Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçen hafta 77.8
Bu hafta 76.1
Fark 1.7
Yüzde %2,185
Geçen haftanın telafisi oldumu kaptanım 🙈 aslında beklesem 75i görürüm ödem var uyuyamadığım için ama bildirim dedim
Cherry Mom Cherry Mom @whitetea
Haftaya hedefim 75.5

Eklentiler

• IMG_20210409_100458.webp
    IMG_20210409_100458.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 21
Bugün birazdan bir şeyler yiyip 24 saat sıvı detoksu tarzında beslenmeyi düşünüyorum çok zorda kalırsam atarım ağzıma bir şeyler hafta sonu da hurma detoksu yaparım öyle planladım kafamda ama o hurma detoksu faeklı günde 21 hurmalı değil. Ve inan neden oldu bilmiyorum acaba dün az yemiştim 2den sonra bir şey yememiştim vücudum tuttu mu ne yaptı bilmiyorum ama çok sinirlendim. Babam için de teşekkür ederim canım inşallah şu anda ameliyatta😘😘
Canim 1 gunde o kadar arti olmaz onun arti olarak gorme ya yediklerin su tuttu ya da babana uzulup stres yaptigin icin olmustur. Detoksa falan girmeden bj kac gun karbonhidrati azaltp odem atici biseyler ic bol su ic bi kac gune normale donmezse sonra detoksa basla. Sen diyetisyen listesi uyguluyordun demi.

Merhaba bende aranıza katılmak istıyorum
Adım Serıyye Azerbeycanliyim
Yasim 25
Boyum 172cm
Kilom 80.60kg
Hedef kilom 60kg
Medeni durumum evli
Çocuk sayisi 1 çocuk /9 aylık
Daha önce hiç bir takıma dahil olmadim
Kilo alma nedenim emzirme döneminde kilo aldım bide pko var
Sağlık problemim yok
Kilo verme nedenim sağlıklı ve fit olmak bide pkoyu yenmek

çok geçmiş olsun canım. sağlıkla çıksın. rabbim şifa versin
Çok teşekkür ederin canım
Tamam cnm kolay gelsin şimdiden 👍
Ayy dua edeyim o zaman 💙
Çok sağ ol canım
Gecmis olsun Zeynebim Allah şifa versin 🤲🏻
Sağ ol Almıla ablam
Canim 1 gunde o kadar arti olmaz onun arti olarak gorme ya yediklerin su tuttu ya da babana uzulup stres yaptigin icin olmustur. Detoksa falan girmeden bj kac gun karbonhidrati azaltp odem atici biseyler ic bol su ic bi kac gune normale donmezse sonra detoksa basla. Sen diyetisyen listesi uyguluyordun demi.
Diyetisyen listesiydi aynen ama bugün uymam imkansız bakalım yarın ki tartının durumuna göre deneyeceğim bir şeyler

Çok teşekkür ederin canım

Çok sağ ol canım

Sağ ol Almıla ablam

Diyetisyen listesiydi aynen ama bugün uymam imkansız bakalım yarın ki tartının durumuna göre deneyeceğim bir şeyler
Diyetisyen listelerine tam uyunca duzenli kilo veriliyor seninki tamamen stresten pazartesine kadar gider bence sikma hic canini.👍👍

Herkese günaydın. Sabah kuşu olarak ilk bildirim benden gelsin. Bol eksiler.
geçen hafta 78.8 di sanırım değil mi canım -1.8 harikasın :KK60:
Geçen hafta 71,2
Güncel 70.1
Fark 1
%1.544
Hedef 69.5
1.1 müthiş canım :halay: :halay:
Geçen Hafta 87,1
Bu Hafta 85,5
Fark 1,6

Haftaya hedef 84,2
aaaa ben şok ne ara gitti maşalllah gitsin gitsinnn sen vücuduna pek kıyak geçmiyorsun ama o yine seni düşünüyor valla :))

tebrik ederim canımm son 2 3 dikkat ettin ve sonuç harika tüm hafta dikkat etsen neler olacak nelerrr :KK25:
Geçen cuma 63.2
Bu cuma. 62.7
Fark. -500 gr
% 0,79
Cherry Mom Cherry Mom @muhursuzpusula
tebrikler canım gayet iyi :)
tebrikler kuzummm güzellll :)
Günaydın kızlar hayırlı cumalar 😘
GeçenCuma 89.3
Bugün 88.7
Fark 0.6
Yüzde 0.671
Hedef 87.6
günaydınnn dünkü 3 çatal pastaya kızmıştım ama güzel eksi canım tebrikler :)))
Pazartesi: 71.8 (O gün geldiğim için pazartesiyi yazdım 🤗)
Güncel: 69.6
Fark: 2.2
Yüzde: %3.064

