- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #406.201
Super gidiyorsun canim. Masallah![]()

İnşlh en az 2-3 hafta daha böyle olur vucut yavaşlamadan böyle haftalık 1kilo civarı vermeye devam ederim inşlh.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Super gidiyorsun canim. Masallah![]()
Noluyo yine neyi kaçırdım ki benOf okudum ya market açılınca 10 tane alıp ısıtıp yicemfişi de sana yollıcam cnm enişte bey ödesin
![]()
![]()
Supersin canimKızlar ablamlar dün bize geldi ve bizde kalıyorlar ev de şuan benim kızla birlikte 3çocuk oldu ondan dolayı 2gündür az giriyorum ama yine de fırsat buldukça bakıyorum sizeve tabiki diyete tam gaz devam sıfır kaçamak
yarın yada en geç pazartesi 71leri görmem lazm onun için cıss cosss yok , hedef var ❤
![]()
Amin inşaAllah, 5 aylıktıAy deme ya allahim annesine babasina sabir versin
Ne kadar zor yarabbim. Ne kadarlikti bebek? Cok zor bir operasyondu kuzum beniim. Allah baska dert gostermesin ailesine. Baska cocuklari var miydi?
Nasilsin canim? Nasil geciyor haftasonun? Biz aylar sinra ilk defa rekreasyon bahcesine gidiyoruz, yoldayiz. Bugun temiz havada spor yapacagimNoluyo yine neyi kaçırdım ki benbaktım ama bulamadım kacirdigim seyi
Oyy canim ya abisi de cok uzulmustur. Benim benisim de ameliyata girince (2 haftalikti), allahim ne kadar cok hasta bebek vardi cocuk hastanesindeAmin inşaAllah, 5 aylıktı
1 tane de 3 yaşında oğulları var canm
Cok guzel anlatmissin canim. Kesinlikle omur boyu surfurebilecegimiz beslenme sekli secip kendimizi alistirmamiz lazim. Degilse 2-3 senede bir geliriz burayaCanim tespitlerine katiliyorum tam ideal görüntüsüne ulasmayinca tam basardim saymjyor insan psikolojik olarak. Bir de genel gözlemim diyeti bir süreç olarak görüyoruz cogumuz o yuzden idealine ulassa bile o surec tamamlanmis gibi diyet de birakiliyor. Yani surdurulebilir seyler olmuyor. Bizim yaşam boyu surdurecegimiz sistemleri beslenme duzenimizde uygulamamiz lazim diye düşünüyorum.
Yoksa al ver al ver döngüsü devam ediyor.
Bir de kendimde gozlemledigim bisey var ya hep ya hic mantigi bu da cok zarar veriyor kilo verme duzenine. Saglikli beslenmedigim ya da porsiyonu abarttigim bi ogun oldugunda amaaan al gitti iste diyet psikolojisine giriyorum aslında öyle bisey yok bi ogun kactiysa kaldigimiz yerden devam etmemiz lazim spora beslenmeye. Ben hayiflanip sagliksiz seyler yemeye devam ediyorum simdi bunun üstüne gidiyorum böyle böyle başaracağız bu isi![]()
CanımNasilsin canim? Nasil geciyor haftasonun? Biz aylar sinra ilk defa rekreasyon bahcesine gidiyoruz, yoldayiz. Bugun temiz havada spor yapacagim
Tabatalara ara verdim bur sutedir. Gunluk 2-3 leslie boosted tarzi seyler yapip adimlarimi 10000 yapiyorum ve 1000 zip. Senin spor planin ne?
Off küçücük bir de ya
Yavrum benim... Hiçbir şey yerini tutmaz tabii ama en azından oğullarıyla bi nebze teselli bulurlar umarım.Amin inşaAllah, 5 aylıktı
1 tane de 3 yaşında oğulları var canm
Olmaz hedefin en az 2 kilo olmak zorundaTabii ki. Hedef yazmayı da unutmuşum.68.9 olabilir mi ki
![]()
Sadece bir anlığına şaka olduğunu anlamadım biliyor musunOlmaz hedefin en az 2 kilo olmak zorunda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CnmNoluyo yine neyi kaçırdım ki benbaktım ama bulamadım kacirdigim seyi
Ayyy ne güzel cnmmmmmmmmNasilsin canim? Nasil geciyor haftasonun? Biz aylar sinra ilk defa rekreasyon bahcesine gidiyoruz, yoldayiz. Bugun temiz havada spor yapacagim
Tabatalara ara verdim bur sutedir. Gunluk 2-3 leslie boosted tarzi seyler yapip adimlarimi 10000 yapiyorum ve 1000 zip. Senin spor planin ne?
Evet canim 10 aydir yarismada oldugum icin gozlem yaptim genel olarak boyle al ver gel. Ama farkındalık büyük nimet azicik bakis acisi defisikligi ve caba ile ustesinden gelecegiz bence biz de kilo verip koruyabilen kisilerden olacağız insallahCok guzel anlatmissin canim. Kesinlikle omur boyu surfurebilecegimiz beslenme sekli secip kendimizi alistirmamiz lazim. Degilse 2-3 senede bir geliriz buraya![]()
Tabi cnm ilk hafta 2 sonra 3 diye gidiyorSadece bir anlığına şaka olduğunu anlamadım biliyor musunDedim n'oluyor Allah aşkına hahahaha Tamam haftaya cuma 60 kiloda anlaşalım o zaman. Böylece hem listeye girerim, hem de aynı anda mezun olurum.
![]()
Ayy sevindim canim ertelenmesine ust uste yoruldun sen de gerildin zaten ilk gittiginde
Bilinç altına işledim şimdi haftada 2 kilo vereceksinSadece bir anlığına şaka olduğunu anlamadım biliyor musunDedim n'oluyor Allah aşkına hahahaha Tamam haftaya cuma 60 kiloda anlaşalım o zaman. Böylece hem listeye girerim, hem de aynı anda mezun olurum.
![]()
Sonrasında da yok oluşuma şahit olacağız hep birlikte.Tabi cnm ilk hafta 2 sonra 3 diye gidiyor
Hahahahahahah valla okuduğum ilk an kalbim güm güm attıBilinç altına işledim şimdi haftada 2 kilo vereceksin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()