdan önceki 50 kiloma düşmek. Dizimde menisküs yırtığı var ilerlememesi için kilo vermem gerek. Yürürken merdiven inerken çıkarken canım çok yanıyo. Kurallarınızı okudum ama daha önce hiç zayıflama grubuna katılmamıştım. Baya cahilim☺️ Umarım hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız.

Back
X