- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.421
Bence çok düşünmekten de gitmiyor ya acaba yarın kaç göreceğim şu kadar gider mi ne yapsam daha fazla gider falan diye çok düşünüyoruz ve psikolojik olarak vücut tutuyor bence onlarıGünaydın kızlarrnasılsınız? bugün erken uyandım hemen Sahile yürüyüse çıkıyorum. Sabah tartılayım dedim hala sabitim moralim bozuldu. Nerde yanlıs yapıyorum anlamadm kalori sayıyorum her yediğimi not tutuyorum. Ama sabitim anlam veremedim galiba hergün tartılmak psikolojimi bozuyor
Doyuyorsan sıkıntı yok ortim böyle devam.Yok kız az değil tavuk kocaman 2 gögüsögünler doyuruyor ondan acıkmıyorum . Ya birde su alerji işi beni strese soktu ondan cok çeşit yemeye korkuyorum
Günaydın canım ne güzel sabah yürüyüşüne çıkmayı bende istiyorum ama havalar çok dengesiz burda.Günaydın kızlarrnasılsınız? bugün erken uyandım hemen Sahile yürüyüse çıkıyorum. Sabah tartılayım dedim hala sabitim moralim bozuldu. Nerde yanlıs yapıyorum anlamadm kalori sayıyorum her yediğimi not tutuyorum. Ama sabitim anlam veremedim galiba hergün tartılmak psikolojimi bozuyor
İyiyim canım
Tamam cnmİyiyim canım
Ders çalışıyorum. Bu hafta pek aktif olamıyorum o yüzden
Cocuk kucuk olunca zor oluyor. Yatinca sende yatacaksin hemen baska yapacak birsey yokErken yatmam lazm hep geç yatıyorum yayine uyandı benimki
Gunaydin sabitsen cumaya kadr eksi gelir bozma moralini arti degilsin en azindanGünaydın kızlarrnasılsınız? bugün erken uyandım hemen Sahile yürüyüse çıkıyorum. Sabah tartılayım dedim hala sabitim moralim bozuldu. Nerde yanlıs yapıyorum anlamadm kalori sayıyorum her yediğimi not tutuyorum. Ama sabitim anlam veremedim galiba hergün tartılmak psikolojimi bozuyor
500 ben hala ortim iki gunde 600 nasil gelecekTamam cnmkolay gelsin
Aynen öyleCocuk kucuk olunca zor oluyor. Yatinca sende yatacaksin hemen baska yapacak birsey yok
Sensiz tabata da yapmadımHosbulduk canim. Iyiyim. Sen nasilsin asil? Devam mi tabatalara? Bu haftaHedef60kgolmak e siz vermistim, 10000 adim deniycem hergun. Bitirmekte zorlaniyorum ama el mecbur
Canım çok güzel bı menü tebrik ederim .bisküvilerin kalorisi çok diye biliyorum, 3 tane için 7 dk yürüyüş yakiyormus ancak diye duymuştum.Onun yerine daha tok tutacak incir, kayısı kurusi gibi şeyler olabilir sanki ne dersin?Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 küp kaşar peyniri
5 zeytin
1 kupa ıhlamur
Ara öğün
3 petibör bisküvi
Öğle
6 yk barbunya pilaki
Ara öğün
1 küçük kase turşu kavurması
Akşam
1 kase yoğurt
1 avuç tuzsuz fıstık
2,5 litre su içildi ve 10000 adım atıldı .
S SuskunhanimCherry Mom
Zamanla alışacak vücudun ama ilk başta böyle zorlamamasi için kademeli artır madem canım, iki küçük yavruyla çokça enerjiye ihtiyacın varBen 10000 adımımı attım ama şuan yorgunluktan ayakta duracak halim yokzaten çocuklar çok yoruyo biri 5 yaşında diğeri 15 aylık emen bi bebe . Bi de akşam 8 den buyana açım ama çok açım sadece su içiyorum birazdan da açık bi çay içicem. Sen naptın
Salı menüsü
Filitre kahve
Kahvaltı(11.30)
2 yumurtadan omlet, roka,maydonoz,taze soğan, zeytin, çiğ badem, 1 kk ezine
14.30 Filitre kahve
17.30
Fasulye piyaz(içinde 2 ceviz ,3 zeytin de vardı.)
