Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tekrar geçmiş olsun canım. Çabucak toparlar inşallah
Yaa 10 gündür Bi gelicez Bi gelmiycez diyorlar bende biraz fazla takıyorum herşeyi zaten. Baya stresliyim bu hafta. O ufak kaçamaklar benim 1 haftama mal oldu resmen inşallah yarın az da olsa eksiyi görürüm
Ben maydonoz suyu yaptım bakalım sen de dene faydası olur heralde. Bana da arada geliyor yeme krizi önemli olan erkenden müdahale etmek. Zararın neresinden dönersek kardır
Bende uzuuuun Bi aradan sonra Yeşilçay ve Kirazsaplı çay içtim ortim. Bu haftayı heba ettim ama pes etmek yok yola devam

Kelebeklerim, sabahtan beri başım çok ağrıyor. O yüzden pek giremedim ama sıfır kaçamakla devam ediyoruum. Sadece suyu biraz az içtim yatmaktan. Şimdi de menümü yazıp karanlıkta uzanıcam akdkskdksk

Diyete girince ilk zamanlar benim vücut sapıtıyor yahu. Ya hastalanıyorum hemen direncim düşüyor, ya da böyle başım faln ağrıyor. Vücudun bana “hayırdır?” deme şekli sanırım. Menüden sonra tekrar giremezsen şimdiden iyi geceler. Yarın mükemmel bir gün olsun. Kamoooon.

Sabah
Yarım domates, 1kk tulum, 3 zeytin,1tk çikolata şekersiz çay,
Öğle
7 ev yapımı çiğ köfte marulla 3çatal pasta,şekersiz çay
2 litre su
Cherry Mom , hzlsel
3 çatal pasta Şöyle doya doya koca bir dilim yemek vardı orticim inşallah hedef kilomuza ulaşınca yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…