- 23 Mart 2016
- 30.493
- 91.364
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.781
Bencede canım en iyisi oSagol kaptancim. En azindan incelmeyle avutuyorum kendimi. Kilo icin diyetime ancak bebis ek gidaya baslayinca ozen verecegim.
BulduummmAyyyyyyy çoookkk şükür artık tokken 8leri görmüyorummm
1.5 ayda 7.5 kilo gitti 85,5 > 78,0
Ramazana kaldı 3 hafta, 3 hafta içinde hedef 73 ü ucundan görmek olsun78 >74
Uykum gelmiyor
Şeyi arıyorum ya bulamadım
Raamzandan önce hedef kilom şu diye yazmıştım onun kaç oldğnu unuttm bulamadım da
:)))Ayyyyyyy çoookkk şükür artık tokken 8leri görmüyorummm
1.5 ayda 7.5 kilo gitti 85,5 > 78,0
Ramazana kaldı 3 hafta, 3 hafta içinde hedef 73 ü ucundan görmek olsun78 >74
Ah kıyamamCovidden sonra zorlamak istemedim hemen ya bu kadarcık bile normalde hiç olmayan göğüs ağrısını ekleyince tırstımPazartesi günü yeniden test olucam, tam 14 gün tamamlanıyor o zaman ama geçtiğini hissediyorum. Salıda işe başlayacağım yeniden bi gidip geleyim bakalım o kadarcık yürümek beni ne kadar etkileyecek, bu kadarcık kısa mesafede bile zorladı
İnşallah kaptanım, zaten negatifi bir göreyim hemen peşine göğüs hastalıkları bölümüne gidip kontrol ettiricem bir sıkıntı var mı nolmuş ne etmiş falan diyeAh kıyamam
Çok normal canım bunada şükür ya ne güzel atlattım canım o da geçeer merak etme sen çok sürmez
cnm reflü var mıydıElle tutulur hiç bişi yapmadım valla aslındasadece karantinam bitti para çekmeye atmye gittim geldim toplasan 3000 adım atmışımdır ama dönüşte boğazımdan göğsüme doğru inanılmaz batma hissi falan oldu, covid geçti ama yarası bir müddet kalacak galiba
AyneeenSevmediğim şey olunca bir çatal
Sevdiğim birşey olunca bir çatal
Bende hiç sevmem öyle plansız durumları :/Yaa 10 gündür Bi gelicez Bi gelmiycez diyorlar bende biraz fazla takıyorum herşeyi zaten. Baya stresliyim bu hafta. O ufak kaçamaklar benim 1 haftama mal oldu resmen inşallah yarın az da olsa eksiyi görürüm
Evet çook eski senelerde vardı, o dönem tedavi falan oldum ama yinede çok ağır baharatlı aşırı yağlı yediğim dönemlerde fenaa oluyo ama zaten onları tüketmediğim için hiç sıkıntı yaşamıyorum çok şükürcnm reflü var mıydı
Emnis duymasın ben bu hafta hiç doğru düzgün spor yapmadım hiç bir beklentim yok kuzumOrtim senden yarın bomba bekliyorum vallaa
Ama yürüyüşlerin vardı ya menülerinde güzeldi bence öyle demeee :)))Emnis duymasın ben bu hafta hiç doğru düzgün spor yapmadım hiç bir beklentim yok kuzum
Bu menüye yarın güzel bi eksi bekliyorum ortim :) kendimden degilde senden daha umudum var8 Nisan
Sabah
2dlm ekmek
2kk süzme peynir
Domates
2çatal omlet
Öğleden sonra
4 tane çiğ köfte
Biraz önce 2 minik çilek
Su:1lt
Spor malesef yok
Cherry Mom Mathildablue
Kesinlikle kaptanım evin her köşesinde denemişimdir ama hiçbiri fayans gibi sonuç vermediVayyyyy bunu not edeyim aklıma fayansda olmayan baskül görürsem bir daha tartılmasını isterim
Çok geçmiş olsun inşallah geri kalan belirtilerden bir an önce kurtulursun canımElle tutulur hiç bişi yapmadım valla aslındasadece karantinam bitti para çekmeye atmye gittim geldim toplasan 3000 adım atmışımdır ama dönüşte boğazımdan göğsüme doğru inanılmaz batma hissi falan oldu, covid geçti ama yarası bir müddet kalacak galiba
hıım tmm cnm bugün de olmuş olabilir mi diye sordum da, ne kadar sürdü cnm? önce baharatlı bişey yemedin o zmnEvet çook eski senelerde vardı, o dönem tedavi falan oldum ama yinede çok ağır baharatlı aşırı yağlı yediğim dönemlerde fenaa oluyo ama zaten onları tüketmediğim için hiç sıkıntı yaşamıyorum çok şükür
Fit bir atistirmalik migrosta var ara ogun yerine kucuk yuvarlak top seklinde gunde 2 tane falan kahvenin yaninda yeniyor
Teşekkür ederim kızlar kakaosuz olanları deniycemCnm kullanabilirsin , kakaolu olanlarda çok az kafein var , etkilemez bence
Ama küçük bi fincan kahve içsem bile bebiş huzursuz oluyo diyosan elmalısı var kakao yok onda cnm ,havuçlu var vişneli var bunlarda da yoktu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?