- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.361
Ben bi ara her gün bunu izleyerek motive oluyordum. Millet bunu izleyince acıkıyormuş. Benim iştahım kaçıyor.hahayy iyiymişseviyo musun çok sert değil mi ya , yersen öleceksin yemezsen de ölebilirsin garantisi yok
AyyNe derler senin icin bicilmis es muhakkak biryerlerde bekliyordur seni. Ben cook uzaklarda buldum, hep derdim ayy bu ne ya evlenilecdk erkek yok diye. Ama nasip birgun karsina cikiyor gercektensenin hayat arkadasin da diyordur nerde bu kiz diye
Ayy cnm 50lere de bir ineyim aynen squat çok önemliKilon super canim masallahbol bol squat
Tebrikler ortim.Bak attım canım onbini geçtim canım bende çok mutlu oldum
Aynen cnm napıyor bu kız derlerdiYok canim ya dun yagmurluydu yava. Ondan inceki gunler yurudum disarda ama dun o kadar kalabalikti ki ev dedim simdi evde kalkio yurusem birilerine carparim
O zaman bugünki menün sayılmaz olmazAy maşallah, baya kişi varmış.Neyse bugünkü geçti artık, yarından itibaren etiketleyeceğim. Teşekkürleer.
Diyordur tabikiAyydiyor muduur
Ama olamaz kiii benim altım 42 zar zor olmaya başladı, bu işte bir terslik varAyy benim de ustum 38 altim 44 beden
Wuuwuu. Bir bakan bir daha bakacak diyorsun yani. YakisiirAyy cnm 50lere de bir ineyim aynen squat çok önemlisonra da ağırlık çalışacağım onunla da biraz daha büyütürüm amam
ben mukbang izliyorum aradaBen bi ara her gün bunu izleyerek motive oluyordum. Millet bunu izleyince acıkıyormuş. Benim iştahım kaçıyor.Tatlı sert bi adam hahahahaha
Gerci benim hamilelik harici yillardur sporsuz gunum cok az gecmistir. Esimin kuzeninin dygunune gitmistik 3 gun kaldik. 3 gun spor yapmayynca kondisyon azaliyor diye. Ikinci gun dugun evinde tam 700 jj yapmistim. Taa kac sene once. Hala anlatir amcasiAynen cnm napıyor bu kız derlerdi
Menün güzel ortim ama suyun sporun nerdeSalı
Sabah 7.30
1 yagsız tavada yumurta
1 parmak peynir
3-4 zeytin
Yarım salatalık
4 çilek
1 dilim kızarmış tb ekmeği
Öğle
14.30
1 büyük kase acılı tavuk çorbası
1 küçük dolma
Ara
10 fıstık
Kahve
Akşam
19.30
Haşlanmış tavuk göğsü
2 yk yogurt
Marul ve limonlu kırmızı lahanaCherry Mom muhursuzpusula @Mehfam
Lol ve depresyonu hoş geldinizCanım çok tatlı bişeler istiyorr
Hemen sabah olsn istiyorm hemen
O zaman bugünki menün sayılmaz olmaz
AyyDiyordur tabikiben hep butun dusuncelerin karsilikli olduguna inanirim. Birini seviyorsam hep onun da beni sevdigini dusunurum ya da tam tersi. Ve aynen o da simdi girustugu kizlara diyordur nr nazlilar ya bunlar boyle diye seni bekliyordur muhakkak
uuuu yea babyAma olamaz kiii benim altım 42 zar zor olmaya başladı, bu işte bir terslik var
Wuuwuu. Bir bakan bir daha bakacak diyorsun yani. Yakisiir
Kesinlikle bende kilo verme moduna gireyim diye çok izledimBen bi ara her gün bunu izleyerek motive oluyordum. Millet bunu izleyince acıkıyormuş. Benim iştahım kaçıyor.Tatlı sert bi adam hahahahaha
Vay canınaaaGerci benim hamilelik harici yillardur sporsuz gunum cok az gecmistir. Esimin kuzeninin dygunune gitmistik 3 gun kaldik. 3 gun spor yapmayynca kondisyon azaliyor diye. Ikinci gun dugun evinde tam 700 jj yapmistim. Taa kac sene once. Hala anlatir amcasi
Güldürme kız geri kaçıyorMenün güzel ortim ama suyun sporun nerde
Lol ve depresyonu hoş geldiniz
Eveeet aynen baak burcucum menü ritüelini gayet detaylı bir şekilde anlatmış, bunları yapmazsan menün kabul olmuyopacman cim kabul olması için 30 gün boyunca bütün listeyi etiketlemen lazım sonra da dolunayda 1 bardak suyun yarısını içip yarısını bahçeye dökeceksin
Ayybekle beni aşkommm ya da gel bana mı diyimm
uuuu yea baby
baksınlar özellikle hoş olanlar istedikleri kadar
Yürüyüş harici bir şey yapmadım canım dahaMenün güzel ortim ama suyun sporun nerde
Lol ve depresyonu hoş geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?