- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.441
Diyetisyenin nasıldı memnun kaldın mıcanım teyzem geldi dün bi de diyetisyene gittim geldim onla sohbet ettik derken 2yi buldu uyumam :)
sen nasılsın canım
Harika bir fikir kolay gelsin canımOruça kadar hergün bir oda temizliyorum ince ayrıntılı oruçta rahat etmek için
Hosbulduk kaptancimDeryaaaaaaaaaaaaaaaa
Çok özledik hoşgeldin
Hahahha yaaa benim çeyizide annem ablamın çeyizi alırken ikisi bir aradan çıksın diye almıştı
Ablama çeyizini 20 yaşında yapmaya başladı kız 30 unda evledi ben ozman 17 yaşındayım ymek takımı seçtim kendime yaaaakalın kalınnn çatal bıçak takımları
Eline sağlık kuzummm amaaa orda biraZ sakat gibi geldi bana
Orda şimdi listeye direk cevapla diyip dönenler olabilir
Olmasa bile alıntı yapıp buraya gelmek işimizi zorlaştırırır burda paylaşsak hem gün içinde daha çok kişi görmüş olur vs ?
Dalga mı
Sanada kolay gelsin canımOo cnm hayırlı olsun nasıl biribaşladınız mı
teyzene de selamlar
iyiyim cnm daha iyi olcam inşallah bugün dişçiyle işim biterse
Tmm canımHosbulduk kaptancimtartilmadim hala yarin tartilacagim insallah.
Dun gec saatte basladim ve o yuzden gec saatte bitti canim. Bugun daha erken baslamak niyetindeyim adimlarimaSensiz tabata da yapmadım
Özledik,iyi ki geldin canımsen başarırsın 10000 de neymiş
Canım çok güzel bı menü tebrik ederim .bisküvilerin kalorisi çok diye biliyorum, 3 tane için 7 dk yürüyüş yakiyormus ancak diye duymuştum.Onun yerine daha tok tutacak incir, kayısı kurusi gibi şeyler olabilir sanki ne dersin?
Zamanla alışacak vücudun ama ilk başta böyle zorlamamasi için kademeli artır madem canım, iki küçük yavruyla çokça enerjiye ihtiyacın varbı de akşam yemeğini daha erkene koyup 8 gibi ara öğün koyabilirsin
@Anka seni de etiketliyeyim bundan sonra
Sahil mi
Sabit kalıp bı anda tık tık düşer inşallah canım üzülme yıl kendine telkinde bulun
Aslinda cok asiri yemedim ama tabii evdeki gibi de cok dikkat edemedim.Tmm canım
Günaydın canımGünaydın kızlarrnasılsınız? bugün erken uyandım hemen Sahile yürüyüse çıkıyorum. Sabah tartılayım dedim hala sabitim moralim bozuldu. Nerde yanlıs yapıyorum anlamadm kalori sayıyorum her yediğimi not tutuyorum. Ama sabitim anlam veremedim galiba hergün tartılmak psikolojimi bozuyor
Eline sağlık canım
sağol kaptimSanada kolay gelsin canım
Yok kiz hedefe 600 gr var dahaBenim de -300 cnm :) neden gelmesin yaa 100 gr kalmış di mi doğru anladım :)
HıımYok kiz hedefe 600 gr var daha
Benim de bir disim arada agriyor. Bebis bir ek gidaya baslasin disci yoku gorundu.sağol kaptiminsanın kendini anlayan empati kuran işini de düzgün yapan bir dişçi ya da doktor bulması ne kadar değerli değil mi
git git cnm ihmal emeBenim de bir disim arada agriyor. Bebis bir ek gidaya baslasin disci yoku gorundu.
benim ilk olcak cnm bugün yapılırsa, sorayım malzemesiniKizlar soru: aramizda dislerini komple kaplatan var mi? Ne diyorlar ona porselen kaplama mi? Cok guzel gozukuyor ama nasil hissediyorsunuz yemek yerken ve cok acitan bir islem mi?
Aa sen butun dislerini mi yaptirtacaksun? Bugun mu basliyorsun canim? Uzun sure aliyir galiba. Nasil oluyir? Kendi dislerinin hepsini torpuleyip ustune porselen kaplama mi yapiyorkar acaba?benim ilk olcak cnm bugün yapılırsa, sorayım malzemesini
Evet ara günlerde bakmamaya calıscam kaptanım. HaklısınGünaydın canım
Bence diyetinde sporunda gayet iyi gidiyor
Devamlı tartılmak tamamen risk güzel eksiler görüp motivede olabilirsin ama kadınız anlık herşey ödem yapabiliyor onlara denk gelip tartıda ufak bir sabit kalma veya artı ile diyetimşze baltada vurabiliriz .. o yüzden herşey iyi gidiyor diyerek kendimizden emin bir şekilde haftada Max 2 tartılmak en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?