Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. 36 yaşındayım evliyimiki çocuğum var biri 5 yaş diğeri 15 aylık. Halen emziriyorum şuan 62 kiloyum hedefim Doğumdan önceki 50 kiloma düşmek. Dizimde menisküs yırtığı var ilerlememesi için kilo vermem gerek. Yürürken merdiven inerken çıkarken canım çok yanıyo. Kurallarınızı okudum ama daha önce hiç zayıflama grubuna katılmamıştım. Baya cahilim☺️ Umarım hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız.
Hoşgeldin canım 💕 kaptanımız bilgilendirmeyi yapar inşaAllah 💕

E hadi biraz moralllll 🤩🤩🤩🤩

Son 8 etap bireysel analizde

ilk 3

1. @whitetea :KK9::KK9::KK9:

2. Begonya2 Begonya2 :KK9::KK9::KK9:

3. ummhnisa ummhnisa :KK9::KK9::KK9:

tebrikler kızlar tüm ekip için link aşağıda ♥️♥️♥️

Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları' Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
Aaaaa beeen:21:
2.ciyim haa
MaşaAllah bize ilk 3 kişi bizim takımdan 😍😍😍
Tebrik ederim kızlar 😍 ummhnisa ummhnisa @whitetea
Tebrik ederim canlarr bu hafta takım üstünde bişeyler var ama yarın bunu kıralım ve cuma ya da dereceye girelim bize bu yakışır

Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. 36 yaşındayım evliyimiki çocuğum var biri 5 yaş diğeri 15 aylık. Halen emziriyorum şuan 62 kiloyum hedefim Doğumdan önceki 50 kiloma düşmek. Dizimde menisküs yırtığı var ilerlememesi için kilo vermem gerek. Yürürken merdiven inerken çıkarken canım çok yanıyo. Kurallarınızı okudum ama daha önce hiç zayıflama grubuna katılmamıştım. Baya cahilim☺️ Umarım hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız.
Hoşgeldin aramıza canım sağlıcakla istediğimiz kiloya ulaşalım hepbirlikte

Merhaba hoşgeldin 🤩

Esra bende umarım sağlıkla ulaşırsın ideal Kilona 🤗

Çok iddialıyım bildiğin gibi değil 🤣🤣ama işte ağzım hiç boş durmuyo onu napcam bilmiyorum
🤭 Bizimde ağzımız boş durmadığı için bu mapushaneye düştük :-)

Ama bir noktada artık durmalı haydi bugün son kaçamağın olsun yarın menülerini yazmaya başlarsın inşallah sonra ara ara kendine ödül verirsin tabi emziriyorsun madem çok katı bir diyet yapamazsın zaten 🤗

Hoşgeldin aramıza canım sağlıcakla istediğimiz kiloya ulaşalım hepbirl
Hoşgeldin canım 💕 kaptanımız bilgilendirmeyi yapar inşaAllah 💕

Tebrik ederim canlarr bu hafta takım üstünde bişeyler var ama yarın bunu kıralım ve cuma ya da dereceye girelim bize bu yakışır

Merhaba hoşgeldin 🤩

Esra bende umarım sağlıkla ulaşırsın ideal Kilona 🤗
Hoşbuldum🙋‍♀️

Namarinin bana yazdıkları

Üst perdeden konuşuyorsun
Mağdur edebiyatı yapiyorsun
Art niyetli göstermeye çalışıyorsun
Uslubun kötü vs. Vs.

Bunları görüp bu mesajı ona atmalı idin diye düşünüyorum. Ben sana sadece buna kıralıyorum bu kadar sert sert sözlere bir şey denmemesi ...
Yoksa senin ile zaten dediğim gibi şuna kırıldım diyecegim tek lafını duymadım ve son derece tatlı dillisin zaten ben seni kırdı isem özür dilerim asla istemem böype bir şey S Suskunhanim seni de kırdı isem özür dileyeyim içimde kalmasın canım konu başka yerlere çekildiği için durum bu yoksa ortağım kim olursa olsun ben ortilikten ayrılıcaktım çünkü genel istek olarak bu durumdan istedim seninle alakalı değil sakın üstüne alınmayasın.
@Namaria sen yazdıklarında için rahat , vicdanın rahat ise birşey beklemiycem . Herksein motivesi için konuyu kapatmak istiyorum bu son yorumum.
Arada neler konuşuldu bilmiyorum, aranızda neler geçti onunda bilmiyorum.Uzuldum😔 üslup konusuna gelince evet biraz azarlanir gibi hissettim ama kötüye yormak yerine beni düşündüğün için öyle yazdığını ve yazı dili olması sebebiyle belki aradaki esprileri ayırt edemediğini düşündüm lakin ola ki arzu edersen de seni etkilenmemek adına ortiligi birakabilirsin diye ekledim.Kendi adıma bir kırgınlığım yok, herkesin burda keyif içinde kilo vermesini istiyorum.Gunluk hayatta herkesin dertleri var,buraya gönüllü katılım sağlarken birbirimizin yükünü hafifletmeye, modu düşünce kaldırmaya çalışıyoruz.
Umarım tatlıya bağlanır sizin aranızdaki durum da💜hep birlikte inceledim,en ince biz olalım😅🥰🤭
Banlandılar en az 1 gün giremeyecekler tabi daha önce banları yoksa :KK43:
Şikayet mi olmuş?
Bi de diyete yarın başlycam bugün malum Pazar günü çok kaçırdım da.😁
Zararın neresinden dönersek kardir,hoşgeldin🤗

Arada neler konuşuldu bilmiyorum, aranızda neler geçti onunda bilmiyorum.Uzuldum😔 üslup konusuna gelince evet biraz azarlanir gibi hissettim ama kötüye yormak yerine beni düşündüğün için öyle yazdığını ve yazı dili olması sebebiyle belki aradaki esprileri ayırt edemediğini düşündüm lakin ola ki arzu edersen de seni etkilenmemek adına ortiligi birakabilirsin diye ekledim.Kendi adıma bir kırgınlığım yok, herkesin burda keyif içinde kilo vermesini istiyorum.Gunluk hayatta herkesin dertleri var,buraya gönüllü katılım sağlarken birbirimizin yükünü hafifletmeye, modu düşünce kaldırmaya çalışıyoruz.
Umarım tatlıya bağlanır sizin aranızdaki durum da💜hep birlikte inceledim,en ince biz olalım😅🥰🤭

Şikayet mi olmuş?

Zararın neresinden dönersek kardir,hoşgeldin🤗
Sen ne tatlısın sen :KK74: :KK74: :KK74:

Back
X