Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

belmayne belmayne cim 30 dk şu pembe giydiklerinden yapıyorum leslie, ellerime 330 ml su şişesi alıyorum bayağı fark etti :halay:
bi de 4 öne 4 geri yaptıklarının ikisinde ayakta yan mekik çekiyorum dış bacakla yan karın da çalışsın diye cnm

Kolajeni bilmem ama kemiklerini güçlendirecek bişiler alabilirsin bence canım. Mesela ben insülinden dolayı endokrinolojiye çok sık gidiyorum doktor d vitaminin güneşten alamadığımızı artık dışardan alınması gerektiğini söylüyodu kemikler içinde önemli birşey galiba. Mesela şuan covidi hafif atlatabiliyosam bu d vitaminine bağlıyorum normalde covidli olan duyduğum çoğu arkadaşımda hep kas eklem ağrısı baya çok olmuş bende çok şükür hiç biri yok ama bilemem tabii bu benim kendi kendimi izleyerek farkettiğim birşey oldu belki hiç alakası bile yoktur.
Ben takviyelere takıntılıyım canım çünkü bundan 2 yıl önce aşırı saç dökülmem vardı o zaman farkedildi d vitamini eksikliği olduğum .lekelenmemek için ellerimin üstüne bile güneş kremi sürüyorum. D vitamini hep kullanırım b12 hep isterim doktardan bunlar çok önemliymiş ben çok önceden beri dikkat etmeye çalışıyorum çok teşekkür ederim ❤️❤️ ama sanırım benim dizler fln kıkırdakla alakalı ☹️

D vitamini yüksek olan hafif atlatıyormuş
Bende şimdi damla alıyorum umarım şu aralar yakalamaz baya düşük çünkü 12 🤦
Esra canım o damlalıklı olanlardan 30-40 damla azıcık zeytinyağına damlat iç tek seferde doktorum çok düşük olduğunda böyle yap demişti günlük alma demişti

Ben ilk defa sizinle yarışmadım 10 . Takımda 20 kilo verip mezun oldum Kısa sürede verdim Hiiiç böyle sıkıntılar yoktu
Banada bu grup çok, güzel, geldi beni çok fazla motive ediyor canım senden istedikleri günlük bir kaç mesaj ve tartı resmi başka birşey yoktu

Burda da bir sikinti olmadi canim kaptan gayet net aciklamis senin mezuniyetinden sonra yeni kurallar geldi fotografli ve tarihli bildirim her takimda zorunlu.
O olmadan listeye alamaz ki kaptan seni. Yani yarisma kurali bu sana herhangi bir sıkıntı yaratilmadi ya da bilerek listeye almama gibi bi durum olmadi.
İnsallah takimla ya da tek ideal kilona ulaşırsın canim 💞 ama kurallar her takimda ayni aktif katilim ve fotograf tarih nickli bildirim şart.
Bende ilk hafta resmi unutmuşum ama inanın isterse beni 5 hafta gerçek listeye almasa kaptan yinede üzülmezdim çünkü önemli olan burda bana destek oluyorlarmı ona bakardım

Kim ne derse desin bu takımda ciddi sıkıntı var
Ne gibi bir sıkıntı inanın bende çok sevdim takımı ikimiz aynı zamanda girdik ben kişileri tanımasamda daldım muhabbete, ben bir şey sorduysam cevapladılar günde 5 mesaj yazma kuralı 2007 yılındada vardı 5 mesaj yazmak zorundaydık, menü hergün paylaşmamız lazım arada paylaşmadığımız oluyor işimiz gücümüz oluyor, kaptanlarımız disiplin için bazı uyarıları yapmak zorunda yoksa adı üstünde grup olmaz kimse menü yazmaz

Eyvah bana yine araştıracak bir şey çıktı
Tırşık çorbası 🤦👀🤣🤣
Çorba nasıl bir çorba bilmiyorum canım ama yoğun bir çorba değilse sanki biraz hafif kalmış yanına yoğurt salata olsa çok az geldi bana menün sabah yok akşam yok gibi sadece öğlen 🙈 dikkat et halsiz bırakma kendini 🤗

Adımlar Şahane 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Ooo spor var harikasın 💃💃💃💃
Fitblonde in dediği gibi canım acukalara ara vermelisin üzgünüm :/ onlar tuzlu ürünler ödenim yapar sonra bir şey yemiyorm neden hâlâ eksi olmadım der durursun :KK43:
Oyyy kaptanım güldürdün beni Kahramanmaraş ve Osmaniye yöresine ait bir çorba yılan pancarıyla yapılıyor aslında annem bilmez yapmaz bize osmaniyeli komşumuz yollardı babam çok severdi bende tadına baktım çok sevdim yapımı bir zahmetli bir çorba kızımda sevince öğrendim komşudan yapmayı yatın resmini atarım, evet dün az yedim canım biliyorum

Böyle squat yada lunge yaparken dizlerim tık tık gıcırdıyor 🤷☹️
benim de oluyordu cnm bi de namaz kılarken ayaklarım kütürdüyodu bayağı azaldı 4-5 kilo daha verince , bi de et tavuk arttırınca ama destek kullanmak istiyorum biraz daha verince çünkü sporu da arttırmak istiyorum ;)

Deniz ve Kum Deniz ve Kum hangisini yaptın :)) tırşık çorbası 😎
Biri yoğurtlu sanırım ama anladım şimdi niye sadece onu içtiğini içeriği baya doyurucuymuş
Noğut buğday vs ✌️afiyet olsun 🤩
Bu kaptanım yaptığım öylede kolay değil bir gün önceden mayalanarak yapılıyor uğraştırıcı bu öyle bir çorbaki seveni çok sever sevmeyeni ağzına sürmez

Eklentiler

• IMG_20210404_203202.webp
    IMG_20210404_203202.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 21
benim de oluyordu cnm bi de namaz kılarken ayaklarım kütürdüyodu bayağı azaldı 4-5 kilo daha verince , bi de et tavuk arttırınca ama destek kullanmak istiyorum biraz daha verince çünkü sporu da arttırmak istiyorum :KK66:
Senin boy kaç canımmm

hzlsel hzlsel hosgeldin Hazalcim tanisalim 🥰 ismim Almıla,kaptan yardimcisiyim ortilerden sorumlu 🙃
10 aydir yarismadayim 40 kilo verdim ben de senin gibi polikistik overliydim ve insulin direnci hicbisey kalmadi elhamdülillah saglicakla ideal kilolarimiza ulasiriz insallah 💞
Maşallah çok, güzel vermişsiniz

04.04.2021

1 bardak limonlu sirkeli su

Sabah 12:00
2 kaşık menemen
1 kk peynir
Yarım dilim çavdar ekmeği
Domates,salatalık
Maydanoz

Ara
1 dilim ananas
1 muz
1 sade türk kahvesi
1 tatlı kaşığı bal+polen

Akşam 17:00
Birazıcık pesto soslu makarna :süslü:
2 köfte

20:00
1 bardak ıhlamur

Su
1,5 lt kadar oldu galiba bugün sayamadım ama 2ye tamamlıyorum

Spor yok :)

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Canım makarnayı ne kadar yedin bilmiyorum ama şifa olsun enerji versin inşaallah çabucak iyileştirsin seni ❤️❤️❤️

Back
X