- 23 Mart 2016
- 30.507
- 91.380
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #405.881
günaydın kızlar hayırlı cumalar
Begonya2
cum yaa çok üzüldüm hiç uyuyamamışsın sen resmen
öğle uykusunu hiç kaçırma kestir canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum tebrik ederim ders başında olsanda süper kilo vermişsinKilo bildirimi
Geçen cuma: 63.7
Bu cuma: 62.9
Fark: - 0,8
Yüzde: 1.255
Hedef: 62.4
Cherry Mom @muhursuzpusula
Tebrik ederim canımGeçen hafta 54.3
Güncel 53.95
Fark -350
Cherry Mom @seyrulsefer @muhursuzpusula haftaya hedefim 53.6 olsun
Canim 1 gunde o kadar arti olmaz onun arti olarak gorme ya yediklerin su tuttu ya da babana uzulup stres yaptigin icin olmustur. Detoksa falan girmeden bj kac gun karbonhidrati azaltp odem atici biseyler ic bol su ic bi kac gune normale donmezse sonra detoksa basla. Sen diyetisyen listesi uyguluyordun demi.Bugün birazdan bir şeyler yiyip 24 saat sıvı detoksu tarzında beslenmeyi düşünüyorum çok zorda kalırsam atarım ağzıma bir şeyler hafta sonu da hurma detoksu yaparım öyle planladım kafamda ama o hurma detoksu faeklı günde 21 hurmalı değil. Ve inan neden oldu bilmiyorum acaba dün az yemiştim 2den sonra bir şey yememiştim vücudum tuttu mu ne yaptı bilmiyorum ama çok sinirlendim. Babam için de teşekkür ederim canım inşallah şu anda ameliyatta![]()
Düşünceli kaptanımmmgünaydın kızlar hayırlı cumalar
Begonya2 cum yaa çok üzüldüm hiç uyuyamamışsın sen resmen
öğle uykusunu hiç kaçırma kestir canım
MaşaAllah ödem gibi ödem
Evet evet ustune almadim haftaya da telafisi olur. Sinyal vermeden oldugumda iyi oldu. Sonra bu hafta regl olacagim arti gelmemem lazim diye stres oluyor insanOlsun cnm üstüne de almadın![]()
Çok teşekkür ederin canımçok geçmiş olsun canım. sağlıkla çıksın. rabbim şifa versin
Çok sağ ol canımTamam cnm kolay gelsin şimdiden
Ayy dua edeyim o zaman![]()
Sağ ol Almıla ablamGecmis olsun Zeynebim Allah şifa versin![]()
Diyetisyen listesiydi aynen ama bugün uymam imkansız bakalım yarın ki tartının durumuna göre deneyeceğim bir şeylerCanim 1 gunde o kadar arti olmaz onun arti olarak gorme ya yediklerin su tuttu ya da babana uzulup stres yaptigin icin olmustur. Detoksa falan girmeden bj kac gun karbonhidrati azaltp odem atici biseyler ic bol su ic bi kac gune normale donmezse sonra detoksa basla. Sen diyetisyen listesi uyguluyordun demi.
Diyetisyen listelerine tam uyunca duzenli kilo veriliyor seninki tamamen stresten pazartesine kadar gider bence sikma hic canini.Çok teşekkür ederin canım
Çok sağ ol canım
Sağ ol Almıla ablam
Diyetisyen listesiydi aynen ama bugün uymam imkansız bakalım yarın ki tartının durumuna göre deneyeceğim bir şeyler
geçen hafta 78.8 di sanırım değil mi canım -1.8 harikasınHerkese günaydın. Sabah kuşu olarak ilk bildirim benden gelsin. Bol eksiler.