Gün içinde 5000 adım atabildim, tamamlayamadim.Hafta sonu yapmam gerekenleri hala bitiremedigim için
@emnksMehfam S seyrulsefer
Sahil miGünaydın kızlarrnasılsınız? bugün erken uyandım hemen Sahile yürüyüse çıkıyorum. Sabah tartılayım dedim hala sabitim moralim bozuldu. Nerde yanlıs yapıyorum anlamadm kalori sayıyorum her yediğimi not tutuyorum. Ama sabitim anlam veremedim galiba hergün tartılmak psikolojimi bozuyor
canım teyzem geldi dün bi de diyetisyene gittim geldim onla sohbet ettik derken 2yi buldu uyumam :)
Hangi doktora gittin canım yada hastaneye az çok adanada bende bir kaç yere gittim biliyorumcanım teyzem geldi dün bi de diyetisyene gittim geldim onla sohbet ettik derken 2yi buldu uyumam :)
sen nasılsın canım
Benim de -300 cnm :) neden gelmesin yaa 100 gr kalmış di mi doğru anladım :)500 ben hala ortim iki gunde 600 nasil gelecek
Evet motivasyon düsürüyor bakalım belki cumaya sürpriz olurBence çok düşünmekten de gitmiyor ya acaba yarın kaç göreceğim şu kadar gider mi ne yapsam daha fazla gider falan diye çok düşünüyoruz ve psikolojik olarak vücut tutuyor bence onlarıben yani cumaya şu kadar eksi çıkar mıyım acaba dediğimin ertesi günü artı çıkıyorum mesela
Ödem olabilir. Bir de ben pilates tarzı kardiyo olmayan sporlar yapıyordum bugün yürüyüse cıktım ondan kardiyo olsun diye belki etki eder. Deniyim su ödem suyunuDoyuyorsan sıkıntı yok ortim böyle devam.
Alerji işinde uzun sürmeden geçer inşallah biraz zorlayıcı Bi durum
Günaydın canım ne güzel sabah yürüyüşüne çıkmayı bende istiyorum ama havalar çok dengesiz burda.
Canım tartıya çokta takılma benimde kaç hafta üstüste perşembeye kadar sabit çıkıp cuma eksiyi görmüşlüğüm var.
Acaba ödemmi tutuyor vücudun Bi maydanoz tarçın limon zencefilli su mu içsen
İnsalllahGunaydin sabitsen cumaya kadr eksi gelir bozma moralini arti degilsin en azindan
Umarım canımSensiz tabata da yapmadım
Özledik,iyi ki geldin canımsen başarırsın 10000 de neymiş
Canım çok güzel bı menü tebrik ederim .bisküvilerin kalorisi çok diye biliyorum, 3 tane için 7 dk yürüyüş yakiyormus ancak diye duymuştum.Onun yerine daha tok tutacak incir, kayısı kurusi gibi şeyler olabilir sanki ne dersin?
