Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay inşallah Esra'cım lakin aç yatmaktan iflahım kesildi... :))) Son ana kadar kendimi sıkıp uyuyorum artık olmazsa pes ama! :)))
Canım if yaaprken ben de doyasıya yiyemezdim ama şimdi apada gözüm doyama kadar yiyorum bak karnım demedim🤭 ve bu kiloya rahman gidiyor hamd olsun.En azından bir iki hafta denesen belki karar verirsin
10 yıl önceden bahsediyorum ama hedefe ulaştıktan sonra korumak için devam etmiyorduk sayfada ve bizim bütün mesajlarınız hep siliniyordu silinmesi gerekiyordu ama neden bilmiyorum, biraz girmeyince gruptakiler değişince gelesin gelmiyor. Öğretmenlerin haklarını ödeyemeyiz okadar güzel ders işliyorlar ben hayran kaldım bazen bende kulak veriyorum derslere

Tebrikler güzel grubum tebrikler lolll
Keşke her veli senin gibi ilgili olsa🤗🤗🤗
Eltimin bebeği cennet kuşu oldu 😭
Kaptanım bu hafta aktif olamam Cherry Mom Cherry Mom
Canım😔başınız sağ olsun,rabbim sabır versin

Cnm dönersiin 😍 bence sabit kalsan da ayrılma burdan cnm 6 ayı dolana kadar bebişin ;)
Turkiyeye gidince izne cikmayi dusunuyorum canim. Aslinda en cok ordan korkuyorum ama iki sene sonra gidecegim. Diken ustunde gecirmek istemiyorum tatilimi. Hem orda cok hareket oluyor hep yurume, yuzme. Spora da sahilde devam ederim. Sabit donsem Turkiyeden yeter bana. 🙏

:KK19: ORTAKLIK SONUÇLARI :KK19:
(2 Nisan-9 Nisan)

9 nisan.jpg

veeee bu haftanın en yüksek yüzde ile +250 spor puanı ve ortaklık kazananları hzlsel hzlsel ve M monarosaa oluyoooor :sampiyon::sampiyon: Tebrikler canlaaaaar.

Yaaaa çok teşekkürler ☺️ Çok mutlu oldum bu bizi çok motive eder şimdi haftayada inşallah güzel sonuçlar alırız🥰😍 M monarosaa tebrikler orticim😘

Tebrik ederim canım. Süper eksi 🧿😍

Kuzu onun gerçek artı olmadığı belli. Sıkma canını. Bir günde o kadar kilo almana imkan yok. Hemen gidecektir o😍🤗

Oyy maşallah canım 😍

Ay teşekkür ederim kuzu 🤗

Hoş gelmiş 6 lar canım😍😍 bu geçişler çok güzel oluyor yaa❤️

Vuuu o nasıl eksi. Ayakta alkışlıyorum canım 😍

Merhabalar. Hoş geldin aramıza 🤗

Ayy ayy ayy. İlkokul kiloma döneceğim :KK70:

Canım tebrik ederim 😍🧿

Çok güzel kuzu. 🤗

Tebrik ederim canım. Aynı gramı vermişiz 🤗

Canım tatil dönüşü sabit gelmek candır :KK36:

Canım imkanın varsa doktoruna danış gidip gitmeme konusunu. Ama gayet normal devam etmesi kanamanın. Düzene girmesi Düştükten sonra biraz vakit alıyor❤️
:KK19: :KK200:
Haftaya 5 Lee sonra 4ler 😂😂😂😂afiyet olsun canım🤭🤗🤗

Ooo süpersin 6lara az kalmış inşallah👏👏👏👏

Tebrik ederim canım, diyet mantığını oturttukca daha da güzel eksiler gelecek hiç şüphem yok🥰

Hepsi😂 öğretmenim ama en çok zorlayan öğrencim 1. Sınıf olan oğlum😂 Türkçe öğretmeniyim
:KK36:❤❤❤❤❤ Aaayyy inşlh.
5.takım 2.olduk tebrikler 💕💕💕💕

Begonya2 Begonya2 bireyselde 3. Oldun canım harikasın :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 721. ETAP En Büyük TÜRKİYE

TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (10. TAKIM) ==> % 1.135
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (5. TAKIM) ==> % 0,977
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (6.TAKIM) ==> %0.976
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. Asi Matmazel ==> %2.933==>4.TAKIM :nazar:

