Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman bugünki menün sayılmaz olmaz
Hahahahahaha valla sayılmazsa siteyi ateşe veririm. Zaten açım.
ben mukbang izliyorum arada fitnessçı kadınlar var ağzım sulanıyo vallahi yani o hayata ahahahaha
Off ben de bi ara yemek asmr izliyordum Çok saçma ama çıtırtılı yiyeceklerin sesine bayılıyordum hahaha
pacman cim kabul olması için 30 gün boyunca bütün listeyi etiketlemen lazım sonra da dolunayda 1 bardak suyun yarısını içip yarısını bahçeye dökeceksin
Cherry Mom kaptanım görüyorsunuz, üzerime oyunlar oynanıyoooorr (30 günde 25 kilo verme garantiliyse varım!!!)
Kesinlikle bende kilo verme moduna gireyim diye çok izledim Bayılıyordum Dr. Now’a kızmaları çok tatlı oluyordu
Evet ya, bi de hastalar adama kızınca ben de onlara kızıyorum falan.. Birkaç kez elinde baskülüyle hastaların ayağına bile gitmişti. Doktor önlüğüyle ve steteskopla. Evet.

DeryaOnDiet ağzından bal damlıyor, ruh eşim şuan beni aramak için yola çıkmıştır umarım
Neye inanirsan o olurmus derler ya . O yuzden gep guzele mutlu sonlara inanalim
Insallah en kisa zamanda ruh esin seni bulsun ya da sen onu canim

evet ya garip bir şekilde tatmin ediyor kendin yemiş gibi
dukanla verirsin belki ama beeeelki

Kaç yaşında çocukların? Onların yaşına göre hareketli oyun oynaşan?
Dersim yeni bitti, yemek yiyip oğlana ödevlerini yaptırıp onlarla oyun oynarken 10000i tamamlamayı planlıyorum(adimim 3800 şuan)
Ben 10000 adımımı attım ama şuan yorgunluktan ayakta duracak halim yokzaten çocuklar çok yoruyo biri 5 yaşında diğeri 15 aylık emen bi bebe . Bi de akşam 8 den buyana açım ama çok açımsadece su içiyorum birazdan da açık bi çay içicem. Sen naptın

aynen cnm ben de ikinci gün bırakmıştım bulantıdan
kaç zamandır sorcam soramadım resmindeki casper mı :) bir de niye pacman i seçtin
Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı diye bi animasyon var. Oradaki Snowball karakteri ve mükemmel bi şey. Baya komik, çok sevdiğim için onu yapmıştım. Valla pacman niye seçtim ben de çok bilmiyorum dsadfadasds ben nick alırken sayı kullanmayı çok sevmiyorum. Bu oldu direkt, sonra da gözüme bi güzel göründü. Hikayem bu hahahah

Yaaa ama çok tatlı ya
hımm anladım kısa ve öz bir hikaye kıssadan hisse hahaha

Dün 2. Filmini izledim muhteşem bir karakter gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…