- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.381
Cuma günü hedefine ulaşamazsan mendil yollarım aaamaaaaGüldürme kız geri kaçıyor
Olsun canım o da spor sayılır sonuçtaYürüyüş harici bir şey yapmadım canım daha
Cuma günü hedefine ulaşamazsan mendil yollarım aaamaaaa
Hahahahahaha valla sayılmazsa siteyi ateşe veririm. Zaten açım.O zaman bugünki menün sayılmaz olmaz
Off ben de bi ara yemek asmr izliyordumben mukbang izliyorum aradafitnessçı kadınlar var ağzım sulanıyo vallahi yani o hayata ahahahaha
pacman cim kabul olması için 30 gün boyunca bütün listeyi etiketlemen lazım sonra da dolunayda 1 bardak suyun yarısını içip yarısını bahçeye dökeceksin
Kesinlikle bende kilo verme moduna gireyim diye çok izledimBayılıyordum Dr. Now’a kızmaları çok tatlı oluyordu
pacman cim kabul olması için 30 gün boyunca bütün listeyi etiketlemen lazım sonra da dolunayda 1 bardak suyun yarısını içip yarısını bahçeye dökeceksin
Ayybekle beni aşkommm ya da gel bana mı diyimm
uuuu yea baby
baksınlar özellikle hoş olanlar istedikleri kadar
Neye inanirsan o olurmus derler ya
Hergun sadece kendin icin birsey yapmak lazimmis. Ben sporu o kategoride degerlendiriyorumVay canınaaa
evet ya garip bir şekilde tatmin ediyorHahahahahaha valla sayılmazsa siteyi ateşe veririm. Zaten açım.
Off ben de bi ara yemek asmr izliyordumÇok saçma ama çıtırtılı yiyeceklerin sesine bayılıyordum hahaha
Cherry Mom kaptanım görüyorsunuz, üzerime oyunlar oynanıyoooorr (30 günde 25 kilo verme garantiliyse varım!!!)
Evet ya, bi de hastalar adama kızınca ben de onlara kızıyorum falan.. Birkaç kez elinde baskülüyle hastaların ayağına bile gitmişti. Doktor önlüğüyle ve steteskopla. Evet.
Aynen cnm bi de bakım işleri filanHergun sadece kendin icin birsey yapmak lazimmis. Ben sporu o kategoride degerlendiriyorum
Yok ya ben dukan sevmiyorumevet ya garip bir şekilde tatmin ediyorkendin yemiş gibi
dukanla verirsin belkiama beeeelki
aynen cnm ben de ikinci gün bırakmıştım bulantıdanYok ya ben dukan sevmiyorum(Bak bak bi de diyet seçiyor) Normal her şeyden kararında yediğin diyet en iyisi.
Ben 10000 adımımı attım ama şuan yorgunluktan ayakta duracak halim yokKaç yaşında çocukların? Onların yaşına göre hareketli oyun oynaşan?
Dersim yeni bitti, yemek yiyip oğlana ödevlerini yaptırıp onlarla oyun oynarken 10000i tamamlamayı planlıyorum(adimim 3800 şuan)
Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı diye bi animasyon var. Oradaki Snowball karakteri ve mükemmel bi şey.aynen cnm ben de ikinci gün bırakmıştım bulantıdan
kaç zamandır sorcam soramadım resmindeki casper mı :) bir de niye pacman i seçtin
YaaaEvcil Hayvanların Gizli Yaşamı diye bi animasyon var. Oradaki Snowball karakteri ve mükemmel bi şey.Baya komik, çok sevdiğim için onu yapmıştım. Valla pacman niye seçtim ben de çok bilmiyorum dsadfadasds ben nick alırken sayı kullanmayı çok sevmiyorum. Bu oldu direkt, sonra da gözüme bi güzel göründü. Hikayem bu hahahah
Dün 2. Filmini izledim muhteşem bir karakter gerçektenEvcil Hayvanların Gizli Yaşamı diye bi animasyon var. Oradaki Snowball karakteri ve mükemmel bi şey.Baya komik, çok sevdiğim için onu yapmıştım. Valla pacman niye seçtim ben de çok bilmiyorum dsadfadasds ben nick alırken sayı kullanmayı çok sevmiyorum. Bu oldu direkt, sonra da gözüme bi güzel göründü. Hikayem bu hahahah
Her zaman işleri kısa yoldan hallettiğim doğrudurYaaaama çok tatlı ya
hımm anladımkısa ve öz bir hikaye kıssadan hisse hahaha
Yaa birincisi daha daha güzel.Dün 2. Filmini izledim muhteşem bir karakter gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?