2. Cedarice ==> % 2.323 ==>6.TAKIM :nazar:

3. Begonya2 Begonya2 ==> % 2,183==>5. TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

afrasyab08==> %-2,644==> 13. TAKIM
:nazar::nazar::nazar::nazar::sampiyon::sampiyon::sampiyon: Maşallah bize :KK9:
Eki Görüntüle 2821702 02-09 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2821701

Hedefini tutturamayanlar için, Cumartesi günü de zorunlu spor günü :duduk:
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
63.7​
63.2​
🥇
77.8​
76.9​
🥇
74.75​
74​
🔥
54.3​
54​
🥇
62​
61.6​
🥇
63.2​
62.6​
🥇
84​
83.7​
🥇
87.1​
85.9​
🥇
71.2​
70.9​
🥇
68.3​
67.5​
🔥
75.8​
74.9​
🥇
57.6​
56.8​
🔥
89.3​
88.2​
🔥
73.1​
71.9​
🔥
75​
73.9​
🔥
58.4​
57​
🔥
70​
69.3​
🔥

Bu hafta şeytan yerine ateş attım 🔥
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol ortim sadece 100 grcık fark vardı hedefine ve artık insaflı davranayım dedim 100 grcık için ceza kesmeyelim :)))

Canım dün misafirlerim geldi ondan tekrar ancak şimdi girebildim 🤗 hedef : 71.2
Ama gönlümden geçen :sus: 70.9 kuzum bunu yakalamaya çalışıcam ama listeye yazınca da hedefi 200grm ile hep kaçıyorum 🤣 ondan 71.2 yazalım biz🤣

:KK19: :KK200:

:KK36:❤❤❤❤❤ Aaayyy inşlh.

:nazar::nazar::nazar::nazar::sampiyon::sampiyon::sampiyon: Maşallah bize :KK9:

Canım dün misafirlerim geldi ondan tekrar ancak şimdi girebildim 🤗 hedef : 71.2
Ama gönlümden geçen :sus: 70.9 kuzum bunu yakalamaya çalışıcam ama listeye yazınca da hedefi 200grm ile hep kaçıyorum 🤣 ondan 71.2 yazalım biz🤣
Super gidiyorsun canim. Masallah 🧿

Veresi gelmez ki insanin zaten 🙈🙈 senin sorunu bulduk bu bilgiye sahip olman 🤣🤣🤣 ben etrafimdan gozlemledigim kadariyla kilo veren vermeye calisan cok insan var her yerde karsilasiyoruz tam hedefe inemeyip ideal kilosunu tam gormeyen kisiler tekrar kilo aliyor. Cunku zaten tam anlamiyla basarmadiklarini dusunup koruma geregi duymuyor zamaninda benimde yaptigjm bir sey. Ama tamamen zayiflayip fit bir vucuda sahip olup son noktaya kadar gitmis olanlar korumak için daha cok ugrasiyor ve coguda bana gore basariyor. Mesela bizim gecen yil tam ideal kilosunu yakalayip mezun olan emnis ve reyyan kilosunu korudu ecez diye bir arkadas vardi oda korudu tam verdi bunlar ben kendi adjma hedeflwdigim kiloda istedigim goruntu yoktu hic inemedigim bir rakamdi ama umdugum gibi bisey degildi idealim degildi tamam basardim kafasinda mezun olmadim. Tekrar gelip daha altta inmeyi planliyordum oda alip geldim bide tam ideale ulasip deneyelim bakalim 🙈🙈
Canim tespitlerine katiliyorum tam ideal görüntüsüne ulasmayinca tam basardim saymjyor insan psikolojik olarak. Bir de genel gözlemim diyeti bir süreç olarak görüyoruz cogumuz o yuzden idealine ulassa bile o surec tamamlanmis gibi diyet de birakiliyor. Yani surdurulebilir seyler olmuyor. Bizim yaşam boyu surdurecegimiz sistemleri beslenme duzenimizde uygulamamiz lazim diye düşünüyorum.
Yoksa al ver al ver döngüsü devam ediyor.
Bir de kendimde gozlemledigim bisey var ya hep ya hic mantigi bu da cok zarar veriyor kilo verme duzenine. Saglikli beslenmedigim ya da porsiyonu abarttigim bi ogun oldugunda amaaan al gitti iste diyet psikolojisine giriyorum aslında öyle bisey yok bi ogun kactiysa kaldigimiz yerden devam etmemiz lazim spora beslenmeye. Ben hayiflanip sagliksiz seyler yemeye devam ediyorum simdi bunun üstüne gidiyorum böyle böyle başaracağız bu isi 🙃💞

Back
X