Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosbulduk kaptancim tartilmadim hala yarin tartilacagim insallah.

Dun gec saatte basladim ve o yuzden gec saatte bitti canim. Bugun daha erken baslamak niyetindeyim adimlarima

Günaydın canım
Bence diyetinde sporunda gayet iyi gidiyor
Devamlı tartılmak tamamen risk güzel eksiler görüp motivede olabilirsin ama kadınız anlık herşey ödem yapabiliyor onlara denk gelip tartıda ufak bir sabit kalma veya artı ile diyetimşze baltada vurabiliriz .. o yüzden herşey iyi gidiyor diyerek kendimizden emin bir şekilde haftada Max 2 tartılmak en güzeli

Eline sağlık canım
Amor-a dönmedi değil mi kuzum çıkarılım listeden neredeyse 2 haftadır hiç menü yok
Bundan sonra tekrar yazmak istersede free şekilde takibimiz dışı tabiki gelip yazabilir

sağol kaptim insanın kendini anlayan empati kuran işini de düzgün yapan bir dişçi ya da doktor bulması ne kadar değerli değil mi
Benim de bir disim arada agriyor. Bebis bir ek gidaya baslasin disci yoku gorundu.

benim ilk olcak cnm bugün yapılırsa, sorayım malzemesini
Aa sen butun dislerini mi yaptirtacaksun? Bugun mu basliyorsun canim? Uzun sure aliyir galiba. Nasil oluyir? Kendi dislerinin hepsini torpuleyip ustune porselen kaplama mi yapiyorkar acaba?

Evet ara günlerde bakmamaya calıscam kaptanım. Haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…