Zamanla alışacak vücudun ama ilk başta böyle zorlamamasi için kademeli artır madem canım, iki küçük yavruyla çokça enerjiye ihtiyacın varbı de akşam yemeğini daha erkene koyup 8 gibi ara öğün koyabilirsin
Anka seni de etiketliyeyim bundan sonra
Sahil mi
Sabit kalıp bı anda tık tık düşer inşallah canım üzülme yıl kendine telkinde bulun
Oo cnm hayırlı olsun nasıl biricanım teyzem geldi dün bi de diyetisyene gittim geldim onla sohbet ettik derken 2yi buldu uyumam :)
sen nasılsın canım
Teşekkürler canımNasılsınız kızlar iyi akşamlar herkese
İnşallah canım keşke gelse morördek geriCanım gel geelll
Wcde yazarak takımı yürüten çok anne var burda
Zaten kaptanımızsın biliyorsunmenü spor vs kaydını tutunca kontrole giriyor insan otomatikman
Yaza kadar 5 kg gitse fena mı olur
O baskül ler hep gıcıklık yapıyorTabiiki sennnkendi kendini sabote eden sanse
Bugün bizim Kafalar güzelHedef60kgolmak
Yaa ben de 63,4 ü gördüm dün. Ama bugün baskül gıcıklık yaptı
İyiyiz kuzu. Asıl sen nasılsın
Saat dokuza yaklaşınca bir an evvel bitireyim dedim kaptanım o yüzden hızlı yürümüştümAy canım aslında yürüyüşü bir yavaş bir hızlı yaparsan hem daha az zorlanırsın hemde nabzındaki o dalgalanma kilo vermene daha çok yardımcı olur
Bende çok seviyorum acukaLol canım acilen acukaya bi çözüm bul yoksa biliyorum ben o durumu en son bir ekmeği kızartıp acuka sürmüşlüğüm var
Harikasın lolKaptanım hızımı alamadım şuan 3 cü mil leslieyi yapıyorum
3 mil olarak yazarsınız inşaAllah
Cherry Mom
Seviyorum lolun depresyonlarınıDepresyona girLol depresyonu ile meşhurdur, depresyona girdiği hafta 1 kilo verir
Gerçekten ya depresyonda olmayınca veremiyorYok öyle kötü sebeple olmasın Allah korusun
Ama gördük kaç haftadır lol depresyondayım eyvahlar olsun dediği hafta verdi kiloyu demekki senin ilacın depresyon hadi gir bakiimm
Hepsini verirsin inşallah burdaÇok memnun oldum bende 116 kilodan 93 kiloya kadar inmiştim daha sonra düşükle sonuçlanan bir hamilelik yaşadım bu sürede bir beş kilo aldımşimdi inşallah ideal kiloma ulaşabilirim sizinle beraber
Aslan burcu nasıl, canım bende isterim yorum bu arada burçları okumayı çok severim, eşim başak büyük kız ikizler küçük kız oğlak oğlum akrep sanki zor burçların hepsi benim evdeYukselen aslan iyidir canim senin burcun da boga sabit aslan yukselen de sabit biraz rijit olursun fikirlerin kolay kolay degismez ama para konusunda cok guzel denk gelmis aslan savurgan boga tutumludur sen ortasisin
Cok iyi bir yemek gurmesi olabilirsin boga da aslan da zevklidir tatlar konusunda
İnşaAllahArkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. 36 yaşındayım evliyimiki çocuğum var biri 5 yaş diğeri 15 aylık. Halen emziriyorum şuan 62 kiloyum hedefim Doğumdan önceki 50 kiloma düşmek. Dizimde menisküs yırtığı var ilerlememesi için kilo vermem gerek. Yürürken merdiven inerken çıkarken canım çok yanıyo. Kurallarınızı okudum ama daha önce hiç zayıflama grubuna katılmamıştım. Baya cahilimUmarım hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız.
Tebrik ederim canım benim
Sana da günaydın güzel insanGünaydın cnm kolay gelsin
Unutmuştum sen yazınca hatırladım, bu arada adana da olmana sevindim ben baraj yoluna yakın oturuyorumevet canım konusmustuk seninle tayin olunca yazmıstın
Canım işlerini ayarlayınca gelir belkiTeşekkürler canım
İnşallah canım keşke gelse morördek geri
O baskül ler hep gıcıklık yapıyor
Saat dokuza yaklaşınca bir an evvel bitireyim dedim kaptanım o yüzden hızlı yürümüştüm
Bende çok seviyorum acuka
Harikasın lol
Seviyorum lolun depresyonlarını
Gerçekten ya depresyonda olmayınca veremiyor
Hepsini verirsin inşallah burda
Aslan burcu nasıl, canım bende isterim yorum bu arada burçları okumayı çok severim, eşim başak büyük kız ikizler küçük kız oğlak oğlum akrep sanki zor burçların hepsi benim evde
İnşaAllah
Tebrik ederim canım benim
Sana da günaydın güzel insan
Unutmuştum sen yazınca hatırladım, bu arada adana da olmana sevindim ben baraj yoluna yakın oturuyorum
Oooo çok iyi düşünmüşsün kolay gelsin cnmOruça kadar hergün bir oda temizliyorum ince ayrıntılı oruçta rahat etmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?