Ama ama çoğu ödemdi biliyorsunuz ki. 🤪 Asıl challenge diğer hafta. İyi ki varsınız. ❣️♥️
ooooooo tebriklerr pacooo ödem mödem eksi güzeldirr :)))
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 63.7
Bu cuma: 62.9
Fark: - 0,8 ❤️🤗
Yüzde: 1.255
Hedef: 62.4

Cherry Mom Cherry Mom @muhursuzpusula
çok güzel gitmiş canım tebrikler :)
Geçen hafta 54.3
Güncel 53.95
Fark -350

Cherry Mom Cherry Mom @seyrulsefer @muhursuzpusula haftaya hedefim 53.6 olsun
artılar gitmiş eskiye geçmilmiş çok sevindim canım çok zorlandın mı ?
Ya kızlar ben sabah uyandığım gibi tartıldım az tartıldım şiş çıkacağımı bekliyordum ama bu kadar da değildi yani dün tam 57 görmüştüm bugün 58.9 gördüm bu ne şimdi cumanın bana oyunu mu😡😡😡delirmek için şu an zaten çok müsait bi zamandayım babam için stresliyim bi de bu çıktı başıma Allahım sabır versin bana

Geçen cuma : 58.4
Bu cuma : 58.9😡😡
Fark : +500
Haftaya hedef bu sefer 57.5 olsun
Cherry Mom Cherry Mom
canım istersen bunu not düşmeyeyim stres bile ödem yapmış olabilir hastane mastane malum
+500 yapacak birşey mi yedin ki sonuçta asıl listede olsan bunu almak zorundayız ama şimdi öyle bir zorunluluğum yok yarın sabah tekrar bildirirsin olur mu
Geçen hafta:70
Bu hafta:69.9
Fark: 100
Yüzde: 0.142
Haftaya hedefim :69.5
Cherry Mom Cherry Mom Mathildablue Mathildablue
minnacık eksimiz ve biz :)) ah kaynana ah yaktın bizi :D
Gecen cuma :75
Bugün:74.4
Fark:600 gr
Yuzde:0.8
Haftaya Hedefim: 73.3 @muhursuzpusula
Cherry Mom Cherry Mom @SanSebastianCheesecake
Eki Görüntüle 2820959
canım regliye rağmen çok iyiymiş tebriklerr
canım geçen hafta çok verdiğin için bence bu hafta duraklama oldu senin kilonda normal moralin bozulmasın :KK60:
Geçen hafta : 73,1
Bu hafta : 72,1
Fark : 1❤
Yüzde : 1,58

Eki Görüntüle 2820963
ooo harika gitmiş canım tebrikler :halay:
arkadaşlar telefon elinizde mi tartılıyorsunuz. sayı sabitlendikten sonra mı elinize alıyorsunuz. çünkü tel 250 gr
kamera modunu açıp yanıma koyuyorum tartılıyorum sabitleyince inip çekiyorum :)) boşa onun ağırlığını çekme canım :)

Merhaba bende aranıza katılmak istıyorum
Adım Serıyye Azerbeycanliyim
Yasim 25
Boyum 172cm
Kilom 80.60kg
Hedef kilom 60kg
Medeni durumum evli
Çocuk sayisi 1 çocuk /9 aylık
Daha önce hiç bir takıma dahil olmadim
Kilo alma nedenim emzirme döneminde kilo aldım bide pko var
Sağlık problemim yok
Kilo verme nedenim sağlıklı ve fit olmak bide pkoyu yenmek
hoşgeldin Seriyyecim ben de pcosla yıllardır mücadele ediyorum kilo ile direkt ilgili 15 seneden sonra 40 kilo verince ilaçsız regl olabildim :KK200: ismim Almıla 33 yaşındayım canım ortaklardan sorumluyum :KK25:
inşallah sağlıcakla ideal kilolarımıza ulaşırız :KK19:
ilk sayfada kurallarımız var canım okursun menülerimizi ve sporumuzu yazdığımız ayrı bir sayfamız var oraya menünü yazarsın bugünden itibaren haftalık ortaklar belirliyoruz birbirimizi takip ve diğer ortilerle rekabet için :) spor takipimiz var hepsine zamanla alışırsın canım Cherry Mom Cherry Mom kaptanımız gelsin o da anlatır işleyişi :KK36:

Tebrik ederim canım çok güzel vermişsin

Tebrik ederim canım kızlar

Ortim bize ne oldu bu hafta yaa inşallah bu hafta gitmeyen kilolar haftaya 2misli gider

Tebrik ederim canım 6lara az kaldı
Valla ne oldu bilmiyorum. O kadar kalori hesabı yapıp hiç eksi görmemek modumu düşürdü insallah haftaya telafi ederiz 😊

Back
X