Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence çok düşünmekten de gitmiyor ya acaba yarın kaç göreceğim şu kadar gider mi ne yapsam daha fazla gider falan diye çok düşünüyoruz ve psikolojik olarak vücut tutuyor bence onlarıben yani cumaya şu kadar eksi çıkar mıyım acaba dediğimin ertesi günü artı çıkıyorum mesela

Yok kız az değil tavuk kocaman 2 gögüs ögünler doyuruyor ondan acıkmıyorum . Ya birde su alerji işi beni strese soktu ondan cok çeşit yemeye korkuyorum
Doyuyorsan sıkıntı yok ortim böyle devam.
Alerji işinde uzun sürmeden geçer inşallah biraz zorlayıcı Bi durum
Günaydın canım ne güzel sabah yürüyüşüne çıkmayı bende istiyorum ama havalar çok dengesiz burda.
Canım tartıya çokta takılma benimde kaç hafta üstüste perşembeye kadar sabit çıkıp cuma eksiyi görmüşlüğüm var.
Acaba ödemmi tutuyor vücudun Bi maydanoz tarçın limon zencefilli su mu içsen

Gunaydin sabitsen cumaya kadr eksi gelir bozma moralini arti degilsin en azindan

Hosbulduk canim. Iyiyim. Sen nasilsin asil? Devam mi tabatalara? Bu hafta Hedef60kgolmak e siz vermistim, 10000 adim deniycem hergun. Bitirmekte zorlaniyorum ama el mecbur
Sensiz tabata da yapmadım
Özledik,iyi ki geldin canımsen başarırsın 10000 de neymiş
Canım çok güzel bı menü tebrik ederim .bisküvilerin kalorisi çok diye biliyorum, 3 tane için 7 dk yürüyüş yakiyormus ancak diye duymuştum.Onun yerine daha tok tutacak incir, kayısı kurusi gibi şeyler olabilir sanki ne dersin?
Zamanla alışacak vücudun ama ilk başta böyle zorlamamasi için kademeli artır madem canım, iki küçük yavruyla çokça enerjiye ihtiyacın var bı de akşam yemeğini daha erkene koyup 8 gibi ara öğün koyabilirsin
Anka seni de etiketliyeyim bundan sonra
Sahil mi
Sabit kalıp bı anda tık tık düşer inşallah canım üzülme yıl kendine telkinde bulun

Evet motivasyon düsürüyor bakalım belki cumaya sürpriz olur
Ödem olabilir. Bir de ben pilates tarzı kardiyo olmayan sporlar yapıyordum bugün yürüyüse cıktım ondan kardiyo olsun diye belki etki eder. Deniyim su ödem suyunu
Gunaydin sabitsen cumaya kadr eksi gelir bozma moralini arti degilsin en azindan
İnsalllah azcık bile olsa razıyım aynı olmasında yerimizde saymıyalım:)
Umarım canım

Nasılsınız kızlar iyi akşamlar herkese
Teşekkürler canım
Canım gel geelll
Wcde yazarak takımı yürüten çok anne var burda
Zaten kaptanımızsın biliyorsun menü spor vs kaydını tutunca kontrole giriyor insan otomatikman
Yaza kadar 5 kg gitse fena mı olur
İnşallah canım keşke gelse morördek geri
Tabiiki sennn kendi kendini sabote eden sanse

Bugün bizim Kafalar güzel Hedef60kgolmak

Yaa ben de 63,4 ü gördüm dün. Ama bugün baskül gıcıklık yaptı

İyiyiz kuzu. Asıl sen nasılsın
O baskül ler hep gıcıklık yapıyor
Ay canım aslında yürüyüşü bir yavaş bir hızlı yaparsan hem daha az zorlanırsın hemde nabzındaki o dalgalanma kilo vermene daha çok yardımcı olur
Saat dokuza yaklaşınca bir an evvel bitireyim dedim kaptanım o yüzden hızlı yürümüştüm
Lol canım acilen acukaya bi çözüm bul yoksa biliyorum ben o durumu en son bir ekmeği kızartıp acuka sürmüşlüğüm var
Bende çok seviyorum acuka
Kaptanım hızımı alamadım şuan 3 cü mil leslieyi yapıyorum
3 mil olarak yazarsınız inşaAllah
Cherry Mom
Harikasın lol
Depresyona gir Lol depresyonu ile meşhurdur, depresyona girdiği hafta 1 kilo verir
Seviyorum lolun depresyonlarını
Yok öyle kötü sebeple olmasın Allah korusun

Ama gördük kaç haftadır lol depresyondayım eyvahlar olsun dediği hafta verdi kiloyu demekki senin ilacın depresyon hadi gir bakiimm
Gerçekten ya depresyonda olmayınca veremiyor
Çok memnun oldum bende 116 kilodan 93 kiloya kadar inmiştim daha sonra düşükle sonuçlanan bir hamilelik yaşadım bu sürede bir beş kilo aldım şimdi inşallah ideal kiloma ulaşabilirim sizinle beraber
Hepsini verirsin inşallah burda
Aslan burcu nasıl, canım bende isterim yorum bu arada burçları okumayı çok severim, eşim başak büyük kız ikizler küçük kız oğlak oğlum akrep sanki zor burçların hepsi benim evde
İnşaAllah
Aaaaa beeen
2.ciyim haa
MaşaAllah bize ilk 3 kişi bizim takımdan
Tebrik ederim kızlar ummhnisa @whitetea
Tebrik ederim canım benim
Günaydın cnm kolay gelsin
Sana da günaydın güzel insan
evet canım konusmustuk seninle tayin olunca yazmıstın
Unutmuştum sen yazınca hatırladım, bu arada adana da olmana sevindim ben baraj yoluna yakın oturuyorum

Canım işlerini ayarlayınca gelir belki
Sana da günaydın cnm
Oruça kadar hergün bir oda temizliyorum ince ayrıntılı oruçta rahat etmek için
Oooo çok iyi düşünmüşsün kolay gelsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…