1.1 müthiş canımGeçen hafta 71,2
Güncel 70.1
Fark 1
%1.544
Hedef 69.5
aaaa ben şok ne ara gitti maşalllah gitsin gitsinnn sen vücuduna pek kıyak geçmiyorsun ama o yine seni düşünüyor valla :))Geçen Hafta 87,1
Bu Hafta 85,5
Fark 1,6
Haftaya hedef 84,2
tebrikler canım gayet iyi :)
tebrikler kuzummm güzellll :)
günaydınnn dünkü 3 çatal pastaya kızmıştım ama güzel eksi canım tebrikler :)))Günaydın kızlar hayırlı cumalar
GeçenCuma 89.3
Bugün 88.7
Fark 0.6
Yüzde 0.671
Hedef 87.6
ooooooo tebriklerr pacooo ödem mödem eksi güzeldirr :)))Pazartesi: 71.8 (O gün geldiğim için pazartesiyi yazdım)
Güncel: 69.6
Fark: 2.2
Yüzde: %3.064
Ama ama çoğu ödemdi biliyorsunuz ki.Asıl challenge diğer hafta. İyi ki varsınız.
![]()
çok güzel gitmiş canım tebrikler :)Kilo bildirimi
Geçen cuma: 63.7
Bu cuma: 62.9
Fark: - 0,8
Yüzde: 1.255
Hedef: 62.4
Cherry Mom @muhursuzpusula
artılar gitmiş eskiye geçmilmiş çok sevindim canım çok zorlandın mı ?Geçen hafta 54.3
Güncel 53.95
Fark -350
Cherry Mom @seyrulsefer @muhursuzpusula haftaya hedefim 53.6 olsun
Ya kızlar ben sabah uyandığım gibi tartıldım az tartıldım şiş çıkacağımı bekliyordum ama bu kadar da değildi yani dün tam 57 görmüştüm bugün 58.9 gördüm bu ne şimdi cumanın bana oyunu mudelirmek için şu an zaten çok müsait bi zamandayım babam için stresliyim bi de bu çıktı başıma Allahım sabır versin bana
canım istersen bunu not düşmeyeyim stres bile ödem yapmış olabilir hastane mastane malum
minnacık eksimiz ve biz :)) ah kaynana ah yaktın bizi
canım regliye rağmen çok iyiymiş tebriklerrGecen cuma :75
Bugün:74.4
Fark:600 gr
Yuzde:0.8
Haftaya Hedefim: 73.3 @muhursuzpusula
Cherry Mom @SanSebastianCheesecake
Eki Görüntüle 2820959
canım geçen hafta çok verdiğin için bence bu hafta duraklama oldu senin kilonda normal moralin bozulmasın
ooo harika gitmiş canım tebrikler
kamera modunu açıp yanıma koyuyorum tartılıyorum sabitleyince inip çekiyorum :)) boşa onun ağırlığını çekme canım :)arkadaşlar telefon elinizde mi tartılıyorsunuz. sayı sabitlendikten sonra mı elinize alıyorsunuz. çünkü tel 250 gr
sağol canım
Tamam canım çok sağ olDiyetisyen listelerine tam uyunca duzenli kilo veriliyor seninki tamamen stresten pazartesine kadar gider bence sikma hic canini.![]()
hoşgeldin Seriyyecim ben de pcosla yıllardır mücadele ediyorum kilo ile direkt ilgili 15 seneden sonra 40 kilo verince ilaçsız regl olabildimMerhaba bende aranıza katılmak istıyorum
Adım Serıyye Azerbeycanliyim
Yasim 25
Boyum 172cm
Kilom 80.60kg
Hedef kilom 60kg
Medeni durumum evli
Çocuk sayisi 1 çocuk /9 aylık
Daha önce hiç bir takıma dahil olmadim
Kilo alma nedenim emzirme döneminde kilo aldım bide pko var
Sağlık problemim yok
Kilo verme nedenim sağlıklı ve fit olmak bide pkoyu yenmek
Tebrik ederim canım
Valla ne oldu bilmiyorum. O kadar kalori hesabı yapıp hiç eksi görmemek modumu düşürdü insallah haftaya telafi ederizTebrik ederim canım çok güzel vermişsin
Tebrik ederim canım kızlar
Ortim bize ne oldu bu hafta yaa inşallah bu hafta gitmeyen kilolar haftaya 2misli gider
Tebrik ederim canım 6lara az kaldı