- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #404.621
Ben birazcık dedim ama sen anla gerisiniCanım makarnayı ne kadar yedin bilmiyorum ama şifa olsun enerji versin inşaallah çabucak iyileştirsin seni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben birazcık dedim ama sen anla gerisiniCanım makarnayı ne kadar yedin bilmiyorum ama şifa olsun enerji versin inşaallah çabucak iyileştirsin seni![]()
Ortim bu hafta senden süper bir eksi gelecek bencePazar 10.30
1 yağsız tavada yumurta
2 parmak peynir
5-6 zeytin
4 çilek
1 minik salatalık
2 çeri domates
2 dilim tb ekmeği
Ara
10 fındık
kahve
Öğle
15.00
1 kase tavuk çorbası
1 minik biber dolması
Akşam
19.00
Yarım tavuk gögsü sarımsaklı yogurt marul ve kapya biber ile tavuk salatası
Ara
2 hurma
2 çilek
@35 dk hiit kardiyo
2 litre su
Cherry Mom
muhursuzpusula @Mehfam
Ayy o senin güzel niyetin canımOrtim bu hafta senden süper bir eksi gelecek bence![]()
Olsun canım bazen canının çektiği bedene şifadır .Ben birazcık dedim ama sen anla gerisini![]()
![]()
yarım paket makarnayı 3e böldük :) aslında çokta sayılmaz yaaa
Başak nasıl sence
Bence kesin olacak bakalım ilk sinyallerini yarın sabah alacaksın benceAyy o senin güzel niyetin canıminşallah bayrama kadar 60 ın altına inmek istiyorummm
ailem bir şaşırsın 2 aydır görüşmedik
Hiç güvenmiyorum canım artı geliyorum genelde pazartesileri birde çok erken çıkıyorum evden o yüzden de artı geliyorumBence kesin olacak bakalım ilk sinyallerini yarın sabah alacaksın bence![]()
Bu kaptanım yaptığım öylede kolay değil bir gün önceden mayalanarak yapılıyor uğraştırıcı bu öyle bir çorbaki seveni çok sever sevmeyeni ağzına sürmez
Evet bendimLOL sen ankarada yaşıyorsun tırşiği nereden biliyorsun, osmaniyeli olan senmiydin
Benden uzunmuşsun canım1.64 cnm
çok da değilBenden uzunmuşsun canım![]()
Ya evet bir tanıdığıma da doktor öyle vermiş her gün hergün unutuluyor zaten tek seferde almak daha iyi aslında bunu bir sorayım aile hekimine tmm canımEsra canım o damlalıklı olanlardan 30-40 damla azıcık zeytinyağına damlat iç tek seferde doktorum çok düşük olduğunda böyle yap demişti günlük alma demişti
Banada bu grup çok, güzel, geldi beni çok fazla motive ediyor canım senden istedikleri günlük bir kaç mesaj ve tartı resmi başka birşey yoktu
Sen yokken yarışma genelinde diğer takımlarda sorunlar oldu kilosunu yanlış beyan edenler takım ortalaması için bilerek gizleyenler vs o yüzden bu kurallar getirildi biraz daha gerçekci ciddi bir yarış olsun hak yenmesin diyeBu kurallar benim daha çok hoşuma gitti
Bende ilk hafta resmi unutmuşum ama inanın isterse beni 5 hafta gerçek listeye almasa kaptan yinede üzülmezdim çünkü önemli olan burda bana destek oluyorlarmı ona bakardım
Oyyy kaptanım güldürdün beni Kahramanmaraş ve Osmaniye yöresine ait bir çorba yılan pancarıyla yapılıyor aslında annem bilmez yapmaz bize osmaniyeli komşumuz yollardı babam çok severdi bende tadına baktım çok sevdim yapımı bir zahmetli bir çorba kızımda sevince öğrendim komşudan yapmayı yatın resmini atarım, evet dün az yedim canım biliyorum
Bu kaptanım yaptığım öylede kolay değil bir gün önceden mayalanarak yapılıyor uğraştırıcı bu öyle bir çorbaki seveni çok sever sevmeyeni ağzına sürmez
Canım bence okuma30 sayfa mesaj maşallah yarısına geldim biraz mola eşimle 7nci koğuş izliyeceğim gelirim birazdan yine
Ay hadi uslu olsun minik3 mil leslie başladım inşaAllah minikim dururda bitiririm![]()
Evet protein yok yarin bol bol kuru fasulye yerim. Yuruyus cumartesi pazartesi carsamba persembe yapiyorum en az 10 bin adimi tamamliyorum. Sporu birden bire cok yapmakta istemiyorum daha onceden defalarca dersimj aldim gunde en az 2 saat spor yapiyordum bir sure sonra vucut alisiyordu kilo vermem duruyordu sporu daha fazla abartamiyordum yaptigim yetmiyordu sonra da pes ediyordum. Bu defa daha kontrollu gitmek istedim kilo verme oranima gore sporu artiracagimCnm biraz da yürüyüş eklesen spor şahane olurmuşama bu miktar da güzel
Menünde protein az cnm dün de azdı
Haftada 3-4 gün tavuk et eklemeni öneririm kuzum![]()
Evet canım o konuda haklısın kalkar kalkmaz tartılmak zorunda kalıyosun haliyle vücut daha kendine gelememiş oluyo henüzHiç güvenmiyorum canım artı geliyorum genelde pazartesileri birde çok erken çıkıyorum evden o yüzden de artı geliyorum
Canım bak mantar falanda protein çok güzel sote oluyor aklında bulunsun ben her hafta alırım 1 paket.Evet protein yok yarin bol bol kuru fasulye yerim. Yuruyus cumartesi pazartesi carsamba persembe yapiyorum en az 10 bin adimi tamamliyorum. Sporu birden bire cok yapmakta istemiyorum daha onceden defalarca dersimj aldim gunde en az 2 saat spor yapiyordum bir sure sonra vucut alisiyordu kilo vermem duruyordu sporu daha fazla abartamiyordum yaptigim yetmiyordu sonra da pes ediyordum. Bu defa daha kontrollu gitmek istedim kilo verme oranima gore sporu artiracagim![]()
Vay ortim super bir gun gecirmissin yarin ikimizde eksiyi gorecegiz insallahBugün menüm
Sabah kakaolu muzlu yulaf lapası
Öğlen ton balıklı salata, 2 dilim çavdar ekmeği
Ara türk kahvesi züber bar
Akşam kıymalı ıspanak yemeği, ayran
3 lt su
10.000 adım, 2 mil leslie
Cherry Mom @Mehfam C Cagrihilal1
İnşallah canım ya önce şu 90 lardan kurtulsam ekim ayından beri kurtulamadımNeden olmıyasanız olursunuz hocam