- 25 Şubat 2021
- 1.808
- 1.861
- 83
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.741
Ooo cook iyi bugün menün de hafif 1 kiloyu geçer oHadi inşaAllah ortim
Ben şuan - 900üm
-1.5 bekliyorm inşaAllahOoo cook iyi bugün menün de hafif 1 kiloyu geçer o
Ayy insallah cheesecake cimm
Sağ ol canım benim
Yarına güzel bir eksi geliyor inşaAllah
Tekrar geçmiş olsun canım. Çabucak toparlar inşallahSafrası alınacak canım içinde polip ve taşlar varmış taşlar kanala girerse çok ağrı yapıp sıkıntı çıkarabilirmiş. Polipler de büyümeye devam edip çoğalırsa kansere dönebilirmiş o yüzden en temizinden alalım dedi doktor
Yaa 10 gündür Bi gelicez Bi gelmiycez diyorlar bende biraz fazla takıyorum herşeyi zaten. Baya stresliyim bu hafta. O ufak kaçamaklar benim 1 haftama mal oldu resmen inşallah yarın az da olsa eksiyi görürümNeden stres oldun canım
Anlaşamıyor musun yoksa misafir yorgunluğu şimdiden stres mi yaptı
Bu hafta miktar olarak ufak ufak kaçamaklar oldu sende onlar direk kalori olarak çok etki etmez ama karbonhidrat yükü fazla olduğu için vücudunda ekstra su tutmuştur o yüzden eksilerini süpürmüş olabilirler
Bende uzuuuun Bi aradan sonra Yeşilçay ve Kirazsaplı çay içtim ortim. Bu haftayı heba ettim ama pes etmek yok yola devamBen maydonoz suyu yaptım bakalım sen de dene faydası olur heralde. Bana da arada geliyor yeme krizi önemli olan erkenden müdahale etmek. Zararın neresinden dönersek kardır
Tam Bi perşembe menüsü canım harikasın8 Nisan
Kahvaltı
Filtre kahve,haşlanmıs yumurta,1 portakal
Ögle
Maydonoz detoks suyu
Aksam
Ton balıklı salata
Akşamüzeri
Yeşil çay
Su: 1.5 lt
Spor: 5bin adım
Cherry Mom ummhnisa
Çok çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah.Sağol canım5 aylık açık kalp ameliyatı oldu yapay kalp kapakçığı takıldı
Çok sağol canım amin inşallahÇok çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah.
Yok canim yemedim direkt tartildim farki gormek icin, ahsapta canim hatayda da hep ahsaba koyuyordumCnm bişey yiyip içtin mi sonra? Bi de tartın ahşapta mı cnm fayansta mı şu an ,hep aynı yerde mi
Fayansa koy canım ahşap hep fazla tartarYok canim yemedim direkt tartildim farki gormek icin, ahsapta canim hatayda da hep ahsaba koyuyordum
Canim denemedim hic evde ama fayansa koyacagim bi yer de yok sadece tasiyip deneyebirim ama hep ahşaptaydi bir kilo fark oluyodu diyetisyen tartisiyla ama cogalinca canim sıkıldı ya kilo aldım kabul ediyorum ama ustune bi de tartiFayansa koy canım ahşap hep fazla tartar
3 çatal pastaSabah
Yarım domates, 1kk tulum, 3 zeytin,1tk çikolata şekersiz çay,
Öğle
7 ev yapımı çiğ köfte marulla 3çatal pasta,şekersiz çay
2 litre su
Cherry Mom , hzlsel
onun tartısı kıyafetsiz mi ölçüyo desekYok canim yemedim direkt tartildim farki gormek icin, ahsapta canim hatayda da hep ahsaba koyuyordum
ben o çatallara inanmıyoruum3 çatal pastaŞöyle doya doya koca bir dilim yemek vardı orticim inşallah hedef kilomuza ulaşınca yeriz
Şöyle misalben o çatallara inanmıyoruum
Bende diyetisyene gittiğimde evdekiyle ordaki arasında bayağı fark vardı canımCanim diyetisyen tartisinda 81.7 geldim eve geldim 83.4 anlamadim
Çok geçmiş olsun canımSağol canm
Ameliyatı salı günü olmuştu 7 saat sürmüştütoparlayamıyomuş
Sağol canımAdimlarin super canim.
Sağol canmÇok geçmiş olsun canım
bunu 3 lokmada bitirsek oldu mu sana 3 ısırık pizzaŞöyle misal1 dilimcik pizza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?