Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahayy iyiymiş seviyo musun çok sert değil mi ya , yersen öleceksin yemezsen de ölebilirsin garantisi yok
Ben bi ara her gün bunu izleyerek motive oluyordum. Millet bunu izleyince acıkıyormuş. Benim iştahım kaçıyor. Tatlı sert bi adam hahahahaha

Ayy diyor muduur
Diyordur tabiki ben hep butun dusuncelerin karsilikli olduguna inanirim. Birini seviyorsam hep onun da beni sevdigini dusunurum ya da tam tersi. Ve aynen o da simdi girustugu kizlara diyordur nr nazlilar ya bunlar boyle diye seni bekliyordur muhakkak

Aynen cnm napıyor bu kız derlerdi
Gerci benim hamilelik harici yillardur sporsuz gunum cok az gecmistir. Esimin kuzeninin dygunune gitmistik 3 gun kaldik. 3 gun spor yapmayynca kondisyon azaliyor diye. Ikinci gun dugun evinde tam 700 jj yapmistim. Taa kac sene once. Hala anlatir amcasi

Menün güzel ortim ama suyun sporun nerde

Canım çok tatlı bişeler istiyorr
Hemen sabah olsn istiyorm hemen
Lol ve depresyonu hoş geldiniz

O zaman bugünki menün sayılmaz olmaz
pacman cim kabul olması için 30 gün boyunca bütün listeyi etiketlemen lazım sonra da dolunayda 1 bardak suyun yarısını içip yarısını bahçeye dökeceksin

Ayy bekle beni aşkommm ya da gel bana mı diyimm

Ama olamaz kiii benim altım 42 zar zor olmaya başladı, bu işte bir terslik var
uuuu yea baby

Wuuwuu. Bir bakan bir daha bakacak diyorsun yani. Yakisiir
baksınlar özellikle hoş olanlar istedikleri kadar

Ben bi ara her gün bunu izleyerek motive oluyordum. Millet bunu izleyince acıkıyormuş. Benim iştahım kaçıyor. Tatlı sert bi adam hahahahaha
Kesinlikle bende kilo verme moduna gireyim diye çok izledim Bayılıyordum Dr. Now’a kızmaları çok tatlı oluyordu

Vay canınaaa

Eveeet aynen baak burcucum menü ritüelini gayet detaylı bir şekilde anlatmış, bunları yapmazsan menün kabul olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…